miquela - man sāk likties, ka Tev ir radars pēcpusē. Dienām neesi te, atliek man iekomentēt kaut ko par kāzām, nepaiet ne minūte, kad ierodies, lai uzdirstu.
Pašai nav apriebies? Varbūt atraksti man pm, ar ko esmu izpelnījusies Tavu īpašo uzmanību.. vai arī beidz vienreiz muldēt par lietām, par kurām tāpat neko nezini...
Es necepos, jo nav jau par ko... Vnk riebjas tukša muldēšana un tīri sievišķīga ziņkārība, uz kādām varžacīm es šai, tik gudrajai un informētajai, personai esmu uzkāpusi, ka skuķim tāda sāpe jau gadiem. :D
Nu - miquela, draudzenīt, izrādās ne tikai es tavu radaru pēcpusē esmu piefiksējusi. :D Pašai neliekas bik slimi??
Vot, tiešām interesanti, vai esi vnk zoss, kas gadiem piesienas absolūti svešam cilvēkam vai arī tiešām esmu Tev tik skarbu kaut ko dzīvē nodarījusi.. :D
Bet tiešām totāli tāda sajūta, ka pasarg Dievs Zakjis* ierakstīs kādu komentāru kādā diskusijā par tēmu - kāzās, līgavas, laulības, bildinājumi un tml., tā miquela uzradīsies kā no zila gaisa, lai tikai pakasītos :D
Ko tādu vienkārši nevar nepamanīt.
A miquela gadījā nav kāda aktīva lietotāja, kura šo profilu izmanto, lai uzdirstu, jo no sava nevar pateikt? Turklāt esmu pamanījusi, ka šī dedzīgi aizstāv vienu no kaitinošākajām cosmo personām, kura te lielai daļai riebj. Nu vismaz pēc komentiem spriežot.
Selīna - cik zināms, nevienai neko nocēlusi neesmu, bet tāpēc saku, ka man pašai interesē, ko esmu nabaga skuķim izdarījusi... :D Sviests! Būs laikam jāaizsūta šai ielūgums uz savām kāzām, lai beidzot nomierinās. :D