Labvakar Polina Kott!
Un pēkšņi manā priekšā nez no kurienes uzrodas 16 gadus vecāks vīrietis, kurš gatavs man zvaigznes no debesīm nonest (man pašai ir 19).
Tā pat mūsdienās tādi vīrieši neuzrodas.Viņam par savu dzīvi esi kaut ko prasījusi, neko nav turējis noslēpumos vai atturējies komentēt! Bet, ja jau tā piesaista, satiecies tikai nesaprotu, kāpēc meitenes uz to visu pavelkas un klausa ka visu saņems ko viņas vēlējušās.Tās tak ir mantiskas lietas, bet ne jau man Tev mācīt.
Mums ir interesantas attiecības. Pirmā randiņa vēl nav bijis, mēs ļoti daudz runājam pa telefonu. Viņš ir inteliģents vīrietis, mums ir daudz kopīga. Gatavs gaidīt mani un to brīdi, kad saņemšos uz tikšanos. Nekādā mērā mani nesteidzina un pats ir pārsteigts, ka tik ļoti man pieķēries.
Ja, nav noslēpums kā tad viņš uzradās Tavā redzes lokā, kā pasniedza sevi?Ka tik ļoti lielās cerībās par viņu esi?.Skaisti stāstīt, pārliecināt nav māksla.Nesmīdini mani, par to ka pieaudzis cilvēks Tev saka, ka ir ļoti pieķēries, tas vēl Tavos gados varētu būt, kad veidojas vienas no pirmajām attiecībām.Kur nespēj savaldīt savas emocijas, lai tikai nepazaudētu kontaktu un viņa atnāktu.Pieķerties var tikai tad, kad Tu iepazīsties, reālajā dzīvē!
Neviens Tev neieteiks pareizo atbildi uz Tavu jautājumu.Jo tas pašai jāizlemj un jo ātrāk jo labāk.Veiksmi!