Kāpēc uzreiz tādi stereotipi, ka nedārgs nevar būt labs? Es gan šajā cenu kategorijā ņemtu kaut ko no aptieku klāsta, bet, ja vajag tieši no Drogām, tad L'oreal Nutri Gold krēms ir labs. Daudziem aptieku zīmoliem ir speciālie Cold krēmi.
Tie Avon krēmi (vai kremi? :D) manuprāt, ir drausmīgi, bet tā gan ir tikai mana pieredze. Man patīk dažādas eļļas - liekas dabiskāk un pabaro ādu arī labi. ;)
Kristiana2 piekritu tev.
Man no avon krēmiem un sejas līdzekļiem uzreiz seja šausmiga. neko vairs savu mūcžu no avon nepasūtīšu. Tad labak oriflame kremi jo no taa kosmetikas sejas ada tiešam laba.
Es šobrīd lietoju ziemā auzu,medus sejas krēmu. Seja ļoti maiga.:)
Oi, kā es meklēju sev ziemai krēmu, kas derētu kombinētai ādai un nebūtu mega dārgs. Beigu beigās man ieteica visparastāko krēmu, kas ir paredzēts bērniem. Un neticēsies - baigi labs! Nav pārāk speķains + viegli smērējas. :) Un nav arī dārgs!
dzosefine, esmu dzirdējusi,ka šis labs krēms. Biju par to piemirsusi,bet paldies,ka atgādināji :) Atceros,ka agrāk pat to aizņēmos no mazā radinieciņa,tad tagad būtu pašai laiks to iegādāties:) Jāpameklē būs Drogās :)
Es ar lietoju Bubchen mazs bundulītis ar zilu vāciņu. Agrāk lietoju Gorenje krēmu. Tie ir gan sarkanā, gan rozā bundulītī. Ir lielais tilpums un mazais.