Sveikas dāmas!
Esmu kopā ar puisi jau gandrīz divus gadus, man šīs ir pirmās attiecības, viņam nē, bet garākas par pieciem mēnešiem iepriekš nebija bijušas. Tātad, puisis ir nenormāli greizsirdīgs, vairs pat nezinu ko iesākt. Jauno gadu dažādu iemeslu dēļ svinējām atsevišķi, katrs savā pilsētā, pie manis atnāca draugi, tai skaitā divi puiši, viņš uzstaisīja tādu scēnu, ka atļāvās mani pat saukt pa ma*ku, ku*i. Viņš visu laiku seko līdzi visiem maniem sociālajiem portāliem, tagad pat ir tā, ka visu ir izdzēsis, tas varbūt nebūtu nekas, bet tur bija liela daļa maza zpd informācija un viņš to uzskatot par normālu rīcību. Kā arī viņš mūždien saka, ka esmu viņu nokrāpusi, ne esmu to darījusi, ne arī tāda doma bijusi. Visu laiku mani kontrolē, nekur nevaru bez viņa ziņas aiziet. Piemēram, bija balle, šis man lika jau mājās būt 00:00, labi, ka man izlādējās telefons un viņš nevarēja sazvanīt, varēju mazliet ilgāk izklaidēties. :) Šī greizsirdība turpinās jau diezgan ilgi, vairs pat nezinu ko iesākt, tāpēc vēršos pie jums, pēc jūsu viedokļiem par šo visu, jo gan jau, ka esat pieredzējušākas. ;)