Parunājos ar citu un..

Reitings 2
Reģ: 04.01.2015
sveikas! Varbūt liksies maksimāli dīvaini, bet ir vajadzīgs jūsu padoms un domas!
Sākšu jau ar to,ka man bija attiecības ar vīrieti.
Tātad: pirms pāris nedēļām sāku sarakstīties ar citu vīrieti,pat izgāju satikties. Nezinu,kas notika manā galvā ,noteikti kaut kas līdzīgs - daru un tad domāju. Cilvēks sākumā šķita simpātisks, bet ne jūtu, ne patikšanas tur nebija. Vienkārši gribējās iepazīt cilvēku(šobrīd tāda situācija,ka ir maz cilvēku,ar ko varētu parunāt). Lūk, sarakstījāmies par gluži parastām tēmām, izejot arī runāja viņš, stāstīja visu par savu dzīvi. Lūk, sapratu,ka ar to cilvēku vairāk nevēlos pat kontaktēties(alko,zālīte un pārējais).
Man nemaz nebija domas krāpt manu vīrieti, negribēju pat sāpināt. Pēc tā visa atklāju patiesību,ka sarakstījos un satikos ar citu, bet paskaidroju,ka tikai runāju!!(domāju labāk skarba patiesība,nekā saldi meli).
šobrīd ir sanācis tā,ka viņš man vispār negrib piedod,domā,ka esmu viņu piekrāpusi. esmu viņam solījusi,ka nekad tas vairs neatkārtosies. Esmu arī pierādījusi sevi ar to,ka atšuju visus pēc kārtas. Katru dienu stāstu ,ka mīlu viņu. Viņš mani mīl, bet saka,ka nevar pārkāpt tam pāri.
Ko darīt? Varbūt tiešām palaist viņu prom vai mēģināt kaut kā vēl paskaidrot,ka tā bija manas dzīves muļķīgākā kļūda?!
04.01.2015 20:24 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es arī tev nepiedotu un vairs neuzticētos.. Tu radīji plaisu savās attiecībās, tagad tev ar to jārēķinās, ja vēlies saglabāt attiecības.

+++
05.01.2015 09:56 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Patika savulaik Guzejevas teiktais:"Lai vai kas, bet jrāpšanā neatzīstaties. Pat ja pieķēruši gultā ar kādu, sakiet, ka nosalāt un ielīdāt pasildīties!" :D
Labākā aizsardzība ir uzbrukums. Tagad kontrole ir drauga rokās, jo tu esi atzinusi sevi par vainīgu. Pārgriez situāciju, lai viņš tā sajustos. Sarīko scēnu ar asarām, saki, ka viņš riebeklis, tu tikai mazdrusciņ parunājies, saprati, ka viņš ir īstais un vienīgais, un citu tev nevajag, godīgi atzinies, jo cieni, tad visiem spēkiem lūdzies piedošanu ne par ko, bet viņš vēl degunu rauc un moka tevi. Un beigās kāda dramatiska frāze, kā "Ja nekad nav mīlējis, tad lai tā arī saka, nevis spēlējas ar tavām jūtām!" Variants galējs, kad nekas nelīdz vairs, vismaz man nostrādā vienmēr. :D
05.01.2015 10:42 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
šalava !
05.01.2015 12:27 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Tā jau ir, ka nemāk sarkanās līnijas novilkt..
05.01.2015 12:33 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nevajadzēja teikt. Cik labi justos pati, ja puisis aizietu uz tikšanos ar meiteni, jo vnk gribējās iepazīties ar kādu?
05.01.2015 12:35 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Sarīko scēnu ar asarām, saki, ka viņš riebeklis, tu tikai mazdrusciņ parunājies, saprati, ka viņš ir īstais un vienīgais, un citu tev nevajag, godīgi atzinies, jo cieni, tad visiem spēkiem lūdzies piedošanu ne par ko, bet viņš vēl degunu rauc un moka tevi. Un beigās kāda dramatiska frāze, kā "Ja nekad nav mīlējis, tad lai tā arī saka, nevis spēlējas ar tavām jūtām!"

Ieteikums tik pat stulbs, cik autores melošana sev.
Jā, jā sāc vēl padarīt vīrieti vainīgu par to, ka Tu sarakstījies un satikies ar citu. Ko lai saka, viņa vietā es arī Tev nepiedotu. Pašai kaut kas attiecībās trūka, pati meklēji citus, pati sarakstījies, pati satikies, bet vīrietis esot cūka, jo redz nepiedod Tev, kad godīgi atzinies un smagumu no saviem pleciem uzgrūdi uz viņa. Muļķe Tu esi un pati vainīga, nav ko tagad te pinkšķēt.
05.01.2015 12:47 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Varbuut muti vajag tureet aizveertu, atklaataa dveesele. Mazaak zinaas, labaak naktii gulees.

Ja fakts (neatkariigi no taa, paarguleeji vai nee) nav atklaats&pieraadaams, turi meeli aiz zobiem. Sievietes shaadaa zinjaa ir stulbas, saakas iedomaati sirdsapzinjas paarmetumi, atklaatiibas uzpluudi un attieciibas cauri, lai gan taas pavisam vienkaarshi vareeja saglabaat, nevirinot muti. Viirieshi diemzheel saansolju zinjaa ir gudraaki, pat piekjerti procesa laikaa melos, ka pazaudeeja dreebes, pasliideeja kaaja un uzkrita virsuu tai plikajai daamiitei (paarspiileeju, protams).

Pati vainiiga. Taapat kaa nesaprotu taas pastulbaas jaunkundzes, kas atklaati izstaasta savam draugam/liigavainim/viiram par savu bijusho skaitu, nedod dievs, veel vaardus nosauc u.tml. Cik naivs godiigums, tas veelaak smagi atspeeleejas pret pashaam.
05.01.2015 12:56 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Teddy, autore jautāja pēc padoma, tad lūdzu, viens no variantiem. Ja attiecības ir cīņas vērtas, tad tas ir jādara. Viņa jau tā sapratusi, ka pieļāva kļūdu, jēga tagad šaustīt. Vai viņai jāiet klosterī tikai tādēļ, ka Tu uzskati viņas rīcību par amorālu? Pati dzīvē nekļūdies? Nu tad lai uzteiz pakaras, ja jau tāpat pārdevusi savu dvēseli velnam, ko jau vilkt..
05.01.2015 14:28 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
pat piekjerti procesa laikaa melos, ka pazaudeeja dreebes, pasliideeja kaaja un uzkrita virsuu tai plikajai daamiitei

un atvēruši bikšu priekšu,jo ir bijis karsts:D Tāda te diskusija bija un naivā meitenīte tam noticēja.
05.01.2015 15:02 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu un kāpēc stāstīji, ja jau tiešām nekā (pat emocionāla) nebija? UZdeva tiešu jautājumu - vai Tu piektdien plkst 14.30 sarakstījies ar kādu vīrieti un pēc tam padzēri kafiju ar'?

Puisis taisa drāmu uz līzenas vietas. Ja man netic, kad esmu absolūti godīga, uztveru to kā apvainojumu un scenārijs būu attāli līzīgs tam, ko Lalya ieteica. Racionālāks, protams.

Neviens nav perfekts, un pasaulē neeksistē tikai partneris vien; komunikācija ar pretējo dzimumu, tiklīdz ir attiecībās, nav aizliedzama ar likumu. Galu galā - kamēr nav gredzena un laulība, tikmēr, teorētiski, visi vēl meklē īsto. (Par šo pati šaubos, bet tā man teica vecmāmiņa :D )

Bet nu dāmām tiešām ir tendence virināt muti par katru sīkumu, kas ienāk prātā. Atklātība un VISA izlikšana uz paplātes nav viens uz tas pats; otrais, manuprāt, ir pat nevēlams. Jau kuro reizi plusiņi DieKleineHexe ;)
05.01.2015 15:20 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Un ka tu iedomajies? Padoma, tev draugs pateiktu,eh zini es ar citu sievieti satikos, bet nekrapu tevi tik runajos. Tu pati tam ticetu? Tik pat labi vari pateikt es guleju pie vina, bet mes nepargulejam:D
05.01.2015 15:28 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Karolina2 - es ticētu. Tāpat kā ticētu man ;) Ja nav īštu iemeslu neticēt un neuzticēties, nu kādēļ lai tas cilvēks melotu un vispār stāstītu?
Man tiešām tik stipra paranoja pret komunikāciju ar pretējo dzimumu šķiet neveselīga psihei.
05.01.2015 15:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav jābūt gaišreģim, lai saprastu, ka pēc šīs atzīšanās draugs Tev nenoglaudīs galvu un neteiks: es lepojos ar Tevi, malacīte, ka netikies un nepārgulēji!

Drauga vietā es rīkotos tieši tā pat, ja reiz alksti pēc sarunām ar vīriešiem, tad jau laikam viņš tevi nepiepilda kādā ziņā, un iespējams ka pēc kāda laika rīkosies tā pat atkal, tikai kas zin, iespējams nākamais būs foršs džeks dzīvē, un viss nebeigsies tikai ar papļāpāšanu.
+++

Iespējams nākamais puisis būs gana interesants, lai pirkstiņi neniezētu rakstīt citiem :)
05.01.2015 15:44 |

Reitings 2
Reģ: 04.01.2015
MAN VAIRS NEVAJAG PADOMUS, PALDIES MEITENES, LŪDZU BEIDZIET KOMENTĒT!
05.01.2015 15:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pat pēc vairāk kā 20 gadiem tētis joprojām atgādina mammai par viņas pieļauto kļūdu toreiz.
Sii iipasiiba loti nepatiik cilveekos.Tas nu tiesam ir sausmiigi.Var visu izrunaat,paarrunaat un miers,necilaajot to augsaa katraa izdeviigaa briidii.
05.01.2015 16:41 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Emmanuelle Man arī šāda īpašība ļoti nepatīk, bet tomēr tik daudzi tā dara..
05.01.2015 16:44 |

Reitings 65
Reģ: 18.11.2014
Dā... tiešām kāpēc stāstīji? saprastu ja būtu skūpsts, vai kkas tads?! Bet aiziet pustdienās ar kādu pazinu un vecim pasniegt kā krāpšanu? njā....laikam jau pati gribēji no viņa tikt vaļā!
05.01.2015 17:56 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
ielene.
06.01.2015 10:42 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Bāc... nekad nevar zināt cik emocionāli stabils vai nestabils ir cilvēks otrpus ekrānam, ko ir piedzīvojis un kāds vārds vissāpīgāk var iedurt. Priekš kam vajag bojāt citiem pašsajūtu ar tukšiem pārmetumiem vai savu neizpratni? Ja nav nekas lādzīgs, ko teikt, labāk neteikt neko (tas ne autorei)
06.01.2015 11:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits