Pilnīgi noteikt nekas neiespējams tas nav. :) Pati nekad neesmu speciāli mēģinājusi iepazīties internetā, bet puiši paši diezgan daudz rakstījuši, kaut vai tajos pašos draugos. Lielāko daļu vienmēr atšuvu, bet ar dažiem no šiem cilvēkiem joprojām uzturu draudzīgas attiecības. Ar savu tagadējo draugu, ar kuru esam kopā pusgadu, arī iepazinamies internetā. Viņš sākumā man bija vienkārši random sekotājs twitterī, šad tad atbildēja man uz twītiem, paskatījos reiz viņa profilu, izrādās, ka dzīvojam vienā pilsētā un pat vienā skolā mācāmies, bet nekad nebiju ievērojusi viņu. Un tajā brīdī kaut kas man iepatikās viņā, it kā gribējās viņam draugos uzrakstīt, bet mani principi neļauj to darīt pirmajai. :D Un tad vienu vakaru viņš pats uzrakstīja, nočatojām visunnakti, un tā pamazā ssākām iepazīt viens otru, līdz sagājām kopā. Nesen par to runājām - viņš teica, ka grūti bija pirmo reizi uzrakstīt man, jo bijis bail saņemt atraidījumu un negribējis būt uzbāzīgs. Bet tagad labāku puisi par viņu es pat iedomāties nevaru, viņš nav tāds, kā vairums internetā sastaptie... :)