Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ginekologs Rīgā

Reitings 74
Reģ: 28.12.2009
Sveikas!

Zinu, ka šādas tēmas ir bijušas ļoti daudz. Vēlos atrast sakarīgu un valsts apmaksātu ginekologu Rīgā un vai pie šiem ārstiem arī ir kaut kas vēl jāpiemaksā klāt par uztriepēm, analīzēm u.t.t, vēlams pārdaugavā vai centrā un kura pieņem arī pēc plkst. 18:00. Pirmo un pēdējo reizi biju pirms 3 gadiem, bail, ka nenolamā, ka tik ilgi neesmu bijusi, bet nevarēju saņemties atrast labu dakterīti, jo tā reize bija nepatīkama un līdz ar to vēlme doties ir arī mazinājusies, bet ir jau nepieciešams un aptuveni, cik garas rindas, jo jāizrēķina, lai neiekrīt mēnešreižu laikā.

Paldies!
04.01.2015 15:36 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Zinu, ka šādas tēmas ir bijušas ļoti daudz.

Ja tu zini, ka šādas tēmas ir bijušas daudz, tad kāpēc neizmanto tās? Kāpēc neņem un minētos uzvārdus nepapēti internetā? Kāpēc rīt neuzzvani uz minētajām poliklīnikām un neuzzini par rindām un cenām? Tu taču zini...
04.01.2015 15:40 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Pa skarbo , bet nu taisnība jau ir, jā :D

Vispār man arī aktuāli (mazums, kādai nav slinkums padalīties vēlreiz) iepriekš esmu gājusi privātprkasē Quatrus, bet negribu vairs izdod lielas naudas summas par parastu ikgadējo pārbaudi :)

Man ir neērti rakstīt kaut ko tādu šeit, bet nu .. pajautāšu, izmantojot situāciju -

Kavējas mr, bet cik ilgi - nemāku pateikt, jo es precīzi nepierakstu, zinu, ka jāsākas apmēram mēneša pēdējos datumos, bet decembra beigās nebija, tagad arī nav vēl. Parasti cikls ir +/- diezgan precīzs. Testus uztaisīju jau divus (aizvakar un šodien no rīta, abi negatīvi), tā nu saprotu, ka jāpierakstās, bet man bail - ja nu pierakstos, teiksim, pēc nedēļas un tieši tad man sākas mr? Tad jau nevar iet tā vai tā? Vai labāk iet uz HCG analīzēm Gulbī, mm? It kā nekādu uztraukumu nav, nekādu citu izmaiņu arī, vēders sāpēja kā pirms mr jau decmebra beigās, bet .. nekā :)
04.01.2015 15:57 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
persephon, es uztaisītu hcg un tad pēc rezutātiem pie gin. doka. :) bet tas gan jau būs no svētku pieēšanās, treknumi arī var pazudināt MR.
04.01.2015 16:00 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu es nezinu, nav tā, ka baigi būtu pieēdusies :D Vēl es ceru, ka vienkārši nepierakstot esmu kaut ko nojaukusi, bet nu iespēja maza, bet nu mācību būs - kkur būs jāatzīmē tie datumi :D

Lai nu kā skatīšos, vēl pāris dienas nogaidīšu, ja nebūs - uztaisīšu laikam to HCG, nav tā, ka bebuku plānojam, bet nu ja būtu - būtu priecīga, draugs arī :D :)
04.01.2015 16:03 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Diemžēl, staigājot pie n-tajiem valsts apmaksātajiem ārstiem, tā arī neesmu atradusi nevienu, kurš patiktu un kuru varētu ieteikt citiem. Tagad esmu sākusi iet uz privātpraksi un esmu ļoti apmierināta. Tā ka par valsts ārstiem nevarēšu ieteikt.
Varbūt vari pamēģināt aiziet pie Ingunas Kairišas, viņai ir arī valsts apmaksātās vietas, bet tur ĻOTI laicīgi iepriekš jāpiesakās. Esmu dzirdējusi, ka viņa esot diezgan sakarīga.
04.01.2015 16:14 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Varbūt vari pamēģināt aiziet pie Ingunas Kairišas

Viņa ir superginekoloģe, noteikti nekādu morāli nelasīs. Zinu, ka viņai ir kkur arī kā valsts apmaksāta, bet es eju pie viņas uz "Vitu" kā uz privātpraksi. Tur tomēr daudz ātrāk var tikt un tāpat pie valsts apmaksātās par visām analīzēm jāmaksā, reāli atšķiras tikai vizītes cena.
06.01.2015 18:03 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Cik nu esmu gājusi tomēr nonācu pie secinājuma labāk 1x ikgadējo pārbaudi samaksāt, bet visu kārtīgi izdarīt. Jā maksā naudu, bet ir to vērts. Padomājiet, cik jūs tusiņos, šmotkās, kosmētikā naudu aizlaižat, tad uzreiz grēks sūdzēties par ginekologa cenām. Tomēr ieguldījums savā veselībā.
06.01.2015 18:07 |

Reitings 40
Reģ: 20.11.2014
es vienmēr gāju uz privātpraksēm, sākas nopietnas veselības problēmas un biežiem apmeklējumiem sanāca par dārgu. Šobrīd eju pie dr.Brošas 1. slimnīcā (saucas Šarlotes poliklīnika) - biju patīkami pārsteigta par ļoti laipno attieksmi. No visas sirds iesaku - un arī apmeklējums maksā apm. 7 eiro, ja jātaisa kādas pārbaudes, tad, protams, jāpiemaksā.
06.01.2015 18:12 |

Reitings 74
Reģ: 28.12.2009
Viņa ir superginekoloģe, noteikti nekādu morāli nelasīs. Zinu, ka viņai ir kkur arī kā valsts apmaksāta, bet es eju pie viņas uz "Vitu" kā uz privātpraksi. Tur tomēr daudz ātrāk var tikt un tāpat pie valsts apmaksātās par visām analīzēm jāmaksā, reāli atšķiras tikai vizītes cena.

Cik tad pie viņas aptuveni ir jārēķinās ar to summu?
06.01.2015 23:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!