Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bijušais...

Reitings 84
Reģ: 23.12.2014
Sveikas meitenes, arī man ir dīvaina situācija ar bijušo. Esam šķīrušies gandrīz trīs gadus. Šo trīs gadu laikā vispār neesam kontaktējušies un saskrējušies. Viņš bija mana pirmā mīlestība, zaudēju nevainību ar viņu. Bet viņš mani pameta.. Šo trīs gadu laikā ir bijušas maznozīmīgas attiecības, bet vienalga mēdzu aizdomāties par bijušo. Pēc šķiršanās man bija ļoti grūti tikt tam pāri, ilgi mocījos ar sirdssāpēm. Un tagad bums, pirms kādiem trīs mēnešiem atnāk sms sveika, kā iet?, es atbildēju un nedaudz pačatojām, viņš par mani esot sapņojis kko mīļu, viņš manī nesaprotamā veidā ir aizķērie, viņš tā rakstija. Nevar mani aizmirst. Viņš aicināja mani satikties bwet es atteicu, jo negribēju atkal tikt sāpināta. Pēc tās reizes es viņam esmu diezgan bieži satikusi un redzējusi. Un pirms ziemassvētkiem viņš atkal uzrakstija. Un atkal aicināja satikties, neatlaidīgs gan viņš. Es piekritu, un domāju ka zaudēt taču nav ko un varu iet satikties, jo citu attiecību man nav. Viņš teica ka tad kad viņam būs brīvs, viņš pazvanīs un varesim iet satikties. Tā nu es gaidu veljoprojām... Viņš tikai mani dr.lv bieži tgd skatās bet nekādas ziņas. Vai jūs domājat, ka viņš mani tikai gribēja iznest cauri vai patiešām satikties? Es pat nezinu vai jūs spēsiet palīdzēt bet izkratiju jums sirdi...
04.01.2015 11:00 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Nekāp 2x uz viena un tā paša grābekļa.
04.01.2015 11:05 |

Reitings 3713
Reģ: 06.05.2014
Iesaku palasīt diskusiju "Kad bijušais uzrodas...", tur jau daudz ir pateikts. Pēc savas pieredzes, pagātne ir pagātne. Nevajag to darīt. Tu tikai parādi to, ka viņš var no tevis aiziet, kad vēlas, bet atgriezties arī varēs jebkurā brīdī, jo ņemsi viņu atpakaļ.
04.01.2015 11:06 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tu tikai parādi to, ka viņš var no tevis aiziet, kad vēlas, bet atgriezties arī varēs jebkurā brīdī, jo ņemsi viņu atpakaļ.
04.01.2015 11:06 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Vienkārši nedomā par to, un ja arī kādreiz vinjš padod zinju, pasaki, ka esi aiznjemta un tev nav laika.

Vinjš vienkārši noteikti gaida, kad tu salūzīsi un sāksi uzbāsties pati.
04.01.2015 11:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits