itkā jau sīkums, bet tomēr..?

Reitings 45
Reģ: 26.05.2014
Situācija tāda. Labs draugs. Abi svinam jauno gadu atsevišķi, ar draugiem, katrs savā pusē. Tagad pienāk tas skaistais plkstens 00:00 , un viņš zvana tieši man.. bet viņam ir vēl draugi, draudzenes, māte, tēvs, māsas utt kuri neatrodas blakus un kurus vajadzētu apsveikt ar jauno gadu.. Bet viņš gaidīja to momentu 00:00 un izvēlējās novēlēt tieši man laimīgu jauno gadu, itkā jau ļoti mīļi un tā.. bet varbūt tas kaut ko nozīmē? Mēs nekomunicējam ikdienā diezko bieži, pat diezgan pareti sanāk. Bet zvana viņš tā jau ir otro gadu pēc kārtas.. Mans jautājums - ko Jūs par to domājat?
Atkal izdomāju tēmu kam piesieties. :D
01.01.2015 21:45 |

Reitings 45
Reģ: 26.05.2014
Egamons - izklausies patīkams cilvēks!
Un protams patīkami jau ir ,ka par tevi atceras, bet tik un tā, dažreiz gribās saprast kaut nedaudz ko cilvēks ar to ir vēlējies pateikt, ielīst viņa prātā!
Paldies par vēlējumu, Tev tā pat, veiksmīgu. :)
01.01.2015 23:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vīrieši tā pat vien neinteresējas, neraksta un nezvana, ja vien nav interese kā par potenciālo, topošo draudzeni. Bet tas vēl nenozīmē, ka esi vienīgā, kurai zvanīja.
Muļķības. Tad mani bērnības draugi vakar visi 4 met aci uz mani zinak un ta ir gadiem:D Nevajag vienmer meklēt zemtekstus.
01.01.2015 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits