yay, jā ministru prezidents saka jaungada uzrunu. PRezidents ari kaut kādas svētku runas saka, bet jaungada runas atceros ka vienmēr bijušas no ministru preža.
Mad, man visu dienu bija depresvais un skumjais,ka esmu viena pati..bet tagad ritigi kaut kaa atdzivojos :D :D :D laba ziime 2015tajam :D
jaukums, ko nesauci ciemos :P :D
Ziniet,kas ir scary moments? Kad ar pilnu tējas krūzi ( nu tā, ka ūdens jau par daudz nedaudz pieliets) ej uz istabu, līdz galdam vēl vairāki soļi, bet uznāk šķavas. Knapi paspēju līdz galdam :D
Es personīgi skatos kā Jaungadu svin gan Latvijā, gan Krievijā, prezidentu uzrunas skatos abām valstīm.
ZB man, ja varētu čemodānus sakrametu un duij uz Rīgu vai Maskavu. :D
Ak, jā, es arī zinu to momentu, kad nāk šķaudiens, reti gan paspēju to krūzi nolikt. :D
Man pacēlās garastāvoklis, esmu pārēdusies lašmaizītes, kā arī šampi attaisīju. :D
Izdomāju, ka izliešu laimīti, ja reiz slāvu kolēģi jau svin. Bilancē - piesmirdināts dzīvoklis un neliels izbīlis. Izlēju arī kko radniecīgu Ķīnas ražojumam - kkas interesants un saplīsa pēc 2 sekunžu paturēšanas rokā ;) bet vismaz tgd būs miers.
Skatos - Valstī viss ir kārtībā, vsm kkas rēcīgs. Labprāt ietu gulēt, bet laikam būs jāpaciešas. :)
Kristiana2-es ari skatos :D tikko radija inscinetu artusa kaimina sarunu ar valsts prezidentu un valters krauze vnk uz visiem 100% precizi atteloja kaiminu :D
Ar visu to, ka šodien vēl atguvos no pagaišās nakts ''izklaidēm'' - vemšanas maratona, sāk gribēties kaut ko ēst. Šodien neko dižu neuzdrošinos ēst - banāni un ūdens vien :D
Ar visu to, lai arī neko nesvinu, priecājos par svētkiem.