Man ir šai līdzīga kleita, ko biju ieplānojusi vilkt, kad vēl svinības bija plānā, bet izdomāju, ka par spīti mierīgajai sagaidīšanai, uzvilkšu tāpat - kas es nevar? :D
Man būs piparmētru krāsas kleitiņa ar pieguļošu augšu un kuplu svārku daļu. Kājās augstpapēžu melnās ādas kurpes, vienkāršas un smukas. Kad iešu ballēt tālāk, tad vēl melna ādas clutch somiņa un sarkana lūpu krāsa. Mati laikam būs izlaisti..
Šodien tieši nopirku kleitu - sarkana ar volānu viduklītī. Ļoti smuki uz auguma izskatās, gaidu, kad varēšu pucēties :D Par matiem vēl domāju, varētu atstāt taisnus, bet gribās kaut ko smukāku uztaisīt, nezinu. Jāpameklē kādas idejas.
Es pirms 2 nedēļām nopirku skaistu kleitu ar mežģīnēm, kas ļoti labi izskatās uz auguma, bet laikam nesanāks uzvilkt, jo tā kā esmu slima, tad laikam izpaliks plānotā ballīte, tik skumji, jo tā kleita tik ļoti piestāv Jaunā gada svinībām..
Nessija, paldies. Es weheartit neko jēdzīgu atrast nevaru :D Pačekošu tur. Persephon, nē, es pirku savā mazpilsētas veikaliņā. Pat necerēju tur kaut ko atrast, bet paveicās. Kas tas par veikalu? Varbūt tiešām manējā :D
Vēl nezinu KUR sagaidīšu. Ja kaut kur ārā, tad visticamāk vilkšu kaut ko siltāku, piemēram, bikses + siltāka jaka zem mēteļa. Ja pie radiem mājās - droši vien siltās zeķubikses un tumši zilu kleitu. Aptuveni šādu, tikai bez mežģīnes svārku daļā: