Situācija sekojoša:
Sāka draugos rakstīt puisis, pirms kāda mēneša, nebiju pārliecināta vai vispār vēlos ar viņu tikties, sākumā atliku tikšanās, bet beigās nolēmu, ka tomēr vienkārši satikties taču var! ;)
Tikšanās:
Satikāmies. Ārā gan auksts, viņš uzreiz piedāvāja paņemt kādu vīnu un iet pie viņa kādu filmu paskatīties. Man tas nelikās ideālākais variants, uzreiz pie viņa uz mājām doties, bet tā kā tiešām auksts...ok...
Un viss tiešām bija normāli. Skatījāmies smieklīgu filmu, puisis sakarīgs, nevienā brīdī neizteica kaut kādas stulbas piezīmes, piedzirdīt necentās un uzmākties neuzmācās, pat par sevi radīja iespaidu kā par "pieklājīgu un nopietnu puisi".
Bet šai tikšanai bija odziņa, jeb pārsteigummoments man..... :D
Viņš devās atsevišķā telpā, kur uzpīpēja. Otrajā reizē, kad viņš izgāja un paliku viena, gribēju ieiet savos draugos.....bet viņa draugi bija palikuši vaļā! Un, jā, izmantoju izdevību ieskatīties sarakstēs. Kur izrādījās.... pilns ar meitenēm, un pārmetot aci sarakstēm ar visām runa ir "vai nevēlies iepazīties" utml. teksti :D
Viņam atgriežoties istabā, es, protams, notēloju, ka neko neesmu redzējusi, centos runāt ar viņu tikpat smaidīga un jauka kā iepriekš, bet... :D Nezinu kā rīkoties, jo viņš runājot ar mani, it kā piedāvāja sagaidīt Jauno gadu kopā ar saviem tuvākajiem draugiem un kad pavadīja mani mājās jautāja... "Ko rīt dari? " un pasniedza tiešām sevi kā normālu puisi. BET tās daaudzās sarakstes! Manā skatījumā uz viņu, tas visu apgrieza kājām gaisā tā pēkšņi.
Puisis uzrakstīja pēc tikšanās ,bet no manas puses tagad klusums. Ko jūs darītu, ja rastos šāda situācija pirmajā randiņā? :D Ir kādreiz varbūt tamlīdzīgi bijis?