Palīdziet ar padomu!

Reitings 25
Reģ: 29.12.2014
Sveikas meitenes,

gribēju jums lūgt padalīties ar pieredzi vai padomu, lūk kādā jautājumā: pirms apmēram pusgada naktsklubā iepazinos ar foršu vīrieti no Francijas, vārdā Pjērs. Šķīries. Sākumā man viņš nelikās pārlieku simpātisks, jo ir 15 gadus par mani vecāks. Man viņš iepatikās pēc tam, jo labi dejoja un pirmajā vakarā neprasījās uz ķermenisku tuvību, kā citi ārzemnieki. Nākamājā dienā viņš mani uzaicināja uz randiņu franču restorānā un vakarā beigās es vairs viņam nespēju atteikt. Atģidos pie viņa viesnīcas numuriņā no jau rīta. Nakts bija aizlidojusi ātri.
Pēc tam mēs tikāmies gandrīz ik dienu, tomēr pēc dažām nedēļām Pjēram vajadzēja atgriezties Francijā, bet viņš solīja mani aicināt dzīvot pie viņa, kolīdz sakārtos mantojuma jautājumus (viņam pienākoties villa pie jūras). Regulāri sarakstamies ar sms, bet pēdējā laikā man sāk škist, ka viņš sāk no manis izvairīties.
Esmu nolēmusi pati aizlidot uz Marseļu, ierasties pie viņa un nostādīt viņu fakta priekšā, tomēr baidos, kā šāds pārdrošs solis viņam varētu šķist pārlielu uzbāzīgs un atgrūst viņu vēl vairāk.
Varbūt kādai no jums ir bijis līdzīga pieredze šādos gadījumos, jo pati nespēju izšķirties ko darīt.
29.12.2014 17:38 |

Reitings 25
Reģ: 29.12.2014
Saprotu, daudzām es liekos naiva. Esmu pietiekami daudzus ārzemniekus dzīvē satikusi un varu apgalvot, ka Pjērs nav no tādiem. Viņam taču bija iespēja vispār man nerakstīt, bet tā taču nenotika. Drīzāk man pašai liekas, ka tas ir saistīts ar viņa mantojuma jautājumiem. Varbūt pat viņu interesi izrāda kāda cita, kurai interesē tikai viņa nauda. Tāpēc arī gribēju braukt un pati visu noskaidrot.
29.12.2014 18:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu ja Pjērs nav no tādiem, brauc. Ko citu lai tev iesaka. Norezervē viesnīcu un ņem vērā varbūtību, ka tev nāksies izbaudīt jauku nedēļās nogali Marseļā vienai.
29.12.2014 18:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tāpēc arī gribēju braukt un pati visu noskaidrot.
Ja staasts nav izgudrots,tad tomeer liekas,ka viirietim lielas intereses par tevi nav,kaa te mineeja 57 days-viss iespeejam ,ka izbaudiisi celojumu viena...
29.12.2014 18:55 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Kārtējā Larisas-Zigfrīda-visions-Gilroja-Zanītes diskusija.
29.12.2014 18:56 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ja jau vins pusgada laikaa nav atradis iespeju tevi panjemt pie sevis, tad tu vinjam nahuj neesi vajadziiga
29.12.2014 19:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es veel joprojaam pieturos pie "patiesaa staasta"-dziivee notiek visaadi briinumi,bet...gribeeju paprasiit-aizbrauksi ,noskaidrosi un tad ko...?Kaadreiz labaak,ja mazaak zini.Varbuut nevajag zinaat ,raknaaties tur ,kur nevajag.Naakoso reizi esi uzmaniigaaka ar viiriesiem,kuri daudz sola, un uzskaita savus ienaakumus,iipasumus utt
29.12.2014 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits