Kad ar attiecību zaudēšanu zaudē ne tikai vīrieti...

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Runa ir par citiem cilvēkiem... Par šī vīrieša ģimeni un draugiem. Kas gadu gaitā bija kļuvuši arī par tavu ģimeni un draugiem. Kas paliek ar to?

Man bija attiecības ar puisi, un izveidojās ļoti ciešas un mīļas attiecības ar viņa ģimeni, savukārt viņa draugi kļuva par manējiem. /vismaz man tā šķita../ Kopīgi svētki, pasākumi un viss. Tā kā man pašai nav daudz draugu, viņējie bija kļuvuši arī par manējiem.

Un tad izšķīrāmies ar puisi. Un... izrādās, ka viņa draugi tomēr nav 'mani'draugi vai pat 'mūsu' draugi, bet ir viņa draugi. Un kaut kā mani vairs sāka neaicināt uz kopīgiem pasākumiem. Es jau viņus saprotu un nevainoju, tomēr tā neērtā sajūta, kā tad nu viņi aicinās mani, kur viņš ir... Bet tik un tā - KUR PALIKA MŪSU DRAUDZĪBA?

Sāp, ka līdz ar mīļoto cilvēku jāzaudē arī visi pārējie cilvēki, kas bija ienākuši dzīvē :(

Kāda jums pieredze ar šo?
28.12.2014 01:13 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Uzskatu, ka katrs cilvēks ir individuāls un nenāk komplektā ne ar vienu. Ja pēc attiecību beigām, draudzību gribi turpināt gan tu, gan pārējie cilvēki, tad kāpēc ne? Ja ir atrasti cilvēki, kuri ir nu jau "savējie", tad ir muļķīgi izdzēst viņus no dzīves, jo ar kādu trešo personu neizdevās attiecības.
Protams, apstākļi būs citādāki, nenāksi gluži uz ģimenes vakariņām pie bijušā uz mājām, bet ir tik daudz citu iespēju, kā šo draudzību saglabāt. Es noteikti to censtos darīt. Ja arī draudzība nomirs dabīgā nāvē (varbūt šī pieķeršanās viņa cilvēkiem tik izteikta ir tikai no tavas puses, jo pašai savu draugu īsti nav), tad tā būs lemts un neko darīt.
Ja arī mans bijušais gribētu uzturēt kontaktu ar maniem draugiem, ģimeni, tad lūdzu. Tāpat kā maniem draugiem, ģimenei ir citi draugi, kurus es īsti labi nepazīstu un nesatieku, tāds pats draugs būs mans bijušais.
28.12.2014 17:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits