Sveiki visiem. Nedomājiet ka esmu kaut kāds trollis, jo man ir vajadzīgs jūsu padoms. Lūdzu neatbildat to, ka esmu pārāk maza vai, ka man nebūtu par kaut kā uztraukties! Vispirms uzklausati...
Man ir 14 gadi (jā, sīka vēl) bet man TUR lejā ir vienkārši neiedomājams mežš. :'( Manos 14 gados manuprāt tādam "aizaugušam" un lielam nevajadzētu būt. Un jau pēc nedēļas Dzimšanas diena, kura būs iespējams Akvaparkā, vai nu baseinā kādā. Viss jau ir sarunāts, bet nebiju iedomājusies par TO lejā. Jūs tiešām nezinat cik man grūti ar to sadzīvot.
Esmu gan ar pinceti raustījusi, ņēmusi visādus kremus, žiletes, plāksnes depilācijai - NEKAS nelīdz! Pēdējo reizi to darīju un ar ļoti lielām mokām, sāpēm un ASINĪM sapratu, ka vairs tā nevaru. Man ir jūtīga āda un nevēlos vairs ciest tās visas sāpes.
Varbūt man aiziet uz vaksāciju? -Kā to dara citas normālas meitenes un sievietes... Jo Džimšanas diena tas ir ļoti svarīgi, vēl pie tam, kad sauc savus klasesbiedrenes, kas par mazu nieka pūciņu uz rokas smiesies!
Vai tas ir normāli iet uz vaksāciju 14 gados? (Tuliņ jau 15 būs)Vai ir kāds vecuma ierobežojums? Tikai nesakat, ka man tur neko nevajadzētu darīt... VAJAG! Un pati es vairs nemocīšos, gribas vienu reizi aiziet un miers... galvenais, lai varētu normāli pavadīt laiku Akvaparkā un papeldēties, vilkt droši savu peldkostīmu. :(