Kāpēc nevar vienkārši uzaicināt uz randiņu?

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Tik smieklīgi :D bet reizē arī bēdīgi...

Iedomājamies tekstus no vīrieša puses - ko tu dari šodien. Un pēc tam? Bet rīt?
Vai arī - vai tev nakošnedēļ būs kāds brīvs brīdis? Kurā dienā tev būtu vairāk laika?

Bāc, nu, ja gribi uzaicināt uz randiņu, taču vienkārši aicini! Tad un tad, tur un tur. Un sieviete tiks, ja gribēs. Citādi kaut kāda tāda ņerkstēšana, es nesaprotu... Bez maz vai jāsāk domāt, ka viņš gaida, ka es viņu uzaicināšu? :)
27.12.2014 13:43 |

Reitings 94
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka tas puisis jautā, jo nav ko darīt, aiz garlaicības.
Ir sastapušiem līdzīgi eksemplāri, kuri tik runā, a reāli uzaicināt nevar. Ar vienu tādu pēc savas iniciatīvas tikos. Da nu... cilvēks kurš runā, runu pēc, nevis tāpēc, ka būtu kkāda interesē/
27.12.2014 18:12 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Tik smieklīgi bet reizē arī bēdīgi...

Viņš nevēlas pieļaut kļūdas, tāpēc taustās.Cenšas izturēties draudzīgi un ap vaicājas kā ar laikiem.Jo nevēlas sabojāt jau iesākto komunikāciju, bet bieži vien tas jau ir sabojāts tik ilgi gaidot, jo zūd ar katru atlikto dienu pašpārliecinātība tajā ko dara.Tas ir tāpat, kā ejot klāt klubā kādai sev patīkamai sievietei, jo ilgāk baidīsies, minstināsies, jo pārliecība ar vien vairāk zudīs.Kamēr domāsi, kā pieiet ko teikt, pa to laiku kāds cits būs jau piegājis pie šīs sievietes! Ja, tiešām cilvēks interesē,nebaidies no atraidījuma un nav nozīmes tam ko citi padomā, VIENKĀRŠI RĪKOJIES!
Iedomājamies tekstus no vīrieša puses - ko tu dari šodien. Un pēc tam? Bet rīt?
Vai arī - vai tev nakošnedēļ būs kāds brīvs brīdis? Kurā dienā tev būtu vairāk laika?

Vīrietis? Varbūt nevēlas steigties, bet nē, vel tas būtu iespējams ja tās būtu pirmās viņa attiecības un nezinātu kā piedāvāt satikties, tāpēc cenšas caur " puķēm" vedināt, kad pati pretī nāksi ar atbildi :)
Bāc, nu, ja gribi uzaicināt uz randiņu, taču vienkārši aicini! Tad un tad, tur un tur. Un sieviete tiks, ja gribēs. Citādi kaut kāda tāda ņerkstēšana, es nesaprotu... Bez maz vai jāsāk domāt, ka viņš gaida, ka es viņu uzaicināšu?
Tad esi pati sarunas iniciatore, ja nevēlies, lai viņš mokās ar laika precizēšanu un citām ar to saistītām lietās, kas jau Tevi sāk noskaņot pret satikšanos.Tad tā arī viņam pasaki, ko viņš gaida? Vismaz sapratīs beidzot, ka Tu esi sapratusi uz ko viņš vedina, bet kāpēc to nepasaka konkrēti!
27.12.2014 18:31 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
probleema ir tevi nevis vinjaa.. vinjh reekinjaas ar tavu laiku, bet tu izpuut no mushas ziloni!! Normaali viiriesi visi apvaicaajas pa priekshu, kaadi tev plani ir tad un tad

Nē, es gan teiktu, ka problēma ir ''vīrietī''! Ir forši, ja reķinās ar meitenes laiku, un normāli vīrieši patiešām pa priekšu apvaicājās, bet vēl normāli vīrieši arī skaidri uzaicina kaut kur, šis noteikti tāds nav!
27.12.2014 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits