Es laikam saprotu, ko Tu ar so visu domaa. Vairaakus gadus esmu mocijusies ar lidzigam cilveku idealizaacijaam, velesanam atdarinaat, iedvesmoties utt. Neteiksu, protams, ka ari sobrid esmu no taa izaugusi. Mans stasts laikam sakaas pusaudzu gados, kad preteji citiem klasesbiedriem, kas draudzejas viens ar otru un devaas uz ballitem, es lielakoties laiku pavadiju viena (lasot gramatas, domajot par nakotni, saviem merkiem) vai runajoties ar saviem paaris pazinjaam, daudz gadus vecaakiem, kas profesionaalajaa jomaa bija daudz sasniegusi un no kuru jebkura pasaciitaa teikuma vareja just speeku, motivaciju un pasparliecinatibu. Mani ari loti iedvesmo cilveki, kas ir personibas, kas nepadodas, kas zina, ko grib un censas to sasniegt. Bet dzive nav vienkarsa un tev ir jasaprot, ka tas nak dabiigi no vinjiem, vini necensas kadu atdarinat vai darit lietas pa punktiem.. taa ir vinju dzives un gadu laika izveidotaa personiba. Jaa, tu vari iedvesmoties no miljonaru biografijam, vari lasit, kaa vini kluva par self made millionaires, vari macities, gut padomus, kas pasai ir akceptejami, bet nekad nevajag kadu atdarinat pilnibaa. Katrs mes esam personiba, un lai ari kaa to negribetos atziit, dzives pieredze un rakstura speeks paradaas tikai gadu gaitaa, guustot dazaadu, pozitivu un negativu, dzives pieredzi. Tapec tas, ko sobrid vari darit, ir censties lasiit, macities, stradaat, cik vien ir speeka, uzstaadit lielus merkus, doties tiem pretii, stradaat ar savu raksturu, plusiem un minusiem; raudaat, ja nepieciesams.. un ar to visu galu galaa pec paris gadiem tu buusi attistijusi savu personibu. Protams, lai augtu, vienmer vajag merket augstaak un piedomaat pie taa, lai slinkums nenem virsroku.