Iz pieredzes saku.
Kur tada nauda aiziet? Pa opcijam aptuveni varetu? Jo ja galdi majass nevis krogaa... 2 000 euro...nu nez.
Cik cilvēkus Tu, Kubiet, esi apbērējusi? Man šķita, ka strādā restorānā, bet runā kā apbedīšanas biroja vadītāja.
vēl zārku pašam šķūni meistarotNu ja jūs tādā rakrusdā pat spējat aizdomāties, tad bēres pati nekad neesat rīkojusi!!!!!!!!
Kā tas ir - mielasts pa lēto mājās? Viena rasola bļoda un šņabja pudele uz visiem?kroga 700 euro uz 15 cilvekiem piem. maja skaisti klati galdi ( ko klaj pie4aicinata saimniece) uz pusi letak. Tieši tik vienkārsi, un bez liela tusina un pjankas.
Nu ja jūs tādā rakrusdā pat spējat aizdomāties, tad bēres pati nekad neesat rīkojusi!!!!!!!!
Diemžēl esmu gan rīkojusi, tāpēc zinu ka ir lietas uz kurām nevajag censties taupīt.Tieši tgā, un mielasts ir pēdējais aizgājējam būtiskākais vai mājas vai restorāna. Lauku omes vispar NOTEIKTI mielasts vinu maja tiek rikots.
Diemžēl esmu gan rīkojusi, tāpēc zinu ka ir lietas uz kurām nevajag censties taupīt. Un visu taisīt pa lēto. Ir jābūt cieņai cilvēku aizvadot un skriet un meklēt lētākos variantus nav īsti pareizi.
Pirmkārt mājās nav vietas tādam apmēram cilvēku, īpaši ja mirst jauns cilvēks, tad ir daudz tuvinieku, kolēģu, draugudomajam to visi noteikti gribes izdomat vina vecaki!!!!!!!!!!!!
Ja būtu smagi comso te nerakstītu! Vispar netā neietu!!!!!!!!!!!
(Sarunāja pa lēto cilvēkus). Laižot zemē zārku apgāza, zārks atsprāga vaļā, līķis izkrita ārā...tad jau vajag apgriezt rinķī to zārku, un dzirdētu pa visu LV.