Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ja vīrietis neprot izvēlēties dāvanu

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Tas, ka citi dāvina visādus krāmus, man ir pilnīgi vienalga. Pasaku paldies un priecājos, ka cilvēks vispār ir domājis par mani, lai kaut ko sagādātu.

Bet, kas attiecas uz vīrieti, te man gan vienmēr ir bijis svarīgi, lai dāvina lietas, kas man patiešām patiktu. Bet nēe... Par ko tas liecina? Par to, ka nevis vienkārši vēl tik labi nepazīst, bet vispār neapzinās, ar kāda tipa cilvēku viņš ir kopā?

Cik jums ir svarīgi, lai no vīrietis prastu jūs apdāvināt?
26.12.2014 17:27 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu ir svarīgi, ja viņš ieklausās, atceras, piefiksē un tad trāpa ja ne 10niekā tad vismaz kādā 8niekā ar savu dāvanu!!

ja pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā, neuzmanīgs, uzdāvina kaut ko vienalga ko tikai dāvināšanas pēc, tas bēdīgi..
26.12.2014 17:45 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Par ko tas liecina? Par to, ka nevis vienkārši vēl tik labi nepazīst, bet vispār neapzinās, ar kāda tipa cilvēku viņš ir kopā?

Tas ir atkarīgs no laika, cik ilgi esat pazīstami.
Cik jums ir svarīgi, lai no vīrietis prastu jūs apdāvināt?

Gluži nesvarīgi jau tas nav. Viņam būtu jāzina, kuras lietas noteikti mani neiepriecinātu, bet tam pamatā jau ir komunikācija.
27.12.2014 16:07 |

Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Man no sava vīrieša nekādas dāvanas vispār nav vajadzīgas. Bet viņš pietiekoši mani labi pazīst un zina, kas mani iepriecinātu jebkurā situācijā.
27.12.2014 16:13 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Jā, man laikam ir svarīgi,lai vīrietis zinātu, ko man dāvināt. Lai spētu saklausīt to,ko man vajag bez teikšanas un tā.
Jā, dāvanas nav tas svarīgākais, bet ja man Ziemassvētkos no drauga būtu jāsaņem Stikla delfīns,ko likt aiz stikla sekcijā, es būtu ļoti vīlusies un saprastu,ka mans vīrietis mani tik šausmigi slikti pazīst un man būtu ļoti bēdīgi.
27.12.2014 16:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vīrietis nav faķīrs lai uzminētu, neviļus lieku saprast ko tieši vēlos. Jo mans vēlmes mēdz būt ļoti mainīgas.
27.12.2014 16:24 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man laikam arī būtu baigi bēdīgi bet nu manējais parasti pats uz dullo reti kad kaut ko perk bet ja perk man vienmeer patiik bet ja nee tad ar laiku saaku iemiileet daavinaato daavanu.
Man vispaar parasti to ko vinjsh perk loti zheel neesaat. Veel tagad skapii staav pilniigi jauna soma kaadus 4 gadus , loti zheel neesaat, turu kaa suvenīru :D
Vispaar puiši ir dažādi, mans tētis manai mammai nekad neko nav jeedziigu nopircis. Es atkal pati sev neko nevaru nopirkt bet ar draugu shoppingot eju ar prieku.
27.12.2014 16:46 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Visticamāk, tas nozīmē tikai to, ka viņam apdāvināšana nepadodas. Nekas traks. Manam draugam arī līdzīgi, šajos Ziemassvētkos redzēju, kā viņš mocījās ar dāvanām ģimenei. Un nav jau tā, ka viņš savu mammu nepazītu :D
Tāpēc mums iegājies, ka viņš parasti pirms svētkiem paprasa, ko es gribētu dāvanā. Pārsteiguma moments izpaliek, bet aiztaupa galvassāpes viņam un iespējamo vilšanos man...
27.12.2014 17:09 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Veel tagad skapii staav pilniigi jauna soma kaadus 4 gadus , loti zheel neesaat, turu kaa suvenīru

A viņš neapvainojas, ka tu nelieto? Nu nedomā, ka tev nepatīk? :D
27.12.2014 18:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vīrietis nav faķīrs lai uzminētu, neviļus lieku saprast ko tieši vēlos. Jo mans vēlmes mēdz būt ļoti mainīgas
+
Mans viirs mani beidzot peec daudziem gadiem kopaa,paziist loti labi,bet daavanu noteikti buutu gruuti izveeleties,tiesi taa iemesla deel,ka zin-esmu pieticiiga ,bet ja gribu sev kaut ko ,tad tiesaam jaabuut Bingo...Es pati sev mekleeju lietas !
27.12.2014 19:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ja man kaut kas ir izsapņots, zinu, ko vēlos saņemt, vienmēr saku - tas pat neattiecas tikai uz vīriešiem, tas šķiet vienkārši neloģiski - slēpt un gaidīt, kad otrs uzminēs.

Protams, ka pārsteigumi ir forši un iepriecinoši, ja trāpīgi, bet man noteikti prieka skala neslīgst mīnusos arī tad, ja tiek uzdāvināts pēc pasūtījuma. :)

Par to it kā problēmsituāciju - jā, varbūt nav vēl iepazinis, varbūt tu sazvērnieciski klusē par savām vēlmēm, dažādi.
27.12.2014 19:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits