lidojums kopa ar suni uz ASV

Reitings 69
Reģ: 18.09.2013
Sogad velos doties uz Ameriku, tacu savu 2gadigo draugu - suni nevelos atstat radiem, velos nemt lidzi. Lidojums ir garsh un nogurdinosh, vismaz 2 parseshanas. Esmu lasijusi gana daudz info par nomierinosiem lidzekliem sunim, aprikojumu, tacu loti uztraucos, vai, kad busu nokluvusi gala, mans draugs bus sveiks un vesels. Varbut kada ir ar to saskarusies? Der jebkada informacija, pat ja lidojums bijis mazaaks. Vai tas ir izdaraams? Paldies
25.12.2014 13:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tos noteikumus daudz nezinu,bet zinu vienu,ka par suniem te ruupeejaas tiesaam loti speeciigi-tiek vesti pie aarstiem,trenniniem ,speciaala eesana uttDziivnieka uztureesana nemaksa leeti.Maniem radiem bija minkas un es atceros ,cik tas daudz tomeer maksaaja...un tad taa paarvesana uz Hawaii vispaar bija dramatiska... beigaas minka veel aizbeega:D
25.12.2014 16:56 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ne par tēmu. Lūdzu atori atvainot.Kā nosvinēji ziemasvētkus Emanuelle?
25.12.2014 16:59 |

Reitings 16208
Kubiete-Lai arii iet ne pa teemu....:DLoti jauki paaseedeejaam ,iedzeeraam prosecco ,eedaam krabi-bija loti garsiigs -vaariits viinaa un garsvielaas.Priecajos par jaunajaam gramataam daavanaas !Bija loti forsi.Kaa vienmeer nobira asara ,domaajot par mamminu,saveejiem!!
Runaajot par dziivniekiem-ir jau traki ,ka jaaatstaaj maajaas,bet godiigi runaajot, dziivniekam tas vareetu buut liels soks-ne tikai taa paarbrauksana ,bet viss tik atskiriigs-ne sava maaja,ne vide,ne eediens uttMan pat liekas ,ka minkas ir izturiigaki.
25.12.2014 17:10 |

Reitings 231
Reģ: 29.01.2009
Čīkstētājas vienkārši. Neviens neprasīja, ko darīt ar suni! Atkal ar saviem 100 padomiem visas klāt. Lai Tev veicas! Es drīzumā arī lidoju ar suni, arī uz ASV, prasīšu padomu :)
25.12.2014 17:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Neviens neprasīja, ko darīt ar suni
ar ko tad? Ar čēmodānu? :D tika doti gana noderīti un labi padomi. Nu nečiksti un nekliedz tak:D
25.12.2014 17:43 |

Reitings 69
Šeit vērsos vairāk lai uzzinātu par to, kā suns iztur šādu pārbraucienu, vai nav problēmas pēc tam atlabt, jo tas ir zināms pārbaudījums un pārdzīvojums kā sunim, tā arī saimniekam.
Lai arī nelūdzu informāciju par uzturēšanas izmaksām, ārsta apmeklējumiem un visu pārējo, paldies arī par to, visu informāciju "uzsūcu". Tomēr, tas man nav aktuāli, jo jau tagad zinu, ka šeit mans suns izmaksā dārgāk kā tur un nebūt visi savus šķirnes suņus neved uz apmācībām un vetārsta apmeklējums ir nepieciešams tad, kad tas ir nepieciešams. gluži kā šeit. Kā arī domāju, ka suns tur iedzīvosies un jutīsies fantastiski, jo dosimies uz Amerikas kreiso krastu, kur par suņiem tiek padomāts un tie ir cieņā. (piemēram, suņu pludmales) Paldies, meitenes! Vēlu veiksmi arī tev, Madara. Man gan vēl kāds pus gads priekšā, tāpēc, ja dodies pirms manis, noteikti padod ziņu kā tas viss izvērtās! :)
25.12.2014 17:50 |

Reitings 16208
Neviens neprasīja, ko darīt ar suni!
Es arii laikam tad paarpratu,jo sapratu ,ka tiesi tika prasiits padoms.Dariit jau katrs var kaa grib ,protams,bet nu viegli noteikti nebuus ne dziivniekam,ne saimniekam...
25.12.2014 17:51 |

Reitings 69
jautājums tik tiešām nebija par to, vai suni ņemt līdzi vai atstāt. Svarīgi bija uzzināt pieredzi, kad tas TIEK ņemts līdzi. Tomēr, kā jau minēju, jebkura informācija noder un katrs no tā paņem to, kas nepieciešams.
25.12.2014 17:56 |

10 gadi
Reitings 3821
Reģ: 06.05.2014
Pašai nav pieredze, bet nu, ja kompānija atļauj savos reisos suņus, tad problēmu īsti nav. Zinu, ka kādreiz ar autobusiem atļāva viena kompānija dzīvniekus pārvadāt, notika dažādas nepatikšanas, kā dēļ arī dzīvnieki vairs nav atļauti. Vairāk jau jāskatās, kāds tavs suns ir - kā viņš to uztvers, jo visi jau viņi dažādi. Draudzene, piemēram, nevarētu suni atstāt vienu mājās uz divām dienām - sākas stress, sāk visu grauzt (suncītim bija slikta pagātne pirms draudzene viņu paņēma), tikmēr paziņa var savējo atstāt mierīgi ar paiku un visu pārējo un suns neko nebūs izpostījis.

Ja tu tur pārcelies, tad ņem sunci līdz. Jā, viņam būs stress un liels, jo tas nav kā braukt ar auto, bet COSMO meitenēm jāpriecājas, ka šis nav kārtējais gadījums, kad kāds aizbrauc uz citu valsti, bet dzīvnieciņu izmet uz ielas. Pakonsultējies ar kādu vetārstu vai pazvani uz lidostu, apjautājies par procedūrām, kas tiks veiktas, kā tas notiek.

Veiksmi!
25.12.2014 18:03 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Zinu ģimenīti, kura regulāri lido uz Portugāli ar ķīnas cekulaino šuneli.
Galvenais ir pase un jābūt sterilizētam/kastrētam.
Man teica, ka suņam nekādu problēmu nebija. Sīkāk gan neko nezinu! ;)
25.12.2014 18:31 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vari painteresēties šeit forumā pie Dominikas. Viņa ceļoja no Kanādas ar savu labradoru uz LV un lidos arī atpakaļ.

Par narkozi - aizmirsti. Suņi pēc narkozes gaudo kā nenormāli un var gan vemt, gan vispār ir ļoti dizorientēti un šokā.

Mazāk vajag iespringt - lidojums nav nekāda mirstamā kaite. Labs liels krātiņš, segas un suns mierīgi izturēs. Ja pareizi atceros - starp lidojumiem ir iespēja ar suni nedaudz pastaigāt, lai kājas izloca, bet nu aviokompānijas ir dažādas un noteikumi var atšķirties.

Mazāk iespringsti uz suņa emocijām, bet koncentrējies uz tehniskādm lietām - cik lielu krātiņu, kā nodrošināt siltumu, vai būs iespēja starp reisiem būt blakus un pBarot, izstaidzināt utt. Sunim viss būs ok. Nav viņi nekādas vārgās radības!
25.12.2014 18:49 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Iesaku skatīties konkrētās aviolīnijas noteikumus par dzīvnieka pārvadājumiem, kā arī attiecīgās valsts. Man ar narkozi būtu bail, jo lieliem suņiem tā nav laba un ieteicama, ja nav baigā nepieciešamība, tomēr iespējams ir kādi nekaitīgāki sedatīvi līdzekļi, kas nomierinātu uz to laiku.
25.12.2014 19:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Esmu lidojusi garajos reisos ar suni salona, manam 5 kg.ka rokas bagazha.
Vari uzjautat pm, ja kas interese. Dzivi palikam abi bet tas nebija sunjukam viegli.
26.12.2014 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits