Kaapeec sheit ir virieshi?

Reitings 134
Reģ: 11.09.2014
Sorry visiem, kas to njems personigi, bet es nevaru notureeties, shodien taads sava viedoklja izteiksanas garstavoklis. Par to domaju katru reizi palasot cosmo. Briidinu, bus necenzeeta leksika...

Jums visiem, ikdienas komentetaajiem, arpus cosmo dziives nav? Pat Ziemassvetku vakaraa seezhat un pirzhat cosmo forumaa. Ipashi "kipa" cosmo dzekiem- nesaprotu kaadam jaabuut dzekam, lai ikdienaa un ipasi Ziemassvetku vakaraa sedetu sievieshu forumaa un domaatu kaa atmaskot citu cosmo profilu, staastitu, kaa shobrid paardomaajat dziivi, vai kaa skaties tv3 Lauri Reiniku utt.

Jums savas dziives fking zheel nav? Jaa, es 100% apzinos, ka neviens normaals, pilnvertigs, pasparliecinaats virietis cosmo forumaa nesezh un nekomentee. Visus vieno kaada problema, saape, vai parlieku lielaa bezceriiba un ceriiba sheit atrast to iisto, kurai ieliist bikshelees vai sirdii. Nafig savaadaak komenteet forumaa, kur 90% ir meitenes, ja negribi vinju uzmaniibu, vai ne?

Ejot guleet norefreshoju gultaa guljosho kompi , lai apskatiitu, kas topaa Ziemassvetku vakaraa cosmo un sheku-reku ziemassvetku nesvinosho topiks, kur seezh cosmo "kreejums" ar praktiski visiem cosmo cienju vai necienju ieguvushajiem dzekiem. Un man tikai viens jautaajums- Kaapeec? Kaapeec Jums kaa virieshiem jasezh katru dienu cosmo? Darbaa nav ko dariit? Jums darbs nav? skola? draugi? Gimene?

Fak, man vnk Juus zheel.

Ja registejaties, lai iepazitos, tak neliekat sev niku PANDEENZ..... bljin, vel pietruukst `C beigaas. Teiksi Miilji? Piemiiliigi? Izsaka Tavu buutiibu? Mhm, skatos taalu ar to esi ticis, ja cosmo jaameklee miila.

Esmu pamanijis, ka te apgrozaas daudz "kachaki" (zinu, zinu, ko teiksiet, bet pienjemat sho apzimejumu), daudzi ir treninju, uztura, uztura bagatinataju utt eksperti. Tie jau paarsvaraa censhas ko kompenseet un izpatikt pretejam (musdienas gan pareizak, laikam, butu- sev tiikamajam dzimumam, kas ne vienmer ir pretejais :P ). Vinju klatbutne sheit forumaa neparsteidz, taa ir sava suga.

Bet interesee Kaapeec Juus Te seezhat? Ko censhaties ieguut vai kompenseet?

Ok, pandeenz registrejaas, lai atrastu sev meiteni, mans viedoklis izteikts, bet lai veicas. Paseedees nedeelju, divas, pazudiis. Bet ko no shejienes grib sagaidiit patstavigie dzeki? VNK nesaprotu.

Paskaidorsiet?

Tak realajaa videe iepaziities, flirteet, sarunaaties, pieskarties.... ir daudz vienkarsak un interesantak. Guut pieredzi, redzeet cilveeku aci pret aci, sajust smarzhu, garshu, pieskaarienus.
Navig genereet vieniniekus un nulliites, blenzt ekraanaa, komenteet un atmaskot mistiskus profilus?

WTF nu? Un nesakat, ka katrs dara kaa grib vai citas atmazgas. Es tiesham beidzot gribu saprast juusu motivaaciju. Ko Juus sheit esat esat ieguvushi?
25.12.2014 01:49 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
sukade0,

Neviena viedoklis nav pareizāks, tāpēc arī kaitina vīrieši, kas šeit lien ar mērķi apgaismot sievietes ar savu vīrieša "skatu no malas".
25.12.2014 22:15 |

Reitings 381
Reģ: 04.08.2014
Tēmas trulas, katru dienu tiek apspriestas vienas un tās pašas jēlības
šitam ++
25.12.2014 22:34 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc, ka bez vīriešim nevar, nu nekur nav no viņiem miera, agrāk pirms gadiem 4 nebija neviena, tagad katrs piektais ir džeks,un lien sieviešu forumā protams interesanti palasīt vīriešu viedokļus, bet dažreiz vnk liekas, ka aiz jūsu profiliem nav nekādi vīrieši. feiki.
es jau nu nelīstu vīriešu forumā, jo jūsu tēmas varbūt tik pat debīlas kā dažreiz mūsējās. ai un vispār mūsdienās kāds normāli māk iepazīties? kaut vai pienākt klāt un vnk pajautāt nummuru, ja jau acis saskrējušās un pamanīta abpusēja simpātija? nē, tagad liek facebokaa ziņas , ka meklē tādu un tādu, tajā vietā redzētu un ak Dievs mīlestību, palīdziet atrast!
25.12.2014 22:43 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
vispār man vienalga, bet šis bija labs :D kā punktiņš uz i :D
Ja registejaties, lai iepazitos, tak neliekat sev niku PANDEENZ..... bljin, vel pietruukst `C beigaas. Teiksi Miilji? Piemiiliigi? Izsaka Tavu buutiibu? Mhm, skatos taalu ar to esi ticis, ja cosmo jaameklee miila.
25.12.2014 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits