Tāpat aptuveni :D
Nesen pārvilkos mājās no mītiņa. Pieēdos, un neguļās. Reali sucks :D
Ne? Bezmazvai kā bērnībā, nevari aizmigt, jo gaidi dāvanas :D Tikai šorez bez dāvanām :D
Vispār sakārdināji ar pieēšanos, bet, nē, es tik vēlu vairs nedrīkstu, tad man sāksies hiperaktiviāte. :D
Pareizi- ir jau Ziemassvētki!!! (l) Sveiciens, lai priecīgi, gaiši un mīļi, un utt.! :D :D
Man kāu laiku likās, ka es būšu vienīgais šīs diskusijas dalībnieks, bet yaay vel daudzi neguļ :D
Celfie - bet es pieēdos tikai tāpēc, ka gribējās ēst. Nobraukājāmies bikiņ, so nosalu, ķermenim vajag enerģīju :D Lynxzu Šajā forumā reti kad ir noderīga info :D
Lynxzu Tu man diskusijā vienā jautāji par pre-workoutiem, ne tā? Es no ''savas speciālista pieredzes'' varu teikt, ka noteikti jāpamēģina Hemo Rage no Nutrex, 1.M.R no BPI Sports un Juggernaut HP no Infinite Labs. :)
Célfie Te mēs varam sazīmēt braukāšanos perversākā nozīmē, tad protams, ir braukāšanās ar a/m un ar ragavām pa kalniņu.
Sakarā ar to, ka kalniņu ar sniega segumu nav, tad nu runāju par braukšanos ar a/m :D
Ar AUDIstiem atradām kaut kādu karjeru pie Jelgavas, kur smuki dubļi un var pasmērēt savas a/m :D
Čupakaba arī vēl nomodā. Guļu gultā un čekoju joutubi - kā aplīdzināt pašai savus matus. Interesanti, ko tik cilvēki neiemācās paveikt pēc joutubes.:D
Ja nu kādai noder: https://www.youtube.com/watch?v=VZ-TDoJX1zU
Unknown, :D :D es, piemēram, gribu atkal ar bē em wē čaļiem pabraukāties, nu ar viņu mašīnām. :D Kad ieraugu kādu skaistu bmw šoferi ar tikpat burvīgu mašīnu, es kūstu. :D :D
Laikam vajadzētu gulēt iet, nevis sapņot ar acīm vaļā. :D
Célfie Īpaši ja redzi E36, visp siekala tek, ne? Sākumā uz auto un tad uz šoferi :D
Ahh sievietes. Man personīgi patīk Mercedes, nu tie, zilie RS autobusi :D