fitnesa "Zelta" domugraudi

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Pa šiem gadiem kopšs esu iekšs ši sporta veida dzirdēti visvisādi smieklīgi un amizanti domugraudi no jaunajiem censoņiem.... daži pat ir manis paši - kad vēl biju zaļš gurķis... nekā personīga ja gadījumā kāds atpazīst reiz savu teiktu... pats tāds savlaik biju :D

Cilvēks kurš gatavojas trenēties - Vai man pēc 2 nedēļām būs jau redzama muskuļmasa?

Cilvēks kurš neilgu laiku jau kā trenējās bet acīmredzami dara to nepareizi - Man nevajag ievērot uzturu un nekādas treniņprogrammas ... man jau ir uzkačāta laba fīgūra neko no tā neievērojot.. visi kas te zālē ir lielāki pa mani vienkārši ir steroīdu rezultāts...

Cilvēks kurš uz zāli pastaigājis 1-2 mēnešus - Esu jau labi uzkačājies

Kultūristi ēd vistas tik daudz tādēļ jo to filejā ir hormoni kurus tie uzņem ēdot šis vistas...

Visi šie pulveri ir ķīmija .. nestāvēs krāniņš... impotence... steroīdi.... mēsli...

Nekad neēdīšu proteīnu.....

man neinteresē ievērot uzturu un treniņa plānu... man viss aug neko neīevērojot...

Pārējie pa amni ceļ vairāk tikai tādēļ jo lieto proteīnu... tā bez tā Es būtu spēcīgāks...

Mna nevajag svaru zāli - labi uzkačāšos darbā krāmējot malku...

sieviete - man no mājas darbiem aug muskuļi...

Negribu cilēt svarus - jo tad ļoti ātri (nepaspēšu nokotrolēt) apaugšu ar nenormāli lieliem muskuļiem kurus vairs nedabūšu nost

Pēc treniņa dzeru savu whey kokteili - viens puisis man jautā - Tev tiešām nerūp sava veselība dzerot šo ķīmiju... ka viņš zinot cilvēkus kuriem vairs nestāv no ši draņķa... uz jautājumu vai viņš vispār zin par ko runā un kas tas ir - atbilde - asmalcināti steroīdi ...

zālē trenējotes pamanu ka 1 dzeks censas darīt vius tāpat kā es... nonākot pie pirmā vingrojuma kur jau viss iet ar nopiuetneim dara svariem.. pēc pēdējā piegājiena spiešanā guļus dzeks palūdz lai nekrāmē nost ka viņš turpinās ... neko nepamēģinot cik smags vai viegls ceļ topašu svaru kuru protams nepaceļ un paliek ar stieni uz klrūtīm nevar to pacelt...

treniņa laikā dzirdu kā dzeks censas sniegt padomus vienai simpātiskai sievietei - bet bēda tāad ka galīgi greizus jo pats neko no tā visa īsti nesaprot.. bet cenšas..
23.12.2014 20:44 |

Reitings 348
Reģ: 12.12.2014
Visos sportos ir svarīgi gēni, arī šahā un autosportā.
23.12.2014 23:05 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Artemzija, iesaku vairāk palasīt info ;) varbūt tad līdz galam sapratīsi, ko nozīmē vārds proteīns.
23.12.2014 23:06 |

10 gadi
Reitings 4443
Interesanti ko Lee par so vius teiktu.... :) .. viena no foruma personāžiem kuras viedokli šajā lauciņā gribētos teikt 99% vienmēr rezpektēju...
23.12.2014 23:08 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Veselīgam organismam tādi nav jāuzņem, bet ja vajag kačāties, tad jā. Es tikai neuzticētos jūsu vietā, ka tas ir kaut kas dabisks.
23.12.2014 23:08 |

10 gadi
Reitings 4443
Artemzija
To lieto netikia kačātāji.... piemēram ASV pansionātos neertri tos lieto cilv;ekiem kuriem grūti visār ko ieēst.. ja paskatās vēsturē tad šo uztura bagātinātāju pirmsākumi ir kosmonautikā... kosmonauti tos ņēma līdzi ekspedīcijās - jo bija labs variants kā paņemt līdzi pārtiku kas neaizņem daudz vietas un viegli uzglabāt un taipašā laikā apgādāt organismu ar visām nepieciešamajām uzturvielām un vitamīniem...
23.12.2014 23:11 |

Reitings 2832
Kaban, ja godīgi, man īpaši neinteresē, cik katram ir liesā muskuļu masa, kāds tauku %, ir naturālis vai nav. :D Bet vispār, es arī par lean muscle mass uzskatu muskuļu masu kopā ar zemu tauku %, ja ir zems tauku %, tad jebkurā gadījumā augums ir lean un muskuļu masa izkatās "sausa". :D un kaut kādi cipari, cik kg tieši ir tā sausā muskuļu masa mani neinteresē, ir jāātņem tur tauku % vai nav..

Artemzija, vārds "proteīns" nozīmē olbaltumvielas, palasi internetā par olbaltumvielām, tad varbūt sapratīsi, kas ir kas :D
23.12.2014 23:15 |

10 gadi
Reitings 4443
nu lūk.. arī Lee lean mass rēķina tāpat kā Es... pareizi saka - nav nozīmes cik tur tie %.. ja piedalās sacensībās tad visvarīgākais ir kā izskatās...
23.12.2014 23:19 |

Reitings 2832
Es neesmu nekad sev rēķinājusi sauso muskuļu masu, tikai tauku % kaut kad senāk noteicu ar aparātu. Iespējams, ka pēc teorijas ir jāatņem tauku % rēķinot sauso muskuļu masu, bet man tas šobrīd nav aktuāli, skatos pēc vizuālā.
23.12.2014 23:26 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu bet par jebkuru teemu cilveeks, kursh nepaarvalda to laucinju, var nejaushi izspljaut kaadu peec "zinaataaja" uzskatiem muljkjiibu. Zinaataaji var klaatienee pieiet klaat un palabot, izteikt savu viedokli.

Tikpat labi te kaads autoservisa mehaanikjis ar salikt kaadaa teemaa darba laikaa saklausiitas peerles, ko nu? Visiem jaakljuust par auto-ekspertiem?

Un vai tieshaam paaris cilveekiem, kuriem attieciigajaa teemaa ir kaut kaads viedoklis/zinaashanas, jaaiebaazhas sievieshu forumaa un jaadiskutee vairaaku lapu garumaa, paareejai auditorijai teema vairaak vai mazaak pie pakaljas. Pashiem interesanti? Neizskataas, vienkaarshi tiek kompenseets uzmaniibas truukums un ir kur izcelties, jo tematiskajaa forumaa juus pavisam noteikti neizceltos, bet buutu tikai "viens no...".

Prieciigus Sveetkus.
24.12.2014 10:23 |

Reitings 93
Reģ: 17.10.2014
Kačājas tikai salagas.
24.12.2014 10:30 |

Reitings 93
Reģ: 17.10.2014
prikols ir ,ka šitie uzkačājušies tirliņi,kā pārstāj ēst tos pulverus tā paliek uz pusi mazāki:D
iedomājieties tādu sviestu,ka tev visu dzīvi jāstaigā līdzi jāņem spainis pulveru,lai tu mazāks nepaliec:D:DĀAAAAAAAAAAAA:D:D CIRKS::D

šitie nokačātie ir salagas lieli visi,viņi nevar izturēt tās bailes iemācīties kauties viņi izvēlās uzkačāties un domā,ka tagad viņi ir drošībā.Vienīgi šie nav ņēmuši vērā,ka normāliem džekiem ir mazsvarīgi cik pretinieks liels,tas pats viens sitiens pa muti,un aizlidos,gan 70kg džeks,gan sabruks 120 kilogramīgs.`

Ok ir kaujinieki,plēsēji,kuri cīnās apmēram uz dzīvibu,tie piekačājas mazliet līdz,spēku sitieniem untmldz..bet šitie mammas dēliņi,kuri 50 x dienā priecājas par sevi spogulī cik viņš tagad liels palicis ir parodija par visu vīriešu dzimumu.
24.12.2014 10:48 |

Reitings 5346
Lee, tas viss ir zināms. :D
24.12.2014 12:12 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Artemzija
Whey proteiins jeb piena suukalu olbaltums tiek likts klaat dazhaadiem ruupnieciski gatavotiem produktiem, piemeeram, shokolaadei. Gan jau pati sev nezinot dziivee esi apeedusi gana daudz whey proteiinu nenojaushot. :)
24.12.2014 13:03 |

Reitings 5346
Quince, piekrītu, bet lai mākslīgi kaut ko ēstu - nē, paldies.
24.12.2014 13:35 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Mēs visu laiku kaut ko māksligu ēdam, katrā gatavajā pārtikas produktā ir kādas māksligas vielas pat visviekāršākajā maizes kukulītī un biezpiena sierinā.
24.12.2014 13:40 |

10 gadi
Reitings 4443
Positivius
Tu kautko smagi jauc un putrojies.... nejua no pulveriem viņi ir tik lieli... nav starpības apēd 5kg vistas fileju vai puss sapini proteīna pulveri... ir gana daudz atlēti kas pulverus vispār nelieto bet ir tāpat lieli... ja vispār zini kas ir šie pulveri - izskatās gan ka nezini..

Kādā sakarā tu vispār te jauyc ieksa cinu makslas? tie ir 2 dazadi sporat veidi ar atskirigiem merkiem un treninju procesu... vaia ri tavuprat visi kacaki kacajaas lai kadam sadotu pa muti? - ja doma ta tad smagi kludies... kulturisma merkis ir estetiskais - viozualais .. ne maksla kadam sadot pa muti.. svaru zales neviens kacaks netrenejas kauties...
tas ir tapat ka pateikt ka sahists spele sahu jko baidas parvaret bailes no atruam lai bruaktu ar bobsleju.... pilnigi mulkigs salidzinajums 2 pilniba dazadaiem sporat veidiem kur katra sporta veiad gan merkis gan trenins atskiraas... taspats kas salidzini kulturismu ar cinu makslu...
24.12.2014 16:33 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Mna nevajag svaru zāli - labi uzkačāšos darbā krāmējot malku..

Ne līdz galam šim piekrītu, jo ir čaļi, kas tiešām nekačājas, bet izskatās labi tikai fiziska darba dēļ, varbūt Dieviņš devis, nezinu, bet fakts tāds ir.
24.12.2014 16:37 |

10 gadi
Reitings 4443
Apple_pie
nedaudz atpakalj jau rakstiju fakltorus kadel tas nav iespejams.. parasti cilveki kas so saka nemak atskirt lieso muskulmasu no visa parejaa.. tas ka cilveks stradajot fizisku darbu no kaulu kambara palicis druknaks un plataks nebut nenozime ka aug muskulmasa... tam ir citi izskaidrojumi un fakti
24.12.2014 16:43 |

10 gadi
Reitings 4443
tāpat kā rokas vai kājas apkārtmēra palielināšanās nebūt nenozīmē ka aug liesā muskuļmasa....
24.12.2014 16:44 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
kāda fucking starpība, ja viņš izskatās labi? :D
ne jau visiem ir svarīgi tik nopietni tam pievērsties, tērēt simtus ēdienā, zālei un speciālistiem. citi grib būt izskatīgāki un viss. nevajag visus pārvērst par sev līdzīgiem, tāpat tas nekad nebūs iespējams.
24.12.2014 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits