Pa šiem gadiem kopšs esu iekšs ši sporta veida dzirdēti visvisādi smieklīgi un amizanti domugraudi no jaunajiem censoņiem.... daži pat ir manis paši - kad vēl biju zaļš gurķis... nekā personīga ja gadījumā kāds atpazīst reiz savu teiktu... pats tāds savlaik biju :D
Cilvēks kurš gatavojas trenēties - Vai man pēc 2 nedēļām būs jau redzama muskuļmasa?
Cilvēks kurš neilgu laiku jau kā trenējās bet acīmredzami dara to nepareizi - Man nevajag ievērot uzturu un nekādas treniņprogrammas ... man jau ir uzkačāta laba fīgūra neko no tā neievērojot.. visi kas te zālē ir lielāki pa mani vienkārši ir steroīdu rezultāts...
Cilvēks kurš uz zāli pastaigājis 1-2 mēnešus - Esu jau labi uzkačājies
Kultūristi ēd vistas tik daudz tādēļ jo to filejā ir hormoni kurus tie uzņem ēdot šis vistas...
Visi šie pulveri ir ķīmija .. nestāvēs krāniņš... impotence... steroīdi.... mēsli...
Nekad neēdīšu proteīnu.....
man neinteresē ievērot uzturu un treniņa plānu... man viss aug neko neīevērojot...
Pārējie pa amni ceļ vairāk tikai tādēļ jo lieto proteīnu... tā bez tā Es būtu spēcīgāks...
Mna nevajag svaru zāli - labi uzkačāšos darbā krāmējot malku...
sieviete - man no mājas darbiem aug muskuļi...
Negribu cilēt svarus - jo tad ļoti ātri (nepaspēšu nokotrolēt) apaugšu ar nenormāli lieliem muskuļiem kurus vairs nedabūšu nost
Pēc treniņa dzeru savu whey kokteili - viens puisis man jautā - Tev tiešām nerūp sava veselība dzerot šo ķīmiju... ka viņš zinot cilvēkus kuriem vairs nestāv no ši draņķa... uz jautājumu vai viņš vispār zin par ko runā un kas tas ir - atbilde - asmalcināti steroīdi ...
zālē trenējotes pamanu ka 1 dzeks censas darīt vius tāpat kā es... nonākot pie pirmā vingrojuma kur jau viss iet ar nopiuetneim dara svariem.. pēc pēdējā piegājiena spiešanā guļus dzeks palūdz lai nekrāmē nost ka viņš turpinās ... neko nepamēģinot cik smags vai viegls ceļ topašu svaru kuru protams nepaceļ un paliek ar stieni uz klrūtīm nevar to pacelt...
treniņa laikā dzirdu kā dzeks censas sniegt padomus vienai simpātiskai sievietei - bet bēda tāad ka galīgi greizus jo pats neko no tā visa īsti nesaprot.. bet cenšas..
SuperKrutais999
Nesmīdini.. vispār zini cik kg liesā masa ir pasaules top kultūristiem? - mr olympia reti kuram ir zem 120 kg... tas ir sacensību svars...
Tas cik ceļu neko tev neizteiks.. kā aju minēju trenējos kā kultūrists - respektīvi neizeju uz mērķi ka tik vairāk pacelt... sacensībās svfarcelšanā startēju tikai pa lielam "garām ejot" - nav tā ka speciāli uz tām gatavotos... jā pātis ned''elas pirms sacensībām bi''ski patrenēju max bet tas arī viss.. tīri svarcēlāji tam trenējas cauru gadu...
Tad kāpēc piemini kkādus mr olympia, ja es skaidri un gaiši iepriekš raks'tiju par naturāļiem.
Un kāpēc tad tu nevari pateikt cik cel, ja jau tas tev nav tik svarīgi? Pasaki, tad varbūt arī varēsim noskaidrot esi vai neesi naturālis uz saviem 110kg.
labrīt - par pasaules top atlētiem iemeinējies Tu.. es tev devu ka salidzinajumu cik tad liesa masa ir pasaules elitei .. jo tu izteici greizu pienemumu ka esu laabks neka pasaules elite... un pat ja sekoju lidzi un regu;ari skatos un parzinu pasules eliti nebut nenozime ka lietoju steroidus... vai ari tavuprat visi naturalji neko tadu nekad nmeskaatas un pat beg no info prom... ?
Totālas muļkības... pie 186 auguma naturālis ar sacensību formu var svērt pat līdz 95-100kg ... +- katram individuāli tas tieši cik ir tas max... pie ši auguma pat kad biju vēl netrenējies skals - svēru jau 80 kg....
Es nestridos par sacensību body fat % ... pats minēju ka tie parasti ir 8-11%... jā dažiem labiem pat 6-7%.... ne jau par šo iet runa... baazrs gāja par lieso masu .. manispēc vari domāt ko vien vēlies... biju uz mērījumiem ka ari pats personigi pazitu vairakus naturalus dzekus kuri ir stipri virs tava nosaukta cipara.... tagad nesen vel viens pazinja strateja - nedaudz isaks pa mani un sacensibu svars bija nepilni 100kg.. vinam gan nebija nekadi 5-7% body fat.. bet kautkur 10%.. bet tapaat tas ir stipri vairak par taviem nosauktajiem cipariem
Lai gan kas tavā uztverē ir naturālis. Cik dzirdēju tagad naturālis skaitās tas kas lieto 2g vai mazāk nedēļā, tad jā naturāļi ta'di var būt. Es gan par naturāļiem uzskatu tos kas nelieto nekādus preperātus.
Prese nenozīmē ka ir patiešām liess, man uz 95kg un 187cm ir prese (tagad), uz 90kg prese ar vēnām. Bet tas ne tuvu nav 5% tauku, uz 5% man būtu jābūt 74-75cm viduklim un vēnām kas iet no preses līdz grudakam.