Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Man laikam ir problēmas...

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Maza stulba situācija... :D
Mīļotajam sāka sāpēt vēderiņš. Apčubināju, izjautāju - atnesu zāles un izskatījās, ka būs dzīvotājs. Iegāju dušā un jutu, ka pašai sāk sāpēt vēders... jo sieviešu dienas. Palūdzu, lai aizejam kopā uztaisīt man kādu tēju vai citu siltu dzērienu. Uz to saņēmu tekstu, ka varu iet viena pati, jo viņš jūtas slikti un viss, atlūza.
Bļāviens, te nu man laikam sākas tās problēmas, es neko nevaru padarīt, jo apvainojos. Visu dienu kārtoju māju, mazgāju drēbes, gaidu mājās ar vakariņām un še tev! Gribas arī par sevi rūpes, uzmanību, bet katru vakaru šitāda veida scenārijs - guļ, sēž pie datora vai TV un sūta mani darīt visu pašai. Labākajā gadījumā uztaisa tēju, bet pirms tam baigākās nopūtas un gaužas (ārprāc, jo jākāpj lejā pa trepēm). Man prasīt kaut ko atnest vai uztaisīt problēmu nav...
Jautājums: Vai man ir tiesības apvainoties vai es jau sāku pārspīlēt? Un kā neapvainoties? :D
22.12.2014 23:23 |

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Cik ilgi Tu ar to savu mīļumiņu gribi pavadīt kopdzīvi? Izskatās, ka tādu vīrieti var paciest sieviete, kurai ir dzīves apnikums un vienaldzība pret visu.
22.12.2014 23:27 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
a pa dienu ko abi darat? Ja abi strādā, tad jā ir pamats apvainoties, bet ja esi mājsaimniece, tad nē, nav pamats apvainoties.. :D
22.12.2014 23:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Varbūt viņš nesaprata, kāpēc sūti cilvēku ar sāpošu vēderu taisīt tēju...(ja viņš nav par Tavu problēmiņu informēts) :D
22.12.2014 23:29 |

Reitings 243
Jā, esmu mājsaimnieces lomā. Tikai nesaprotu, vai vismaz reizi dienā kādu rūpju apliecinājumu neesmu pelnījusi saņemt? Kad mājsaimnieces lomā bija viņš, tad mājsaimniece tāpat biju es.

Skanote, daļēji tā ir.
22.12.2014 23:31 |

Reitings 243
cormeum viņš tika informēts. :D
22.12.2014 23:32 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nu, vins slikti juutas, tapec negrib nekur iet un taisit tejas, loti logiski. Ja es slikti justos, atbildetu tapat
22.12.2014 23:36 |

10 gadi
Reitings 747
Cik cilvēki jūs tur dzīvojat? Nesaprotu, ko visu dienu var kārtot un ņemties. Jūs (viņš) pa vakaru cūkkūti sataisa tādu, ka Tev visa nākamā diena jāvelta kārtošanai? Veļu ar rokām mazgā? (Jā, es arī reizēm par baigo darbu uzskatu samest veļenē un izkārt, bet nu tomēr...) Reizēm uztaisu ēst, ja mazais ļauj...un jā - es sēžu mājās, nestrādāju. Manējais ir pateicīgs, kad ēst gatavs, bet nav tizls, ja vajag uztaisa mums abiem. Un dabū vēl vakarā man tēju atnest..un cepumus..un ūdeni pēc tam..un vēl desmaizi. Respektīvi ieteikums - nepērties, bet veltīt pa dienu laiku sev. Kārtot, kad uznāk iedvesma un jūti, ka pašai apkārtējā vide sāk traucēt, gatavo ēst sev un uztaisi mazliet vairāk - ķip viņam. Ja nav noskaņojuma, sūti sms - mīļais šodien vakariņās dodamies ārpus mājas, šodien visu dienu bija megaslinkums :)
Bet vispār padomā līdz - ja tiešām slikti tā, ka atlūza, varbūt tiešām nekas traks. Bet, ja tā katru reizi, tad žēl Tevis.
22.12.2014 23:38 |

Reitings 243
lexxie - Ļoti liela māja, drēbes arī jāšķiro, jāizkar, kaut kas jāizgludina un jā, miskasti viņš mēdz uztaisīt (atstāt traukus un nolikt drēbes, kur pagadās). Man patīk tīrība un procesu izbaudu. Atlūzt 90% vakaru, vienalga, strādājis ir vai nav.
Man prieks par jums, dāmas, bet arvien vairāk domāju, ka pati cepjos par sīkumiem. Citreiz atkal liekas, ka nav normāli... Nesaprotu!!!
22.12.2014 23:44 |

10 gadi
Reitings 747
Ja cepies, tad nav sīkums, vismaz ne tāds, ka "let it go". Ieteiktu nopirkt vairākus grozus un šķirot pirms likšanas iekšā. Es jau ieteiktu neiespringt, man arī uz palodzes var 2 dienas netīri trauki stāvēt, īpaši, ja esmu palūgusi aiznest uz virtuvi, bet vīrietis to ir piemirsis. Ja patīk, tad kārto un darbojies, bet viņš to ir uztvēris jau par pašsaprotamu. Es par saviem darbiem gan atgādinu - nosūti bildi ar trauku kalnu virtuvē pirms mazgāšanas un tukšu izlietni pēc :D :D bet nu jā, katram savs. A oar drēbēm, ko atstāj sazin kur, man elementāri - netīrajā veļā metu.
22.12.2014 23:53 |

Reitings 6676
Nu nezinu, tad kad es agrāk strādāju parastu darbu, tad pieprasīju, lai pret mani izturas kā līdzvērtigu, protmas, darīju mājās visādus darbus, bet nu viņš arī darīja savus vīrieša darbus...

Tagad kad esmu mājsaimniece, gan dienās, kad viņš atnāk no darba vai treniņa, paskraidu. Bet dienās, kad esam abi vienlīdz atpūtušies, citreiz paprasu lai viņš ko izdara...

Visam jābūt līdzsvarā... es tava čaļa vietā droši vien drīzāk saceptos, ja es atnāktu no darba, slima ar sāpošu vēderu un justos slikti, man vēl liktu kaut ko darīt un iet tējas taisīt kādam kas visu dienu pa mājām dzīvojies...
22.12.2014 23:59 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Es arī, ja kaut kādas drēbes ir nomestas, metu pie netīrajām. Bet nu esmu istabā ierīkojusi kartona kastīti aiz durvīm, kas ir šaura, bet augstām malām, lai tur met netīrās drēbes. Pati arī labprāt tur metu. Dažreiz jau gribās uzmest lūpu, saprotami, bet visam ir jābūt normas robežās. Ja dzīvojas pa mājām, tad biežāk sanāk apvainoties. To es zinu pēc sevis. Centies uztvert mierīgāk un neņemt tik ļoti pie sirds. Gan jau, ja strādātu, arī attieksme būtu savādāka.
Manējais sākumā arī bija nekārtīgs, bet labojās, lad pateicu, lai padomā, ka man tas ir jāvāc.
22.12.2014 23:59 |

Reitings 77
Reģ: 03.12.2014
Bieži vien sievietes pašas izlaiž vīriešus un tad ņaud kādi viņi briesmoņi un nelieši. Es atklātā tekstā pasaku savējam, lai viņs man aiziet un uztaisa kafiju dažreiz utt. Viņi jau pieraduši no bērnības, ka sieviete viņu pabaro, apģērbj utt, bet ja tu neko neteiksi, bet pūtīsies, tas neko nelīdzēs. Viņi to izvēlas "neredzēt" :D
23.12.2014 00:04 |

Reitings 243
Grr, var jau teikt miljons reizes, ka man tas ir jāvāc, bet liela muiža... Mazgātās, gludinātās drēbes pēc dienas jau mētājas uz grīdas mučkulī un tikko groziņš atbrīvots kā jau netīrās drēbes pilns un atkal pa malām. Nē, nu nejau par to ir runa.
Un arī gluži neiet runa par to, ka esmu mājsaimniece. Kā jau teicu, kad mājās sēdēja viņš, es 21 pēc darba braucu uz veikalu, taisīju ēst, kārtoju māju un mazgāju drēbes.
Njā, laikam vienkārši jūtos abižota. Viņam pa žizņi ir vai nu slikti vai pārākais nogurums, ja nē - tad datorspēles līdz brīdim, kad es bļauju, jo nespēju aizmigt.
Dirsa es, ļauna esmu. Un vēl apvainojos, lieku uztaisīt man tējiņu. :D
23.12.2014 00:09 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ja viņš katru vakaru ir tik noguris, ka atlūst, tad viņam varētu arī nebūt pietiekami daudz enerģijas, lai bez pukstēšanas tev pienestu tēju.
Turklāt sorry, tā mājas apkopšana nav nekas salīdzinājumā ar pilna laika darbu. Tās nav 8h dienā. Tos viņa "izmētātos traukus" var savākt 5 minūtēs, un tas 5 minūtēs nomazgāt. Un, ja dzīvojat divatā, tad tev nav katru dienu jāšķiro un jāgludina daudz drēbju. Kad tev būs bērni, tad varēsi pastrīdēties, bet, tā kā viņš ir tavs apgādnieks, tad viņš jau dara lielāko daļu darba! Man šķiet, ka viņam tevi jānovērtē un jāpasaka paldies, par to gan drīkst pukstēt, bet tāpat arī tev jānovērtē viņa mamuta medīšanas prasmes.
Jā, beigās sanāk, ka tu viņam esi kā mamma, kas i pakaļu noslaucīs, bet, lai to mainītu, tev vai nu jāskandalē kā jukušai, vai pašai jāsāk strādāt un jāpārmāca tavs sīkais, lai varat sadalīt pienākumus.
23.12.2014 00:17 |

Reitings 243
Stormborn, un ko situācijā, ja es no viņa naudu neprasu? Viņš man šobrīd apgādnieks nav. Nodrošinu sevi pati pilnībā un bieži vien pat aizdodu pašam. Braukā ar manu mašīnu, labi, malacis, vismaz degvielu pats lej.
23.12.2014 00:20 |

10 gadi
Reitings 747
Varbūt problēma komunikācijā? Ja atstātu sarakstu ar konkrētām lietām, kas veikalā pērkamas, viņš iebrauktu (kad strādāji). Tāpat arī par veļu - tici man, no pieredzes saku - rociņas nost nekrīt vīrietim. Tagad izklausās, vnk viņš ir labi iekārtojies un pieradis.
23.12.2014 00:21 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Okei, ja viņš tevi neuztur, tad varam mīnusot to pateicību par mamutu. :D
Un tomēr paliek tas viņa nogurums.

Ja tevi uztur vecāki, tad vienu mīļu dienu viņi to vairs nevarēs. Ja sevi uzturi no iekrājumiem, tad tie kādreiz beigsies. Ja nāc no tik bagātas ģimenes, ka visu mūžu nevajadzēs pa naudu uztraukties, tad wtf, kur ir tavs mugurkauls, kas ikkatai bagātnieku meitai ielikts šūpulī, un kāpēc tev vajadzīgs tāds īgns zefīrs? :D
23.12.2014 00:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
izklausās pēc mana vīrieša. Viņš arī traukus, apģērbu atstāj ,kur pagadās un tad vāc kā aiz maza bērna. Veļas grozs ir pie gultas,bet viņam grūti tur iemests drēbes...Met uz grīdas.
vakariņas šad tad pagatavo, pa retam pie gultas pienes brokastis un pāris reižu gadā uznāk vēlme viņam ,ko tīrīt, kārtot, mazgāt, tā ka pavisam bezcerīgs nav, bet apnīk jau tas ,ka otra vietā izdzertā piena paka jāmet miskastē,kura atrodas rokas attālumā:D un visādi tādi sīkumi.
23.12.2014 00:39 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
nevajag katru dienu gaidīt ,lai pateicas, dara,kaut ko,bet šad tad jau var nomazgāt traukus ,vai arī izdarīt kādu citu darbiņu,lai viss nav uz vieniem pleciem un otrs nejustos galīgi izmantots.
23.12.2014 00:42 |

Reitings 6676
sniegpulksteniite

Manējais arī ir paviršs un nomet visu visur, tā kā viņš pats apzinās, ka to kas bērnībā ieaudzināts nemainīsies(viņu mamma izlaidusi bērnībā ne pa jokam), tad atvieglo manu dzīvi, piemēram, ar trauku mašīnu un tā. :D

Lai gan es pati daudz ko protu un esmu fiziski spējīga, vīrieša darbus gaidu kad izdarīs viņš, neskruvēju lapmpiņas, nelaboju neko utt, lai gan zinu ka pati to visu varētu pāris minūtēs, gaidu uz viņu principa pēc :D

Un tā kā arī esmu mājsaimniece, tad kad manējais pajautāja, ko tu te mājās vispār dari, tev ir veļas mašīna un trauku mašīna, kas tad tev vēl katru dienu te darāms, mana atbilde bija VĀCU AIZ TEVIS :D Nu un tad jau vairs neko neteica, jo pats apzinās, ka viņš ir nevīžīgs.

bieži vien kad aizrādu ir teicis, lai nevācu, ka vēlāk savāks pats, ko es cepos, bet es zinu ka savāks, bet tas vēlāk var būt arī pēc 2 dienām :D :D :D Es tik ilgi to haosu nevaru izturēt :D

Taču es par to visu tā necepos, jo vienkārši saprotu, ka cilvēks tā audzināts + viņš bieži vien ir skrienošs, ķer grābj un laika trūkuma dēļ arī neskatās kur apkārt kas nokrīt utt... Neļauju gluži kāpt uz galvas, bet ja nepieņemtu viņu tādu kāds viņš ir tad kopā nevarētu dzīvot. netīru zeķu un tēju dēļ bojāt attiecības nav jēgas.
23.12.2014 01:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits