sniegpulksteniite
Manējais arī ir paviršs un nomet visu visur, tā kā viņš pats apzinās, ka to kas bērnībā ieaudzināts nemainīsies(viņu mamma izlaidusi bērnībā ne pa jokam), tad atvieglo manu dzīvi, piemēram, ar trauku mašīnu un tā. :D
Lai gan es pati daudz ko protu un esmu fiziski spējīga, vīrieša darbus gaidu kad izdarīs viņš, neskruvēju lapmpiņas, nelaboju neko utt, lai gan zinu ka pati to visu varētu pāris minūtēs, gaidu uz viņu principa pēc :D
Un tā kā arī esmu mājsaimniece, tad kad manējais pajautāja, ko tu te mājās vispār dari, tev ir veļas mašīna un trauku mašīna, kas tad tev vēl katru dienu te darāms, mana atbilde bija VĀCU AIZ TEVIS :D Nu un tad jau vairs neko neteica, jo pats apzinās, ka viņš ir nevīžīgs.
bieži vien kad aizrādu ir teicis, lai nevācu, ka vēlāk savāks pats, ko es cepos, bet es zinu ka savāks, bet tas vēlāk var būt arī pēc 2 dienām :D :D :D Es tik ilgi to haosu nevaru izturēt :D
Taču es par to visu tā necepos, jo vienkārši saprotu, ka cilvēks tā audzināts + viņš bieži vien ir skrienošs, ķer grābj un laika trūkuma dēļ arī neskatās kur apkārt kas nokrīt utt... Neļauju gluži kāpt uz galvas, bet ja nepieņemtu viņu tādu kāds viņš ir tad kopā nevarētu dzīvot. netīru zeķu un tēju dēļ bojāt attiecības nav jēgas.