Divainas vecaku bernu attiecibas

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Nezinu, ka lai isi uzraksta. Man ar vecakiem bijusas ok attiecibas, ar mammu neitralas, nekadas ar teti labas. Kops vini parvacas dzivot uz UK ar mammu it ka uzlabojas, telefoniski, dzive ne. Satieku vinus loti reti. Tetis izmainijas loti. Viss, ko vins kadreiz noniecinaja, par to vins pats parvertas. Atsaka dzert, kad meginaju jautat, kadas problemas vienmer reja uz mani, ka esmu stulba, ka klausos mamma, vinam neesot problemas un vins zinot meru. Tad kadu dienu vienkarsi viss atklajas, vins riktigi dzeras, krapj mammu, uztaisijis bernu, ko pats neatdzist un murgo, ka esot noburts, vee pretigi pat domat. Bet lieta tada, ka kad tas notika, mamma bez domasanas nakti man zvanija raudot un visos sikumos izstastot ainu, ka vins vinu piekrapis, ka izturejies utt. Jasaka, ka viena pagale nedeg, mana mamma vienmer ignorejusi teta aizradijumus vai padomus, ka vinam patiktu vinu redzet utt. Bet nu, protams, kad mamma ta raudaja un pardzivoja man vinas bija zel, vina prasija pec padomiem, kurus vienmer ignoreja, mes ar masu teicam, lai iet projam, bet vina palika ar vinu, un pec tam par katru nieku zvanija un sudzejas mums, ka tetis ar to otru sievieti vel kontaktejas. Es turpinaju vinai teikt, lai iet prom no teta. Bet vina ir par vaju tadam solim, tapec vini abi nolemusi izlikties, ka tas gadijums nekas nav noticis, neviens par to neruna. Protams, tas nav bez sekam, mana mamma jutas nabadzite un kops ta notikuma vienmer ir ar kaut ko slima, vienmer zvana un stasta manai masai un man, un mes vinu tik zelojam. Kamer vienu dienu es sapratu, ka vina vienkarsi gust baudu no ta, tas bija, kad vina pazvanija ne no ta ne no sa, ka mirstot, un uz sitienu viena rita pasutija bileti no UK uz Rigu pie arstiem. Man rokas triceja visu dienu, teicu, lai pazino, kad uzzina, kas par vainu, bet ta vieta es stavokli esot tiku atstata stresot kadas divas dienas, kamer es vinu vareju sasniegt, lai uzzinatu, ka nekas traks jau neesot, kunga cula. un tad pec tam vel kaut kadi gadijumi, kamer es vinai pateicu, ka esmu stavokli un negribu vairak tadas lietas dzirdet, jo tas viss mani satrauc un ludzu, lai vina to atceras ari, kamer baroju ar kruti, jo nevajadzigs stress man nav vajadzigs. vina dievojas, ka jaa jaa. Tapat pa laikam kaut kas jau vinai paspruka, neko neteicu, nereageju. Tad vina atbrauca ciemos skatities manu bebi, un saka raudat, ka ja vinai jau bail bija, ka nekad vairs mus neredzes, jo redz vinai tadas sapes, jo pec tas mirstamas kunga culas vina ignorejusi arsta noradijumus , ko est neest utt. Tas man riktigi uzdzina dusmas, atlavu vinai izbaudit mazbernu, bet , kad aizbrauca, uzrakstiju, ka vinai jamekle arsta palidziba un jasakarto galva, jo vinai tas visas vainas rodas no nesakartotam attiecibam. Uz ko vina man uzrakstija, ka nespejot noticet, ka vinas berns nosaucot vinu par traku un ja jau es vinu tik traki ienistot, vina mani liksot miera. un ja ari mans tevs mani ignore. Tagad neviens no maniem vecakiem ar mani neruna, ignore un izliekas, ka es neesmu. Manam tetim tas ir loti iecienits veids, vins ik pa laikam, kad kaut kas nepatik, pasaka, ka vinam berni neesot. Kad teicu, lai mamma vinu pamet, vins esot teicis, ka esmu kuce. Un ja nerunaja ar mani gadu. un visu manu bernibu ik pa laikam attiecibas bija tada nerunasana , ignoresana, dzivojot viena maja. Un mana problema ir ta, ka man liekas, ka es ne pie ka neesmu vainiga, es tikai gribu mierigu dzivi, negribu iesaistities kaut kadas stulbas dramas ,kops sapratu, ka cilveki negrib neko risinat, izrunat. Bet tas domas neliek mani miera, gribas pateikt, ka ta nav godigi un man riebjas tas nerunasana un stulba izliksanas, un vai nu vini sak ar mani runat, es neprastu nekadas skaidrosanas, tikai normalu attieksmi. Un es gribetu pateikt, ka es ne pie ka neesmu vainiga, un viniem neko neesmu nodarijusi. Ka lai tieku gala ar tam domam, lai varu sevi pilniba veltit savai gimenei?
14.12.2014 20:02 |

Reitings 557
kapec es seit to visu stastu ir , laid dzirdetu apstiprinajumu no malas, ka neesmu egoistiska, nrpateiciga Marita, ka man ir iemesls noslegt jutas in nrjusties vainigai, par to, ka is negribu vairak dzirdet nekadas zelosanas, ka es drikstu dzivot savu dzivi in dar it , kas manos spekos, lai manager gimene butu laimiga in at Saddam situacijam nesaskartos
14.12.2014 22:14 |

Reitings 557
Ja, man telefons un dators visu labo anglu valoda.
14.12.2014 22:17 |

Reitings 557
Jutos jau labak, laikam vajadzeja to visu izlikt no sevis
14.12.2014 22:18 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Nē, tu neesi egoiste, tādi ir tavi vecāki, kas nespēj nokārtot savas attiecības un jauc tur iekšā savus bērnus, kas neciena stāvoklī esošu un ar krūti barojošu sievieti (kas gan dzimtā vispār var būt vēl svarīgāks, kā veselīgs tās turpinājums), bet nu taviem vecākiem to nesaprast. Distancējies no viņiem, tu jau tā esi mēģinājusi palīdzēt, tu savam bērnam esi daudz nepieciešamāka, kā saviem vecākiem. Bet nu, protams, sāpīgi apzināties, ka vecāki ir kretīni, kas ar prātu sevišķi nedraudzējas, bet neuztver to personīgi, tā nav tava vaina un tas, ka esi viņu meita, nenozīmē, ka pati esi tāda.
15.12.2014 08:23 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Piekrītu. Šādas attiecības vienā vārdā var apzīmēt ar EGOISMS. Tēvs ir blandoņa, kuram pie kājas bija ģimene, māte tikai ieciklējas uz savām problēmām, pat nepievēršot uzmanību savas grūtnieces meitas emocionālajam stāvoklim. No vecāku tekstiem var dzirdēt tikai "Es, Es, Es". Un, vācot savu vecāku nesavākto dzīvi, tu atstāsi novārtā savu esošo ģimeni - vīru un meitiņu! Lai vecāki paši tiek ar savām problēmām galā.
15.12.2014 10:24 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Nez kāpēc pārvācoties uz ārzemēm visiem vairāk vai mazāk jūk galva. Novērojums manā paziņu lokā.
Saprotu Tavu situāciju. Lai arī ne tik traģiski, bet man ir zināmas tādas situācijas. Es arī pēros un mēģināju palīdzēt mammai padarīt viņas dzīvi vieglāku, jo nespēju klausīties,cik grūti viņai iet, cik smagi jāstrādā, cik visi nepateicīgi. Bieži teicu skarbus vārdus, mēģinot sapurināt un atvērt viņai acis, jo visā notiekošajā pati vien bija vainīga. Rezultātā tikai strīdējāmies, jo pieņemt patiesību viņa nevarēja. Un tad, vienu dienu pēc kārtējā strīda es sapratu - mamma negaida palīdzību, viņa grib, lai viņu žēlo. Viņu pilnībā apmierina esošā situācija, jo tā ļauj justies viņai kā varonei, kā nabaga šķīstai mūķenei. Tāds nu cilvēks. Tagad es uzreiz pārtraucu viņu, ja sākas šī pazīstamā dziesma. Esmu distancējusies no vecākiem, jo risināt viņu problēmas nevēlos (it īpaši, ka viņi arī). Man ir sava ģimene, un es gribu to pasargāt no radinieku iekšējiem konfilktiem. Vīra un bērna labklājība man ir svarīgāka par pusmūža cilvēku kariņiem. Nevienu brīdi nejūtos par šo vainīga, jo katrs veido savu dzīvi pats.
Vai Tev ļoti traucē vecāku ignorēšana? Tev nav jājūtas vainīgai par to, ka Tavu palīdzības roku nav satvēris kāds, kam tā nav vajadzīga. Dzīvo savu laimīgo dzīvi. Ja vecāki kaut ko sapratīs, tad nāks paši, galu galā viņi paliek zaudētājos.
15.12.2014 11:11 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Izlasiju tikai temas pieteikumu..man ir tikai viens sakamais. Ier loti nepareizi iesaistit bernus savas uin vira attiecibas. Jaa, tie ir vecaki, bet bernam nav jauznmeas nekada atbildiba un emocionali tas loti nodara pari.
15.12.2014 11:23 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Punktuācijai un sakarīgi konstruētiem teikumiem tomēr ir liela nozīme.
Un cilvecigajam faktoram, sapratnei ar kurs te acimredzami dalai trukst. Tas ta stiligi skaitas pirms atbild uz temas jautajumu, izteikt glupas piezimes? Kautkada slimiga izleksana. Ja tev problemas ar uztveri nu nelasi, tur augsa labaja sturiti ir krustins kuram uzklikskinot tu lapu aizver.
15.12.2014 11:28 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Mana māte tāda pati kā tavējā. Visu laiku zvana un čīkst un pīkst par visu. Kad dzīvoju ar viņu man tas likas normāli, es centos uzmundrināt utt, bet tagad kad dzīvoju atsevišķi man tas ir līdz kaklam. Es cenšos distancēties no viņas, nezvanīt lieku reizi, jo viņa mani var izvest pa 3 minūtēm ārā. Tas ir vnk tāds dzīves stils- čīkstēt un neko nedarīt lietas labā. Es vairs neko neuztveru nopietni. Un arī tās drāmas un scēnas ko mana māte sataisa dažreiz... agrāk skrēju atvainojos, nesaprazdama pat par ko, mierināju. Tagad es ar poker face sēžu un izliekos, ka viss kārtībā, jo pati kko sadomā savā galvā, pati sapsihojas.
Vnk neņem viņu galvā un nekontaktējies ar viņu. Ja viņa ir apvainojusies, tad PALDIES DIEVAM, liks tevi vismaz mierā uz kādu laiku. Un nedomā zvanīt pirmā un līst dibenā dēļ sirdsapziņas pārmetumiem. Tu arī esi cilvēks.
15.12.2014 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits