Ja mani uz ielas, veikalā utt. ievēro vientuļās mātes???

Reitings 348
Reģ: 12.12.2014
Tas nozīmē ka es esmu neglīts un tizls vai kā?
13.12.2014 14:06 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
:D piekrītu pēdejam komentāram...
13.12.2014 20:25 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
Vientuļās māmiņas ir īpaša suga. Ar prātu nesaprast.
13.12.2014 20:30 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
vientuļās mātes ir vienas ellīgi stipras vecenes, kuras sava bērna dēļ acis izskrāpēs

Tieši šī īpašība vientuļās mātes iegāž, jo normālam vecim vajag sievieti, nevis slimīgi apmāktu māti.
Tapēc viņas bieži vien nevar atrast normalus čaļus un atdodas bomžiem kas saņem gmi pabalstu :)

Tapat ar vecmeitām kaķu tantēm nevienam nevajag kaķu tanti :D
13.12.2014 21:50 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Varbut tev zhauna netira vai tu smirdi pa gabalu,ka mammas ar zhelumu tevi uzluko. A tu to jauc ar izmisumu.
13.12.2014 21:53 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Tieši šī īpašība vientuļās mātes iegāž, jo normālam vecim vajag sievieti, nevis slimīgi apmāktu māti.

Un normālai sievietei viņas bērns ar tā vajadzībām vienmēr būs svarīgāks par kaut kādu tur veci.
13.12.2014 21:55 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Gan jau tu pats skenēji gan viņu, gan viņas bērnu (ja reiz pat saprati, ka viņi ir "vientuļie"), un mamma nobijās, ka esi pedofils, kurš aizdomīgi lūr uz viņu pusi

+++

Pēc autora komentāriem, kaut kas ar psihi nav labi.
13.12.2014 22:03 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Ak debess, kārtējais egomaniaks! Nu, kur var tik zems intelekta līmenis būt cilvēkiem, lai uzskatītu
1.ka katra sieviete ar ratiņiem bez vīrieša blakus vai riņķa pirkstā ir vientuļā māte?
2.Lai uzskatītu, ka sieviete, uz tevi skatoties, uzskata tevi par potenciālo tēvu?
3. Lai domātu, ka normāla sieviete nevar kļūt par vientuļo māti pati pēc savas izvēles, lai nodrošinātu sev un bērnam labāku dzīvi?
4. Lai izsecinātu, ka vientuļās mātes ir nogribējušās?
5. Lai uzskatītu, ka vientuļās mātes paņems jebkuru, lai tikai būtu sekss un nauda (kaut cik)?

Draudziņ, (to saku visiem tiem lūzeriem, kuri šos faktus tā vai citādi nosauca) vientuļās mātes ir vienas ellīgi stipras vecenes, kuras sava bērna dēļ acis izskrāpēs, jo lielākoties viņas var paļauties tikai uz sevi, un tici man- vienreiz apdedzinājušās, otreiz nemūžam neskries pie kaut kāda lielveikalā ieraudzīta vīrietīša. Nē, protams, gadās visādas sievietes, bet nevajag visas vientuļās mātes pataisīt par idiotēm, kuras ķer pirmo veci, kas pagadās.

Gan jau tu pats skenēji gan viņu, gan viņas bērnu (ja reiz pat saprati, ka viņi ir "vientuļie"), un mamma nobijās, ka esi pedofils, kurš aizdomīgi lūr uz viņu pusi

Es saprotu ka lielāka daļa sieviešu večus par kkādiem primātiem uzskata - bez intuīcijas un bez izpratnes kā uz tevi skatās. Ko tad mums večiem - mēs kā bērni - neko nesaprotam un neko neredzam. Patiesībā iepriekšminētais dumjām sievietēm laika gaitā par problēmu attiecībās izvēršas - uzskata ka savu veci kā tādu aunu var aiz ragiem vadāt ko vēlāk pašas muļķības dēļ nožēlot nākas :-D :-D :-D.
14.12.2014 03:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits