Mila* Es tevi tik ļoti labi saprotu. Ar šo problēmu jau kādus +/-4 gadus mocījos, un tik šovasar saņēmu sevi rokās un aizgāju pie dermatologa, neko jaunu viņa man nepateica, bet ieteica apmeklēt ārstu kas veic krioterapiju (pīlings ar šķidro azotu), un rezultāts bijā lielisks, protams, tas viss nepazūd vienas dienas laikā, bet pēc kādām jau piecām reizēm var manīt rezultātu. Procedūra (masāža) ilgst kādas 10min un maksā līdz 10EUR, bet tas ir tā vērts, pumpas pazuda un palika tikai tās rētas kuras ar katru reizi vien gaišākas un gaišākas paliek, pie tam vel ārsts izrakstija man smērīti, ko speciāli priekš manis izveidoja labaratorija kura sniedz tik pat brīnumainus rezultātus kā masāža. Tāpēc ja ir interese uzraksti man pm. ;)
Bet runājot par tonālo, tad iesaku pirms tā uzklāšanas lietot bāzi, tas palīdzēs izvairīties no tiem saucamajiem pleķiem un meikapu visas dienas garumā nevajadzēs pielabot. Kā tonālo es izmantoju Loreal True match sajaucot kopā ar Maxfactor (šajā diskusijā jau tika pieminēts) un uzklāju to ar beauty blenderu, rezultāts mani ļoti apmierina. Bet tas ir katram cilvēkam individuāli, ja man tas der, tās nenozīmē ka tev arī tas var derēt, tāpēc iesaku pašai mēģināt dažādus tonālos krēmus. Lai veicās!