Tas ir normāli!
Es pati nevaru aiziet gulēt, kamēr nēēsmu pāēdusi kārtīgi guļu ļoti slikti ar tukšu vēderu. Mums ģimenē no mammas puses ir iedzimts tas.
Nēēsmu resna! Tieva svars vien 51 kg.
Droši vien normāli. Bet man tā nav. Man nepatīk iet gulēt, kad vēderā ir tāda smaguma sajūta, jo tad man tāda ir arī nākamajā rītā. Vislabāk guļu, ja vakariņas neesmu ēdusi vispār un esmu uz tādas robežas, ka tūlīt varētu sākt gribēties ēst, tad tāda viegluma sajūta.
Neredzu problēmu pirms miega ko uzēst .. cita lieta vai zini ko būs labāk ēst ko un ko labāk neēst... personīgi es katru dienu ēdu tieši pirms miega... bet konkrētus produktus nevis kas pagadās
ēst vakaros ir labi. Tikai ne jau bulciņas vai svietmaizes.
Vakar pirms gulētdiešanas man bija ~40 grami Džiugas siera (taisu tādas kā siera lapiņas plānas ar dārzeņu mizotāju, tad tas siers liekas riktīgi daudz, lai gan grami ir maz) un tomātu sula. Nav pats veiksmīgakais variants, bet ir tīri ok.
Pirms gulētiešanas neēdu.
Paēdu vakariņas apmēram plkst. 18-19, šad tad vēl augļi vai kāds silts dzēriens un nemaz neprasās vairāk ēst pirms gulēšanas.
Vakariņas parasti ēdu ap 19, gulēt eju ap 24 vai vēlāk. Bet pēc vakariņām tāpat dažreiz gribās kaut ko uzkost, bet ne tādā ziņā, ka pilnu vēderu eju gulēt.
Un, ja neesmu paēdusi, tad ir diezgan nereāli aizmigt, drīzāk aizeju kaut ko apēst vai atslēdzos vienā brīdī :D
Es ēdu, kad man gribās, kaut vai vienos naktī. Protams, ne katru dienu, un nepieēdos tā, ka plīstu. Es vispār ēdu bieži, bet nedaudz, jo vienā reizē nespēju ieēst daudz.
Es vsp esu kaa bada kaasis, visu laiku gribas est.... citreiz pa nakti celjos augsha, lai paestu, jo esmu pieradusi visu laiku, ik pa 2vam stundam, apmeram, est pa druskai.... :D un parasti edu vakarinjas, tad vanna un tad gulet :)
Ja vakarā kārtīgi neesmu paēdusi, tad pieceļoties no rīta, momentā gribas ēst, nu tā, ka līdz ģībienam gandrīz. Vispār, ja esmu nepaēdusi, tad palieku tāda īgna.
Ir tā. Vai nu kas viegls dikti jāapēd vai nu ja tā normāli paēd, 3 stundas jānogaida un tad jāiet gulēt :D To principu, ka 3 h pirms gulētiešanas nevajag ēst paturu prātā. Ja ir tā, ka gribas it kā kaut ko uzkost, bet baigi ēst negribās un miegs jau nāk, ūdeni var iedzert/ auglīti apēst un iet gulēt.
Droši vien, ka jā. Es ēdu tad, kad man gribās, dažreiz sanāk arī ļoti vēlu. Vienīgi varbūt kādas 2 h vai 1 h pirms miega neko neēdu.
Grūti iedomāties, ka es varētu paēst ap 18 un tad vairs neko neēst. Varbūt tas der cilvēkiem ar lēnu vielmaiņu, bet ne man. :D
nav jau nemaz tik slikti tikai atkarībā ko tu ēd! es nevaru ar tuksu vedera aizmigt, apeedu kaadu augli un tad salds miegs uzreiz paradas bet pieceljoties pamatiga bada sajuta :D