man viena pazistama bija veikala vaditaja,atri vien aizgaja prom...pardevejam minimala alga,ja inventura iztrukums,tad no algas atskaita...nu nekas iepriecinoss vel stastits
Sveika ;)
Pagājušajā gadā vienu mēnesi nostrādāju, labāk nebūtu gājusi, bet ja vēlies izbaudīt pazemošanu un saņemot algu teikt:"Sveika, maziņā!", tad droši :D
Tur vienmēr bijusi kadru maiņa... Un nav brīnums, jo tādu attieksmi un ņirgāšanos paciest vienkārši nevar!
Biju pirms gada uz interviju, teica, ka 200ls uz rokas, 250Ls, ja esi labs pārdevējs, pārzini sortimentu, uzbāzies, iztirgo, un tad nedaudz virs 250Ls varot nopelnīt, ja zini produktiem sastāvdaļas etc. No darba atteicos.
Atkarīgs no veikala, kurā nonāc. Ir ļoti jauki un forši vadītāji, ir pilnīgas maitas, kuras vadība nekontrolē un atbalsta. Nav brīnums, ka ir tik milzīga kadru mainība.
Pazīstamā fasēja konfektes. Tur 200-300Ls varēja nopelnīt. Neko neatvelk no algas.
Esmu bijusi uz darba interviju .Jau attieksme atsita velmi vispār tur strādāt, bet tas jau bija sen un varbūt viss mainījies. Izturēšanas kā pret,kaut ko zemāku , uzbraucieni.
Ieteikums šo diskusiju pārsaukt par "nabagu diskusiju" kosmo krējuma meitenes pelna, kā minimums 1000eiro par puslodzi, ka arī neviena nevar iedomaties strādāt darbu, kurš nav offisā blakus šefam
Bet par tēmu
Nez kuras loses/ lohi iet pa 300 eiro vai latiem Rīgā strādāt :D Pat tīrot ielu alga lielāka :D Kā arī paskaidrojiet man kā Rīgā var noīrēt dzīvokli ar tadu algu, jeb jums ir veči kas jūs uztur un ta jums kosmētikas nauda :D jeb par dzīvokli maksājat saimniekam "graudā" :D