Nezinu gan. Ja tas ir ģimenes bizness, tad ar to, ka iesaistās viens būs par maz.
Un apvienot to ar arhitektu kā pamatdarbu man šķiet neiespējami.
Atkarīgs gan no vietas, kurā to kafejnīcu plāno vērt vaļā- ja ne Rīgā, tad vēl varbūt iespējams, pie nosacījuma, ka otrs no pāra 100% ir kafejnīcas lietās.
Idejai, lai piesaistītu klientus ir jābūt ļoti labai, ja tas ir iecerēs kas specifisks. Tāpat ēdienu kvalitātei jābūt augstākajā līmenī, ja tā ir tradicionāla kafejnīca.
Protams, apkalpošanai arī.
Man šķiet sarežģīti, un ja nav pamatīgu uzkrājumu, tad bez atbalsta programmām vai sponsoriem bez kredīta neiztikt.
Bet protams, kas neriskē, tas nedzer šampanieti :)
Lai izdodas ;)