Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
cormeum
+++

kaa gan citaadi var izskaidrot to, ka ja sieviete veelas bernu un virietis saka, varbuut pagaidiisim, vina tomer paliek staavoklii tagad, jo vina grib un ja vins negrib tagad, tad vins ir briesmonis.

Ko tā gaidīšana būtu devusi? Ja jau no konkrētās sievietes nevēlējās bērnu, tad tā nav laika vaina. Jo, ja vaina būtu laikā, tad bērns vienalga būtu gaidīts, arī, ja pieteicies it kā nelaikā.

Varbūt vīrietis ar negribēja bērnu citu iemeslu dēļ? Piemēram gribēja vel izbaudīt dzīvi bez bērneim, vai iekrāt naudu lai būtu labāki apstākļi bērnam vispār nākotnē kad viņu radītu.

Vispāri ntereses pēc, kā māte palika stāvoklī? Tas bija plānots bērns vai ari viņa iekrita?
10.12.2014 13:13 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
No autores rakstitā sapratu, kad beidza dzert tabletes, bet to jau īsti nevar zināt!
10.12.2014 13:15 |

Reitings 10509
Jo tabletēm ir 99% un verbūt tiem ielidoja :)
10.12.2014 13:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
No autores rakstitā sapratu, kad beidza dzert tabletes, bet to jau īsti nevar zināt!

Nu ja tas tā arī bija tad man interesē vai vīrietis par to tika informēts?
10.12.2014 13:17 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Dažu loģika ir skaidra - tiklīdz dzemdē, tā viss - vīrietim nav tiesību pamest, aiziet, atrast citu sievieti. Viss, jāpaliek uz mūžu kopā ar visvareno argumentu - mums ir sīkais.

Tāpēc es nesatiktos ar vīrieti, kuram ir sīkais - kaut kādas psihās bijušās, kas izmanto bērnu kā ieroci manipulācijām.
Tu tur darīt nevari neko. Vīrietis var mēģināt viņu nolikt pie vietas, jo ja viņš ir tēvs, tad bez iemesla(kā noprotu, nav viņš narkomāns, dzērājs utt) vai ar tik stulbu iemeslu, kā jauna draudzene, aizliegt tikties ar bērnu viņa nevar. Taču, domājot reāli - gan jau viņa panāks, ka jums attiecības izjūk. Neliksies mierā.
Žēl tevis...
10.12.2014 13:18 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Jo vairāk lasu, jo vairāk brīnos, kā atrodas meitenes, kuras atkal un atkal uzķeras uz tādiem stulbeņiem. Tēvs bērnu negribēja, kad sieviete paliek stāvoklī, bet tad viņa pati vainīga, ka aiziet. Nu jā, vīrietis tak tādu attieksmi nodemonstrējis noteikti, kā no tāda var aiziet? :D Es vēl 1001 reizi padomātu, vai tādam varonim vispār ticēt. Viņam spalvu rokā un lai fabulas raksta!
Kam Tev pašā sākumā vajadzīgas šīs problēmas? Tagad Tu vēl vari attāli uz to noskatīties, vēlāk būsi līdz ausīm iegrimusi visā tajā stāstā. Mana laba draudzene arī tiekas ar vīrieti, kuram ir bērns no citas. Paldies Dievam viņu gadījumā ar bērna māti viss nokārtojās mierīgi, jo attiecības ģimenē sen bija nekādas, lai gan centušies glābt arī pie psihoterapeitiem. Un draudzene neuzsāka attiecības, līdz nebija noskaidrojusi, ka viņus jūtas tiešām nesaista un diemžēl ģimeni glābt vairs nevar. Tomēr jāsamierinās, ka viņi (bērns un māte) vienmēr būs kā ēna viņu attiecībās. Arī tas, ka laba daļa vīrieša ienākumu tiek pārskaitīta bijušajai, ir grūti pieņemama. Viņš arī atstāja praktiski visus kopā iegūtos īpašumus viņai, tāpēc ar draudzeni nākas dzīvi būvēt pilnīgi no nulles. Vēl ir viens vērā ņemams faktors - tuvinieku attieksme. Vīrietis draudzeni ir iepazīstinājis ar saviem radiniekiem, bet neviens negrib viņu pieņemt. Domāju, ka vaino ģimenes šķiršanā, lai gan tas nav tā. Situācija neapskaužama, tādēļ es jaunām un perspektīvām meitenēm nekad neieteiktu iesaistīties ar tādiem. Atradīsies labāks, ar kuru varēs tik tiešām baudīt dzīvi un ne par ko neuztraukties!
10.12.2014 13:26 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Autore, tev PM.
10.12.2014 13:28 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es ieteiktu labi padomāt, vai vispār gribi vīrieti, kuram ir kopīgs mazulis ar citu. Un uz kādu laiku no tā visa paiet malā- lai vīrietis tiek galā ar bijušo, noskaidro bērna aprūpes jautājumus un ja tiešām gribēs, viņš tevi atradīs un būsiet kopā lai tur vai kas :)
P.s. manuprāt, visātrāk situāciju var glābt, ja bērna mātei uzrastos attiecības, lai viņai nav laika un vēlmes bāzties jūsējās.
10.12.2014 13:45 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nelasīju visus komentārus, bet no savas pieredzes varu teikt, ka nebūs aršana, agri vai vēlu izšķirsieties.
10.12.2014 13:49 |

Reitings 10509
Piekrītu Lalya domai par jaunām un perspektīvām meitenēm.
Tomēr arī neizslēdzu domu par batonu spaušanu ausīs no vīrieša puses.
Pēc visa lasītā var būt dažādi scenāriji :)
10.12.2014 13:52 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Nelasiju visu diskusiju, bet varu padalities ar savu pieredzi no otra skata punkta- Kad es ar sava berna tevu skiros, mazajam bija drusku pari gadam- 1.2 gadi, es biju attiecibu izbeiksanas iniciatore, iemeslu bija daudz, tikai pec berna piedzimsanas saparu, ka nekada gimenes galva vins nebus un berns vinam bija vairak vai mazak mazsvarigs.
Vinam attiecibas, ja tas to var nosaukt, bija vienas pec otras, pretigakais bija tas, ka vienmer, kad panema pie sevis mazo, tur bija ari karteja draudzenite, ko, protams, vins no manis slepa, kad uzzinaju, reali gaju pa gaisu, aizliedzu tikties un pardzivoju, ka nespeju nosargat savu bernu no tada viriesa un vel jo vairak- neesmu kartigak/ruigak vinam izvelejusies teevu...

Viena no reizem, kad vins pieskatija mazo, vins atveda vinu atpakal ar pilniba noplaucetu seju, vins bija aizvedis MANU BERNU uz kaut kadu dzivokli, un tur mazais bija uzravis sev virsu tikko varitu teju. :(

Sobrid mazajam ir 5 gadi, tuliit bus sesi, berna tevs ir paspejis uztaist bernu vienai no savam draudzenitem, tolaik mes bijam tikko skirusies... un nu vins ir uztaisijis vel vienu... tagad vinam sanak, ka tikko gads palicis, ar so sievieti vins kopa dzivo...

Un taja visa es nesaprotu- kur ir vieta manam bernam... tik loti sirds sap par to, ka esmu tik loti nepareizi izveli izdarijusi attieciba uz berna tevu.

Bet runajot par vina tagadejo sievieti- esmu vinu pienemusi un man vina pat patiik, pat butu gatava tevam iedot mazo, BET, mani mulsina, ka tur prieksa bus vel kads, kas sauks vinu par teevu un manejais to nesapratis un ari- kad piedavaju skolas brivlaika vinu panemt pie sevis, vins izradia tik mazu iteresi, ka es sajutos ta, it ka uzbaztos, lai gan ar vardiem vins vnm ir izradijis, ka berns vinam rupot- tik darbi nesakrit ar teikto.
10.12.2014 14:00 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Atruma rakstot ir daudz kludas saradusas.

Izebeiksanas vieta biju domajusi izbeigsanas un vel tur kludas- gan jau sapratisiet, bez manas labosanas.
10.12.2014 14:03 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Neapskaužu!

Melone_1 kārtīgi visu pārdomā, lai nav tāda situācija kā Sema!i
10.12.2014 14:08 |

Reitings 369
Ieteiktu autorei nejaukties tur pa vidu. Distancējies no citu problēmām. Vecis ir vecis, brauks pa ausīm lai tik viņu pažēlo. Esi viņa atbalsts, kā jau te minēja par piemēru ar vakariņām un masāžu, bet nebāzies tur iekšā, savādāk būs auzas...lai viņi paši tiek galā. Liec manīt ka esi saprotoša, bet galīgi neieinteresēta tajā procesā. Arī ar kopdzīvi nesteidzies, kamēr viņš savu pagātni nav nokārtojis. Man pēc aprakstītā arī šķiet ka vīrišķis ir no lupatveidīgajiem, bet ne man ar viņu jādzīvo. Veiksmi!
10.12.2014 14:16 |

Reitings 883
Viirietis nav bez vainas. Vina gribeeja beernu pirmaa un vins piekrita. ienemsanas laikaa vini daudz striideejaas un vins izleema, ka varbuut tad labaak atsaakt lietot tabletes, bet bija jau par veelu. Nemot veeraa vinu nesaskanas, vini meeginaaja tomeer buut kopaa. Protams, ka sievietei , jau staavoklii esot, tas viss ir 100 % sapiigaak. Viiriesi tomeer ir racionalaaki.
Nu vot un beigaas tomeer izskiiraas. Acimredzot, tad vins vinu gana nemileeja. Vai abpuseeji.
Un ko tas pasaka? Ja nu es gadijumaa no vina palieku staavoklii, tas atkal vareetu nebuut iistais laiks. Bet atskiriiba, ka vini nebija preceejusies un arii mees neesam. Manupraat, vinam un bijusajai vajadzeja izskrities jau pirms beerna. Es nesaku, ka es vareetu buut labaaka par bijuso. Bet dzivee nav garantijas nekam. Iespejams, kad mums pieteiksies beernins, mees busim par to laimiigi, ja attieciibas buus harmoniskas.
10.12.2014 14:20 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ja attieciibas buus harmoniskas.

Nu es atvainojos, bet kur tu šādā situācijā redzi harmoniju???? es tiešām ceru, ka tev pietiks prātā nepalikt stāvoklī kamēr viņš nav visu nokārtojis ar bērna māti un apprecējies ar tevi! Esi gudrāka, nepieļauj bijušās sievietes kļūdas.
10.12.2014 14:25 |

Reitings 451
Reģ: 29.09.2013
Kad biju maza , mana mamma vienmēr mani laida pie tēva kad viņam bija citas draudzenes, nesaskatu tur neko sliktu, viena no viņam vispār man jau bija kā otrā mamma , tik forša sieviete, vēl tagad atceros par viņu!

par tēmu- man gan nav tiesi tāda situācija , bet līdziga , ari mana drauga ex vēl pēc vairākiem gadiem nespēj nomierināties, citreiz manliekas ka es iziešu no mājas arā un mani sagaidīs ar mietu viņa :Dpuisi viņai neatņēmu , pati pameta, pati vainīga. uzrados es, savajadzējas atpakaļ!
10.12.2014 14:27 |

Reitings 883
neskatoties uz bijuso, muusu attieciibas IR harmoniskas. Mees abi gribam nogaidiit naakotnee, pirms radiit beernus.

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
P.s. manuprāt, visātrāk situāciju var glābt, ja bērna mātei uzrastos attiecības, lai viņai nav laika un vēlmes bāzties jūsējās.
Diemžēl ne vienmēr tas nostrādā.. Citas arī attiecībās turpina regulēt bijušos..

Ir kārtīgi diskusijas autorei jāpārdomā, vai viņa ir gatava sadzīvot ar dažādām problēmām, ko nes šķirta ģimene.. Jārēķinās, ka bērns augs lielāks, māte var bērnu kūdīt..

Ja tomēr izlemj attiecībām par labu ,tad sākumā ar iepazīstināšanu nevajadzētu steigties. Tēvam ar māti ir jāatrunā arī dažādas nianses..
Ja bērna māte ir sakarīga sieviete, tad prātīgi būtu iepazīties jums, izrunāt kā palīdzēt audzināšanā .. utt.. bet, no citas puses kopā neesat visai ilgi, un arī bērna mātei uz to jābūt gatavai.. :)

Jebkurā gadījumā bērnam šķīrušies vecāki tomēr ir pārdzīvojums. Ja tomēr viss izdodas un bērns paliek pie jums reizēm.. cenšaties mazāk izrādīt tādus mīlestības apliecinājumus kā laizīšanās mazā klātbūtnē utt. :D

Reitings 883
ir taada lieta, ka kontracepciju lietojot, var iekrist, kaut 99% , bet var. Un tad vispaar viriesiem ir viegla dziive, kad vajag "nemt prieksaa" (atvainojos), ir klaat, bet kad saakas atbildiiba - tad prom. es so vienkaarsi tad veelos ar vinu izrunat.
10.12.2014 14:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits