Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

10 gadi
Reitings 13809
Annie. Ja tev gadiitos beerns no neistaa cilveeka, es domaaju,ka tu tomeer to beernu mileetu un rupeetos.

Man nav un nebūs bērnu no neīstā cilvēka, jo neguļu, ar ko pagadās.

Un tie vīriešu attaisnojumi par neīsto sievieti arī skan nožēlojami. Ja zini, ka neīstā, neguli ar viņu. Savādāk izskatās, ka viņš izmantoja to sievieti, jo viņai acīmredzot likās, ka viņš ir īstais,.
10.12.2014 12:07 |

Reitings 883
Favel, es jau 100 reizes uzsveru, ka mees saprotam beerna mati. mees tikai nesaprotam, kapec vina izdomaaja sevi izoleet no bijusaa dzives tagad ar draudiem. Viniem abiem ir vienaadas tiesiibas uz beernu, neskatoties uz jaunaam attieciibaam vei ne. Sodien laikam beogsu par so diskuteet. esmu piegurusi un sobrid neredzu risinaajumu nekam. Kas labi- kas slikti.
10.12.2014 12:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un nākamā sieviete vienmēr uzskatīs, ka bijusī manipulē, izmantojot bērnu. Kaut gan iespējams tā nemaz nav, vienkārši māte rupējas par savu bērnu un viņa interesēm. Tas ir normāli, ne nosodāmi.

Būtu jau jauki, ja visos gadījumos rūpētos.. zinu arī bēdīgākus stāstus..
10.12.2014 12:10 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
No vienas puses es dažas mātes nesaprotu.. ja jau pati pamet un tik ļoti negrib, lai audzināšanas procesā iesaistās cita sieviete, kāpēc tad vajadzēja skriet prom?

Pag, pag... vai atvērtas durvis atpakaļ uz Padomju laikiem, kad laimīgs vai nelaimīgs- cieties!?
Lēmums par šķiršanos, ja ir bērns ir grūts.
Ļoti būtiski ir tas, kāda ir tā cita sieviete, kas iesaistās. Ja mamma ir noteikusi, ka saldumus pēc plkst, 16:00 dot bērnam nedrīkst, bet jaunā sieviete tik pasmejas, ignorē un slidina končiņas bērna mutē, ndeomāju, ka mātei nav iemesla nebūt niknai.
Tāpat arī kur garantija, ka jaunā dūdiņa ir psihiski stabila? Kur garantija, ka viņa labi vada auto, saprot, ka bērns jāpiesprādzē, saprot, ka bērnam ar slapjām kājām, jānomaina zeķes un apavi, saprot, ka jārespektē alerģijas, ja bērnam tādas ir utt.

Arī uzskatu, ka vīrietim- tēvam (ja viņš ir cienīgs šos vārdus nest), ir tiesības iepazīt sievietes jauno vīrieti, izteikt viedokli.
10.12.2014 12:11 |

Reitings 883
Annie. Nekas jauns. Loti daudzi viriesi paliek attieciiabas ilgstosi, pat ja nav iistaa.

Otrkart, es saku, ka vina nebija vinam istaa. Acimredzot, abi nebija, ja jau izskiiraas un tik gruuti komuniceet viniem ir savaa starpaa.

Treskaaart, ienemt beernu ir abu leemums. Sajaa situaacijaa tas nebija. Vini bija runajusi par beerniem, bet attieciigi izsargaajaas un tad kaadaa briidii sieviete paatrauca lietot kontracepciju.
10.12.2014 12:12 |

10 gadi
Reitings 13809
cormeum, ok, vienmēr būs izņēmumi, bet es tomēr ticu, ka katra māte grib savam bērnam to labāko. Un mēs visi zinām, ka šķirtās ģimenes rada daudz sarežģījumus, kādu nebūtu tajās, kur vecāki nešķiras un vecākiem ir tikai savi vecāki, nevis vēl jāpieņem vecāku otrās pusēs.

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Annie, nu Tavs draugs taču pirms Tevis arī ar kādu neīsto gulēja, mazums kas gadās, prezervatīvi ar nedod 100% garantiju, ja jau tik kategoriski.
Ja visi būtu tik pareizi, tad pasaule pamazām izmirtu, neviens nearvienu negulētu, nezinu kam būtu jāiziet cauri lai saprastu, ka ir īstais - neīstais, būtu sarežģīti bet sterili.

Es domāju, ka objektīvu viedokli Cosmo forumā negūsi, jo ne jau kāds var ielausties Tavā un viņu abu galvā, saprast situāciju, īpaši tādēļ, ka nedzīvo tajā, nav saskara, tik daudz īstenībā skarbu viedokļu, tas ir sāpīgi, dzīvē pastāv daudz pozitīvu iznākumu, ticu, ne visiem, bet ticu.

Reitings 4
dārgumiņ,
tu esi forša sieviete, un arī vīrietis, kaut rīkojies nepareizi, ir ar kaut kādu atbildības sajūtu pret bērnu - tātad pavisam slikti nav :).
Bet tiešām, ne tikai šodien un šai forumā - nejūties, ka tu iedzen sevi slazdā. Nejūties, ka tev tagad jāpieņem kkādi dzīves svarīgākie lēmumi, kurus nevarēsi pieņemt pēc 3 vai 6 mēnešiem. Dod laiku sev.
Ja vīrietis nepiekrīt - tad nav vērts.
Tik vienkārši ;).
10.12.2014 12:13 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Viniem abiem ir vienaadas tiesiibas uz beernu, neskatoties uz jaunaam attieciibaam vei ne

Lai kas arī rakstīts likumos, es uzskatu, ka mātei ir par vienu vienību vairāk tiesību uz bērnu tieši tā iznēsāšanas faktora dēļ.
10.12.2014 12:14 |

10 gadi
Reitings 13809
Annie, nu Tavs draugs taču pirms Tevis arī ar kādu neīsto gulēja, mazums kas gadās, prezervatīvi ar nedod 100% garantiju, ja jau tik kategoriski.
Ja visi būtu tik pareizi, tad pasaule pamazām izmirtu, neviens nearvienu negulētu, nezinu kam būtu jāiziet cauri lai saprastu, ka ir īstais - neīstais, būtu sarežģīti bet sterili.

Jā, vīram bija cita sieviete. Viņš arī teica, ka būtu uzņēmies atbildību, ja vajadzētu, precētos un censtos izveidot īstu ģimeni, kāda bērnam vajadzīga. Neizrādītu sievietei, ka nevēlas bērnu. Un zinu, ka tā arī būtu, jo viņam ir stabilas vērtības. Vai iznāktu - tas jau ir diskutējams jautājums, jo iespējams, esot mazulim, mainītos arī jūtas un attieksme pret to sievieti. Arī viņa varētu būt īstā. Iespējams, pēc laika izšķirtos, bet no tā, protams, nav pasargāts neviens - arī "īstie".

Tad manis viņa dzīvē nemaz nebūtu.
10.12.2014 12:18 |

Reitings 235
Reģ: 20.08.2014
Ja vīrietis runā slikti par savu bijušo, tas vien jau daudz ko pasaka par pašu... lai veicas, ja jau lielā mīla jums!
10.12.2014 12:18 |

Reitings 883
Campanella! Paldies Tev par mierinosiem vaardiem! Laiks noteikti visu saliks savaas vietaas. Es zinu, ka vins nav tikai balts un puukains. Protams, ka attieciibas esot, ir jareekinaas ar beerna ienaaksanu pasaulee, tapeec taada gataviiba vai negatavaiiba diezmeel ir viiriesu atrunas...jeb novelk suudiigas attiecibas paaraak ilgi..

Sajaa diskusiaja piekriitu visiem viedokliem, situaacija ir gana sarezgiita. Un visriebigaakais, ir ka atieciibu saakumaa jau jaadomaa saadi smagi labirinti un jaanovertee savs viirietis. Lai gan ticu, ka vinam ir vislabakie nodomi it visaa, esmu tagad galiigaa putraa! Paldies jums par diskusijas kurinaasanu! :)
10.12.2014 12:19 |

Reitings 883
Annie, bet tur jau ir tas staasts. Arii mans viireitis buutu palicis bijusaas dzivee , ja vina to buutu gribejusi.
10.12.2014 12:20 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja vīrietis runā slikti par savu bijušo, tas vien jau daudz ko pasaka par pašu...

+++
10.12.2014 12:21 |

Reitings 883
Milano, nav tikai slikti! bet vina tacu vinu pasuutiija! tev nebuutu aizvainotu juutu?
10.12.2014 12:21 |

Reitings 2342
Melone, un Tu esi īstā? :)

Fascinē sievietes, kas attaisno vīrieša rīcību, atļaujas vēl kādu nosaukt par neīsto, un visādi citādi mālē veci baltu.

Žēl, ka nepazīstu to māmiņu. Ja gadījumā lasi šo tēmu, vai te ir līdzīga ar šādu problēmu, varat man atrakstīt, pastāstīšu, kā no šādiem kretīniem var tikt vaļā. :)

Lai jauka diena!
10.12.2014 12:22 |

Reitings 883
Saprotams, ka atbildiiba pret mazo ir sveeta lieta, bet dziive turpinaas, jaunas attieciibas aizsaakas un taados gadiijumos bijusie var buut " sliktie". Vismaz uz laiku. IIpasi, ja vinai neviena nav sobriid un nevar buut. Ko tad mums dariit? Tapeec nemilet vienam otru , jo kaads no taa loti ciesh? Tas buutu gadijumaa, ja vini buutu preceejusies un es buutu milaakaa piemeram..
10.12.2014 12:24 |

Reitings 883
ctn.
Milestibai nav sakars ar kretinismu. Sobriid varu buut istaa, riit vairs ne. Neiistais ir cilveekus ar kuru nav bijis labi un istais, ir ar kuru ir labi. tas ari viss. Tikai dievs zina uz cik ilgu laiku.
10.12.2014 12:26 |

10 gadi
Reitings 13809
melone, bet dzīvojiet taču, kā vēlaties. Te katra meitene tikai izsaka savas domas. Ja Tevi pašu nemāktu šaubas, tad nebūtu arī diskusijas. Tāpat tikai pašai jāizlemj, ko vēlies un kā Tev labāk.
10.12.2014 12:26 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
Kauns autorei! Atņemt mazam bērnam tēvu un tiesības uz pilnvērtīgu ģimeni.
10.12.2014 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits