Gara auguma tumšie. Tādi skarbie, man tā dabasbalss tāda pirmatēja sanāk:D Patīk izteikti sejas kauli, stipras rokas, var būt ar cīpslām, alerģija pret tādām strupām, mīkstām ķepām:D Ļoti svarīgi, lai kopts, tīrs, lai man patiktu ķermeņa smarža.
Drošības sajūta ir svarīga, ka viņš visu nokārtos. Man, teiksim, ar viņu nav vairs nenokā bail. Man patīk, ka varu atļauties būt sievišķīga, vismaz tā kā es saprotu šo vārdu, viņš daudz nerunās, pieies lietām racionālām, reizēm šis tandēms gāž kalnus :)
Sadzīvē ir svarīgi, ka vīrietis ir tehnisks, salabos veļasmašīnu, pieskrūvēs un saliks dajebko, ievilks kabeļus utml.
Ļoti svarīga ir enerģija un pozitīvisms, ieinteresètība kustībā, izaugsmē, dzīvē kā tādā.
Lai dzīvotu kopā gadiem diendienā, domāju, ir jāsakrīt humora izjūtai. Kad kaut ko pasaki un otrs uzķer un turpina.
Šausmīgi ir sīkumaini vīrieši, kas visu grib izrunāt un pārrunāt, viņiem patiešām nav jāsaprot kaut kādi mani emocionālie small talk par un ap, tam tomēr ir draudzenes, reizēm redzu, ka viņš ciešas un pa pusei pat klausās, bet principā vajadzētu pateikt - nu, davai, tagad pietiks.