Tips

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Kas ir tas, ko jūs gribat redzēt otrajā pusītē? Es netunāju par godīgumu, atklātību utt., bet par tādām lietām, kas jūs piesaista, lai vispār kko uzsāktu ar šo cilvēku. Nezinu, vienam tur patīk dredi vai noteikta veida vaigu kauli, kas uzreiz liek kūst :D Padalieties, ja sapratāt ideju :)
08.12.2014 19:51 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Jāāā rokas! Man arī patīk lielas un spēcīgas rokas! Cietas tādas :D
08.12.2014 23:08 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Vienmēr ir patikušas lielas plaukstas...Labi, ka viņam tādas ir! :D
Ikdienā īpaši nepētu vīriešus. Mēdzu sarosīties, ja garām paiet labi smaržojošs vīrietis! Vai arī, ja ir interesanti ģērbies, tad mēdzu mazliet ielūrēt, bet ar domu :" Bāc! Manējam vajag šitādas džinsas/jaku/cepuri utt.! " :D
08.12.2014 23:11 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Krisīna, tavs komentārs pat nosmaržoja pēc chanel smaržām (l) :D
08.12.2014 23:14 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Vispār tā pa lielam,kārtība mutē,trenēts augums un spēcīgas rokas. Tās ir tās svarīgākās lietas,kas piesaista manu uzmanību. Ja ne trenēts torss,tad vismaz tāds,lai neļum alus vēders. Lai cik foršas arī nebūtu vīrieša "iekšas", seksuāli mani nepiesaistīs tāds,kuram riepa karās pāri jostai.
08.12.2014 23:33 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man visu laiku liekas, ka mans tips arī ir spēcīgas rokas un tā, bet visi, ar kuriem man kaut kas ir bijis, ir diezgan kalsni puiši, tad nu tagad esmu sapratusi, ka man patīk ... bārdas :D
08.12.2014 23:35 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Gara auguma tumšie. Tādi skarbie, man tā dabasbalss tāda pirmatēja sanāk:D Patīk izteikti sejas kauli, stipras rokas, var būt ar cīpslām, alerģija pret tādām strupām, mīkstām ķepām:D Ļoti svarīgi, lai kopts, tīrs, lai man patiktu ķermeņa smarža.
Drošības sajūta ir svarīga, ka viņš visu nokārtos. Man, teiksim, ar viņu nav vairs nenokā bail. Man patīk, ka varu atļauties būt sievišķīga, vismaz tā kā es saprotu šo vārdu, viņš daudz nerunās, pieies lietām racionālām, reizēm šis tandēms gāž kalnus :)
Sadzīvē ir svarīgi, ka vīrietis ir tehnisks, salabos veļasmašīnu, pieskrūvēs un saliks dajebko, ievilks kabeļus utml.
Ļoti svarīga ir enerģija un pozitīvisms, ieinteresètība kustībā, izaugsmē, dzīvē kā tādā.
Lai dzīvotu kopā gadiem diendienā, domāju, ir jāsakrīt humora izjūtai. Kad kaut ko pasaki un otrs uzķer un turpina.
Šausmīgi ir sīkumaini vīrieši, kas visu grib izrunāt un pārrunāt, viņiem patiešām nav jāsaprot kaut kādi mani emocionālie small talk par un ap, tam tomēr ir draudzenes, reizēm redzu, ka viņš ciešas un pa pusei pat klausās, bet principā vajadzētu pateikt - nu, davai, tagad pietiks.
08.12.2014 23:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kari-mums tik liidziiga gaume!:)
Man gan jasaka ,ka reaalaa dziivee man ir iists "baltais cilveeks",bet visu nevar prasiit...Man patiik ,ja viirietis ir gudrs,labi prot riikoties ar naudu-nav "vienas dienas cilveeks".Man laikam patiik tie "liidertipa viiriesi"-taadi speeciigi viiriesi.
09.12.2014 00:44 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
No ārējām pazīmēm mani ļoti piesaista liela auguma vīrieši, un ar to es nedomāju divmetrīgus izstīdzējušus vidusskolniekus. Nedaudz taukumiņš ir pilnīgi ok - galvenais, lai čalis būtu kā siena, aiz kuras var paslēpties un izmēdīt īsākus cilvēkus. :D
Tad vēl es saku nē brūnām acīm un gariem matiem. Gari mati izskatās forši no slavenībām vai no attāluma, bet seksa laikā personīgi man izraisa dīvainu sajūtu. Brūnas acis vienkārši ir meh.
Bārda arī ir plusiņš, bet nu, to jau var nodzīt un ataudzēt pēc pasūtījuma.
09.12.2014 00:51 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mans tips - tumšmatains, ar īsiem matiem, brūnām acīm, piesaistošu smaidu, gara auguma un lai var pacelt un panēsāt 50kg ;)
Mans draugs - nav mans tips, BET :D :)
09.12.2014 12:31 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
nav mans tips, BET

bet vismaz ir loceklis mājās, jo citi nedod un nav jādzīvo kā vecmeitai
09.12.2014 12:36 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Gilrojs - Tu jau spried pēc sevis...kā parasti.
09.12.2014 12:40 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
es esmu attiecību eksperts

pēc tava komentāra ir skaidrs - tu sapņoji par alfu, bet samierinājies ar betu
09.12.2014 12:44 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Galvenais, lai nav pārkačāts muskuļu kalns, blonds un īsāks par mani.
09.12.2014 12:47 |

Reitings 15092
Svarīgākās lietas:

- Gara auguma
- Tumšiem matiem
- Platu muguru, pleciem
- Vīrišķīgām rokām
- Ģībstu no zaļām acīm :)
- Saimniecisks, kurš saprot kaut ko no tehniskām un remonta lietām, lai nav jāsauc kaimiņš pieskrūvēt plauktu vai salabot kaut ko :D
- Ar humora izjūtu, komunikabls, aktīvs, atraktīvs
09.12.2014 12:52 |

10 gadi
Reitings 2563
Man patīk vīrišķīgi vīrieši, galvenais, lai ir garāks par mani, spēcīgs, bet ne muskuļu kalns. Īstenībā man vienmēr bijis viens vīriešu tips, kas man paticis un tieši tādu vīrieti arī es dabūju. :)
Ja runājam par to, kas nepatīk, tad noteikti neskatītos uz vīrieti ar brūnām acīm, ar ūsām, tievu, īsu un tādu, kas lielu uzmanību pievērš savam izskatam un pucējas kā meitene :D
09.12.2014 12:57 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
No ārējā izskata - gara auguma un vairāk un tievo pusi, nekā otrādi. Slaids, viegli muskuļains, bet ne sakačāts. Kaut kā uzķeros uz matainajiem, tādi bija arī draugam, kad iepazināmies.
Bet vairāk par visu man patiešām nozīmē iekšas. Čalis var būt skaists kā dievs, bet ja runās muļķības, tad eh... Bet ir vēl kāds knifiņš, ko tā uzreiz iepazīstoties nevar redzēt - mani piesaista džeki, kuriem iekšā ir kaut kāds melnais, depresīvais. Nē, ne kaut kādi īmo un psihopāti, bet kaut kas tāds, ko es pat nespēju izskaidrot. Šie cilvēki var būt līksmi, komunikabli, harizmātiski, bet iekšā sēž kaut kas tāds... Tomēr šī noteikti nav īpašība, ko meklēju apzināti, tas ir drīzāk mīnuss, nekā pluss, bet aiiij kā piesaista.
09.12.2014 13:03 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Visbiežāk piesaista te tumšmatainie ar zilām acīm, tādas vidējas miesasbūves. Nu ne kaulainie, ne resnuļi, bet normāli čaļi. ;) Un pēc izturēšanās tādi, kuri runā maz un ir diezgan mierīgi. Un lai nelamātos un ar cieņu izturētos pret sievietēm. Un protams, būtu labi, ja čalis būtu kādus aptuveni 20 cm garāks or so... :D Lai gan pēdējais nav obligāti.
09.12.2014 13:04 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man patīk vai nepatīk koptēls. Kkā pa detaļām grūti sadalīt.
Vienīgais, ko varu nosaukt kā konkrētu un atsevišķu lietu - stalta stāja. Nepatīk un negribētu sev vīrieti vienu no tiem sakumpušajiem šļūkātājiem, kas galvu plecos ierāvis ejot šļūcoši velk kājas utt. Tas bija pirmais, ko novērtēju arī šī brīža draugā - taisna mugura, stalta stāja, laba gaita.
Un vēl - ļoti patīk gaumīgi, kvalitatīvi tetovējumi. Īpaši uz rokām.
Lielākoties, patīk ar tumšiem matiem, bet esmu redzējusi arī gaišmatainus, kuri koptēlā man patīk. Viss no koptēla atkarīgs... tāpat arī no rakstura un tā, kas galvā. Jo, ja atver muti un nāk ārā stulbības, tad - pat visperfektākais koptēls un staltākā stāja zaudē pievilcību manās acīs.

Nepatīk cacāri, lisiki, tie noaugušie hipsterveidīgie,kam bārda gandrīz līdz ceļiem un tie kačātāji, kas dzīvo sprota zālēs, rij pulverus utt.
09.12.2014 13:04 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Intelekts un prāts bez tā nu nekādi mani nevar pieasiastīt pretējais dzimums.
:D
09.12.2014 13:06 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Patīk tādas rokas kā manam draugam (jau pirms tam patika) vīrišķīgām rokām- nevajag būt baigi muskuļainām, bet lai nav roku vietā tievi gari stabiņi,ar masīvām, vīrišķīgām plaukstām, arī patīk plati pleci, krūškurvis-nu tāda mazliet "būdīga" ķermeņa augšdaļa.Kalsnie, "izstīdzējušie" un divmetrīgie vīrieši nesaista. Baigi nepatīk skūtgalvji, tad labāk, lai ir gari mati, bet lai kaut kas uz galvas tomēr ir. :D Pirms iepazinos ar draugu, nepatika brūnas acis, tagad tā liekas skaistākā acu krāsa, bet noteikti tikai tāpēc, ka viņam tādas ir, pārējiem nesaistīja.
No ne-vizuālām lietām svarīgi bija justies brīvi cilvēka klātbūtnē, jo neizskaidrojami, bet ir cilvēki, kurus pazīstu gadiem, bet viņu klātbūtnē vienkārši nejūtos brīvi, bet ar draugu iepatikās tieši tas, ka jau pēc pirmajām iepazīšanās minūtēm nebija nekādu neveiklo klusuma mirkļu, utt. To varu just uzreiz- būs viegli pavadīt laiku kopā un kāda interese vai nē.
09.12.2014 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)