Gribās kko nopirkt sev, kādu kleitu vai siltu džemperi vai grāmatu.. Savādāk viss aiziet paikai vai citu dāvanām. Gribas vismaz kādu sekundes prieku sev radīt :D. Bet gan jau pēc tam nožēlošu, ka iztērēta nauda, jeeeeej
Bet gan jau pēc tam nožēlošu, ka iztērēta nauda, jeeeeej
Lai man netērētos nauda, pēdējā laikā vai nu nolieku to kontā, jo ar karti parasti slinkums maksāt, vai arī apmainu sīceni pret pēc iespējas lielākām banknotēm, jo tās ir žēl mainīt. :D Pārsteidzoši, bet darbojas! :D
Dālllija Galvu augšā. :) Esmu bijis tajā.. ''stāvoklī''. Nekad neesmu bijis tas pozitīvākais tipāžs un man ir visai viegli ieslīgt tādā negatīvā rutīnā, bet vienmēr atceros, ka tas viss ir tikai man galvā un ar to ir jāmēģina strādāt. Jauni iespaidi, jauni piedzīvojumi, cilvēki, zināšanas vai jebkas cits un jau jūtos labāk. Pārsteidz sevi, parādi sev ko nebijušu. Tikai Tu pati kontrolē to kā uz visu skatīties.
Nekad neesmu bijis tas pozitīvākais tipāžs un man ir visai viegli ieslīgt tādā negatīvā rutīnā, bet vienmēr atceros, ka tas viss ir tikai man galvā un ar to ir jāmēģina strādāt.
Pilnīgi šķiet, ka par mani runā.
Pāris dienu atpakaļ bija tāds nejauks brīdis, kad vienkārši uzsprāgu no negatīvajām lietām, ko pati savā galvā sadomāju.