Noteikti pēc tam padalies ar atsauksmi! Es gaidīšu marta izrāžu tirdzniecības sākumu. Vakar gaidīju pusnakti un aplauzos, kad ieraudzīju, ka Nakts kases piedāvājums DT neattiecas uz izrādi Visas viņas grāmatas. Kaut kā biju noskaņojusies uz citu biļetes cenu un gala cipars vairs nepatika :D Aiziesim citreiz, decembris jau tā ir pārmērīgi tērīgs mēnesis :)
Šonakt aizgāju gulēt ap 3 un jau 9 mazas roķeles apķērās ap kaklu un sauca "mammu, mammu, mammu". Lieki būtu piebilst, ka esmu neizgulējusies, bet priecīga, jo viens nakts darbiņš pabeigts.
Šodien pēcpusdienā uz kafiju iebrauks draudzene, tad nu jāpiekārto dzīvoklis :)
man ir superblonds jautājums. man ir parasta mirstīgā cilvēka SIM karte telefonā. Tagad man vajag jaunu mazo SIM kartīti. Jautājums - ja es uztaisu jaunu, vai vecā strādā, kamēr es to vēl neesmu ielikusi jaunajā telefonā? :D Jo man vajag šodien uztaisīt jauno & vajag šodien dabūt arā visu info no vecā.
Deprešņiks beidzies, woohoo! Vakar izšrubēju māju (no mitruma un vecās, super plānās, mājas sienām iekštelpās veidojies pelējums), visu ar līdzekli notīrīju! Ceru tikai, ka neatjaunosies. Ātrāk gribas tik projām no šī dzīvokļa, tikai klapatas.
Beidzot kāda brīvdiena, palasīšu 1Q84 trešo daļu un atpūtīšos.
Esi sveika, piektdiena! :)
Man kārtējā "kalnu gāžamā" diena.
Esmu pieteikusies palīdzēt paziņai ar augstskolas darbiem. Tur cilvēks iekavētajos darbos līdz acīm, sesija nepielūdzami tuvojas un laika nekam nepietiek.
Tā kā mana dzīve sastāv no "there's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move", tad pieteicos nokopt mājasdarbu pusi, kas atbilst manai specialitātei. Jā, šovakar atgriezīšos studenta gados, ehhh, pilnīgi sagribējās iziet vēl kādu augstāko izglītību.
René - man draugs ļoti bieži maina SIM kartes izmērus, jo bieži ir jauns telefons, tad nu cik es redzu, vecā darbojas visu laiku, kamēr ir vecajā telefonā, jaunā, mazā kartiņa sāks darboties, kad ieliksi telefonā, bet tas nenozīmē, ka vecā ,,nobeigsies'' :) nu ceru, ka saparti domu :D
Jolly_Angie, pieļauju domu, ka tā biju es, jo pagājušo sestdien biju apbalvoto vidū kādā pasākumā.
Zābaki man tiešām patīk, viens no iemīļotākajiem apaviem brīvajā laikā, uzvelc siltu zeķi nesalst un mitrums netiek, pie jakas un somas piestāv :D
Renè, es aizgaju uz Tele 2 veikalu un vinji man nano sim karti "izspieda" /izgrieza no manas vecaas ar tadu mazu aparatinju, bet prieksh iphone 4 es pati izgriezu formu un stradaja.
LaLaLa, es labrāt, i bez samaksas varētu. Kā Solons ir teicis "mūžīgās jaunības noslēpums ir vienmēr iemācīties ko jaunu", kam noteikti piekrītu. Kā arī mans jaunības maksimālisms dod par sevi manīt.
Ir tikai maza ķibele - dienā 24 h un nedēļā 7 dienas, man vajadzētu uz pusi vairāk, lai uzspētu visu, ko ir vēlme paveikt. ;)