Es dzīvoju kopā ar puisi ar ko man bijušas seksuālas attiecības pirms laika. Tagad viņš manī redz ļoti labu draudzeni. Bet es viņu ļoti vēlos. Ir tā, ka viņš bija sapinies ar meiteni, kura viņam sagādāja nepatikšanas, un viņam bail, ka tas varētu notikt atkal. Vienu dienu viņš neļāva man gulēt ar domu vien, ka sēž datorā. Viņš atkal sarakstījās ar citām, lai iegūtu gadījuma sakarus. Es izdomāju plānu, ka notēlošu to trako meiteni, rakstīju, ka viņu atkal meklēju no izdomāta epasta. Viņš nobijās līdz zināmam laikam, teica, ka vairs nerakstīs un netiksies gadījuma sexam. Tagad es nopirku telefonu rakstīju viņam sms, lai atzīstas, ka zinu, ka tas ir viņš, ka gaidu viņu lejā utt. Lai nāk satikties. Viņš man atkal rakstīja un sūdzējās. Man palika ļoti emocionāli slikti. Kā es spēju tā darīt cilvēkam, ko mīlu. Es slimīgi vēlos viņu noturēt. Bet atzīties, ka neraksta tā meitene, bet es es nespēju. Ko darīt? Es tagad raudu. Vai esmu rīkojusies pareizi? Nepareizi? Man viena draudzene teica, ka, lai noturētu vīrieti visi paņēmieni ir labi. Jums ir bijušas līdzīgas situācijas? Ko iesakat darīt? Vai noklusēt?