Sveikas, dāmas!
Atkal redzēju sapni - nekas īpašs - eju pa ceļu, paskatos debesīs, bet tur lidmašīna krīt (visi apkārtējie šokā) un tad pēkšņi atkal paceļas gaisā un aizlido (it kā izvairās no nelaimes).
Viss būtu jauki, ja šis sapnis man neatkārtotos. To esmu redzējusi, kādas 6x trīs mēnešu laikā.
Katru reizi tas notiek pie jūras, kur skaidri var redzēt apkārtni.
Izklausās muļķīgi, bet varbūt kāda zin, kāpēc sapņi atkārtojās? Varbūt tas saistīts ar zemapziņu?
Par lidošanu neesmu domājusi.
Hmmm... ka tikai tu neesi pazudušais posms Malaizijas lidmašīnš atrašanā!!!
:D Ja godīgi, mēdz atkārtoties- mans rekords ir ar pārtraukumiem gandrīz pusgadu sapņoju, kā velku arā sev zobus pa vienam- oh the fun times!
Klotho - vispār, ja sapņo, ka krīt ārā zobi vai pats sev rauj zobus ārā, tas norāda uz kāda tuvinieka nāvi. Vismaz tā runā... Nezinu, cik tas ir reāli.
Nu redz kā... tikko arī uzmetu acis sapņu tulkam- izrādas, tas, ko sapņoju nebija tik orģināli cik man likās! Nevar būt, ka tas ir aktuāli sev vilkt zobus arā!
Varētu būt saistīts ar draudzenes puisi, kurš nositās ar motociklu, bet nezinu vai ticu tādām lietām.
Ja lasi pa krieviski:
Самолет является символом путешествия. Если Вы видите самолет, пролетающий над Вами, то наяву Вам будет трудно избежать опасности. Для невесты подобный сон может означать, что намеченная свадьба не состоится.
Lapin tev ir kāda slimība,? Tu minēji kko par trauksmi, pašai 1x tik bija.
Nē, nekādu slimību nav. :) Trauksmes dzīvē ir bijušas divas reizes, vienkārši reaģējot uz smagiem notikumiem dzīvē... Esmu no tiem emocionālajiem, tāpēc daudz kas ķeras pie sirds un tad sākās nemierīgā miega laika.
Man pašai kādu nepilnu mēnesi atpakaļ bija problēma par to, ka visu laiku sapņoju, ka izkrīt/izlūzt priekšējais zobs. Protams, man tas bija/ir no pārdzīvojumiem saistībā ar zobiem.
Lidmašīna tiek uzskatīta par simbolu ceļojumiem. Ja redzat lidmašīnu, kas pār jums pārlido, nāks problēmas no kurām būs grūti izbēgt. Sievietei, kas gatavojas precēties šāda satura sapnis var norādīt, ka kāzas nenotiks.
Man arī bija laiks, kad vairākkārt sapnī redzēju krītošas lidmašīnas. Personīgi tas neko nenozīmēja, vismaz neko nepiefiksēju. Sanāca gan pārsvarā tā, ka dažu dienu laikā kādās ziņās parādījās kaut kas par kādas lidmašīnas avāriju, sakritība gan jau, jo avārijas bieži notiek.
Neiesaku tulkot visus sapņus ,pat tos ,kuri atkārtojas. Jo ieprogrammēsi savās smadzenēs , to kā vienīgo patiesību, kad tā noteikti būs.
Esmu daudzreiz redzējusi, ka manas mājas uzsprāgst un sākas karš. Vai arī, kad man skrien pakaļ , nogalina, nezkāda veidā esmu atpakaļ dzīva. Vienreiz piekļuvu sapņiem tik tuvu, ka spēju lēnā garā tos kontrolēt.
Avarējošas lidmašīnas sapņos/murgos redzu ļoti bieži. Kā arī to, ka pēc tam, kad tas notiek, mēģinu zvanīt uz 112 un nevaru sazvanīt. Tā ir bijis vienmēr. Lidmašīnas nokrīt dažādās vietās, bet turpinājums vienāds.
Es vienu sapni atkārtoti redzu jau kādus divus gadus. Sapnis ir par to, ka dejoju tautiskās dejas, sapņos redzu gan uzstāšanos koncertos, gan mēģinājumus, vienmēr jūtos nenormāli priecīga, ka varu dejot. Sapņus netulkoju un arī šo neesmu mēģinājusi tulkot, bet mani šis ir jau nomocījis. Veselus 2 gadus, vismaz reizi mēnesī, citreiz pat biežāk, sapnī tikai dejas, dejas un dejas :D