Man ir šādas. Vispār nekas cauri nespīd, es tos pat par legingiem neuzskatu, bet par biksēm. Un tās, kas linkā ieliktas arī esmu redzējusi, nekas cauri nespīd.
Nekas nespīd cauri, ja vien bikses nebūs izmēru par mazām un nevilksi spilgtu apakšveļu ;) Pirms 3 mēnešiem, kad sāku iet uz sporta zāli, iegādājos šādas PUMA`s - loti ērtas un labas.
man ir šādas- perfekti! Netraucē, daudz labāk jūtos zālē pieguļošā apģērbā nekā platās sprorta biksēs un kreklos kas karājas. Nekas cauri nespīd apakšā vienmēr velku melnus apakšveļas šortiņus.
Tās jau visparastākās skriešanas ūziņas :D Un ja izmērs atbilstošs, tad nē, nespīd cauri. Veļai vīles gan var izspiesties, sevišķi taisot pietupienus ar atšautu pakaļgalu.
P.s.
Melnajiem tiešām nespīd, bet man ir viena draudzene ar tādām pelēkām, no tā paša nike, un maaaan šķiet, ka viņai par mazu. Tām gan var viegli redzēt cauri ne tik vīles, bet veļas rakstu un krāsu, ja mērķtiecīgi vēro astes kaula rajonu :D
Klotho - un Tu kko tādu reāli esi redzējusi ? Es nē.
Ne Tev personīgi - bet vispār, baigi jau nu forši - pie diskusijām ar svara problēmām iesaka, ka apaļajiem piestāv zāle ... aiziet tie cilvēki treneties tajā, kas ir mājās, un puse klusībā ņirgājas. Pat bildes taisa. Pē.
Man liekas esmu redzējusi visus iespējamos variantus- iet trenēties ir apsveicama lieta, neapzināties savu izmēru ne tik ļoti.
Par citu uzņemtaji attēliem nekādu atbildību nenesu- māte google.
iesaka, ka apaļajiem piestāv zāle ... aiziet tie cilvēki treneties tajā, kas ir mājās,
Arī ejot sportot, jāpiedomā - ko figūra atļauj.. Ja ir 3 riepas, kāpēc jāvēlk šaurs krekliņš, zem kura vēl redzams muffin tops? Tādu pakaļu kā bildē, varēja arī ieģērbt kaut kādās mazāk piegulošās biksēs, nevis ielīst superšauros legingos :D
Man ir apaļš vēders un celulīts, nu es neiešu sporta krūšturī un šortiņos trenēties :D
Neesmu skaudīga, man tiešām patīk sievietes ar trenētiem un skaistiem augumiem, bet, kad treniņā mans elks tieši max 2 m attālumā man taisa iesēdienus ar caurspīdīgiem legingiem.... Nu sorry, tas man točna nepatīk, lai cik arī skaista figūra viņai nebūtu. Tāpēc vajadzētu mājās uztaisīt kkādu kontroli :)