Izlasot Dionysus kometaarus, nesaprotu, smieties vai raudaat. KATRAA komentaaraa, kas attiecas uz dzemdeeshanas teemu, shis uzsver, ka peec 30 bez maz vai visas ir neaugliigas un jaabrauc pa taisno uz kapiem.
Daargais, Dionysus, man ir tieshi 30, un mana veseliiba un figuura ir taadaa pashaa kondiicijaa kaa 16-17 gados. Domaaju, ka neesmu taada vieniiga. Varbuut pietiks ar sho padomju laika propagandu, kad 25 plus dzemdeetaaja bija veca dzemdeetaaja?
Turklaa no pazinju loka, kuraa n-taas sievietes ir dzemdeejushas 35-40 gados, nezinu NEVIENU, kuras beernam buutu veseliibas probleemas. Savukaart sendienu pazinjas, kuras sadzemdeeja pa 3 siikajiem liidz tiem 30, izskataas peec grumbainiem divdurvju skapjiem visas kaa viena. Un es vinjaam blakus izskatos bez maz vai kaa meita nevis kaa vienaudze.
Zheel, ka mums tik atshkjiriiga pieredze shajaa jautaajumaa.
Atvainojos par plasho lirisko atkaapi no teemas. Kas attiecas uz autori, piebiedroshos taam, kas saka, ka saakumaa vajag appreceeties. Ja jau viss ir tik forshi un nopietni, tad tachu shii formalitaate nesagaadaas probleemas, vai ne? Ja viena no iesaistiitajaam puseem nav gatava regjistreet attieciibas, tad beernam taa nu pavisam noteikti nav gatava. Ja gruutnieciiba nav nejausha, ir visas iespeejas sakaartot notikumus pareizajaa seciibaa.