Horoskopi

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Labvakar, dāmas! Zinu, ka šāds raksts par horoskopu jau ir bijis, taču senāks, vēlos papļāpāt ar jums tagad.
Kas tad jūs esat pēc horoskopa? Kas ir jūsu partneris? Kādas ir attiecības? Kādā zīmē dzimušas jūsu draudzenes? Kas ir īpašs, ko esat novērojušas? Par horoskopu saderību interesējos jau ļoti ilgu laiku, no galvas zinu, kas ar ko labi varētu ''sapast'', esmu novērojusi šādas tādas lietas pati, ja ir interese, varat man pajautāt, izteikties, iespējams openēt manus pieņēmumus!

Pati esmu zivis, viegli saprotos ar visām zīmēm, manuprāt, mans draugs ir vērsis - attiecībās ir vienkārši b u r v ī g a s . Vai ir kāda zivtiņa šeit kopā ar vērsi? Varbūt...?! :S
30.11.2014 00:50 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Debija par tiem "Es nezinu" - identiska situācija :D
01.12.2014 15:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esmu Auns, viņš- Vērsis.
Es esmu tā asā, tā,kas piekur uguntiņu, bet viņš ir tas,kas to prasmīgi apdzēsīs, pirms tā būs nosvilinājusi visu,kas ceļā. Esam saticīgi.
Pamatā ir šādi:D
Auns dod impulsu, bet Vērsis to realizē. Vērsim padodas naudas pelnīšana, Aunam - tērēšana.
01.12.2014 15:40 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
01.12.2014 15:43 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Es esmu dvīnis, Viņš - arī dvīnis. :))
Mums parasti ir tā, ka esam uz viena viļņa, attiecības labas.
Esmu izteikts dvīnis, viņš mazāk izteikts.
Nezinu gan, cik laba saderība ir pēc visiem saderības horoskopiem, bet mums viss ir ideāli :)
01.12.2014 15:45 |

Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
3 draudzenes jaunavas ziimee
Nepatik shii ziime. Atklaati sakot, ciest nevaru.
Cleopatra, bet tomēr draudzenes :D
01.12.2014 15:54 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Esmu Lauva un draugs tāpat. Jastrīdamies tad tie ir pārsvarā manis dēl, proti, pati izdomāja un pati apvainojās. Bet to jau rauju ar saknēm laukā. :D
Kādreiz lasīju, ka šī zīme kopā neder ar tādu pašu, tagad tā esot ļoti spēcīga savienība, nav tāds in between. Horoskopiem neticu, intereses pēc izlasu, apdomāju kāda diena man bijusi vai būs un pēc piecām minūtēm aizmirstu.
Uguns zīmes man ir tuvas, tomēr draudzība man sanāk ar dažādām zīmēm, mana draudzene šim visam ļoti tic un tādēļ arī smalki skaidro šīs saderības, izskaidrojot arī kāpēc mēs esam draudzenes.
01.12.2014 16:05 |

Reitings 146
Reģ: 05.02.2013
Gan es, gan daugs esam auniņi :D. Pēc lasītā par divu aunu saderību nākas secināt, ka patiešām iet visai raibi. Bet nu kopumā jau sadzīvojam labi, lai gan abi esam ļoti izteikti auni pēc rakstura.
01.12.2014 18:47 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Blueberry,kaadreiz bija,bet laiks dara savu :D
01.12.2014 19:50 |

Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Mēs abi ar vīru esam Lauvas. Citiem ir grūti iedomāties šīs zīmes kopā, bet mēs esam kopā kā cimds ar roku jau 5 gadus, starp mums valda harmonija un mēs viens otru papildinam. Ir gājis visādi, bet viens bez otra nevaram, un šķiet, ka laikam ejot arī esam viens otram pielāgojušies, ir ievērojami mazāk strīdu, ja arī tie ir, tad par niekiem un dusmošanās cik ātri uznāk, tik pāriet.
Komunikācijā vislabāk sanāk saprasties ar Auniem, bet arī ne visiem, vēžiem, strēlniekiem un citām lauvām :) Ievērojami sliktāk ar jaunavām.
01.12.2014 23:21 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Pārskrēju ar acīm tēmai un nevaru neiekomentēt par Zivīm no savas pieredzes :D Esmu Skorpions un Zivis skaitās kā viens no piemērotākajiem partneriem vai draugiem..ha! Daudz ir nācies ar šo zīmi saskarties, nespēju ilgstoši paciest. Sīkāk nerakstīšu, citādi forumā esošās Zivis var apvainoties :D
Vīrs ir Vērsis, saderība perfekta. Arī ar Auniem saprotos ļoti labi, lai gan horoskopos šos abus ragulopus neiesaka turēt tuvumā :D
02.12.2014 01:51 |

Reitings 305
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, ka visiem ar skorpioniem tik negatīvās atziņas. Es esmu jaunava un draudzenes pārsvarā skorpioni, un neteiktu, ka viņas ir dzēlīgas, nemaz nav, es varu citreiz pārāk emocionāli izteikties, viņas vienmēr tādās piezemētas, apdomīgas un konfliktu parasti ātri neitralizē. :D

Nepatīk vēži un auni, nevaru ar viņiem nekādu kopsaucēju atrast, auni tracina pat citreiz, viņiem tas temperaments manām smadzenēm neizprotams.

Ar zivīm ir normāli, bet sirdi viņām izkratīt nevar, tādi haotiski un nesavākti cilvēki, pēc manas pieredzes.

Un jā, vīrs man ir ūdensvīrs, visur raksta, ka jaunava un ūdensvīrs ir neiespējams savienojums, nekā, kopā jau 8 gadus, un jūtamies lieliski. :D
02.12.2014 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits