Laba diena :)
Saņēmu dāvanu karti no Mēness aptiekas 20,- eiro vērtībā.. ko lai par šo summu iegādājas? Ne zāles, ne vitamīni nav nepieciešami.. ko Jūs parasti mēdzat iegādāties šajā aptiekā skaistumam?
sugаr jā, speciāli ienācu vēlreiz šajā diskusijā, jo sapratu, ko uzrakstīju :D Biderma :D Man šie divi vienmēr, vienmēr jūk :D Biotherm, bioderma - manām smadzenēm gandrīz vienāds nosaukums :D
Skatoties, cik ilgi dāvanu karte ir derīga. Uzreiz es gan netērētu. Ja tagad neko nevajag, pēc kāda laika varbūt pat ļoti vajadzēs. Ziema gandrīz kā klāt.
kripata, bet nu tu jau nekad neuzzinasi vai tev zales nevajadzes. varbut nvajag sodien, bet saslimt var jebkura laikaa..tadel visaadas labaas tejinas, kadus vitaminu komplektus var sapirkties.
Es ņemtu kaut ko no Bioderma vai Vichy (var pirms tam internetā papētīt piedāvājumu, lai nav jāminstinās veikalā un nepaņemas ne tas, kas vajadzīgs, jo aptiekāres ne vienmēr ļoti labi orientējas šo līdzekļu piedāvājumā), vai arī naktssveces eļļu/vitamīnu kursu ādai, matiem un nagiem.