Vai tad geji skatās lezbiešu seksu un kailas sievietes?
Lai gan man šis variants liekas reālāks kā mīļākā. Tagad aizdomājos, ka viņš ir visai homofobs -tipa, stulbais gejs, vai - re, šis arī gejs. Vai vnk ieraugot kādu geju nosaka man Gejs. Dzirdēts, ka tie kas esot homofobi, esot apslēptie geji vai kā tur.
Tad ar pāris draugiem mēdz jokot un grābties dibenā, nu ne grābties bet tikai tēlo, kā joku baigo pasniedz un paši rēc. Esmu jau aizrādījusi ka man tas liekas stulbi. Tagad cenšas mazāk darīt bet tāpat tie seksuālie joki kā, kad es pie galda otrā pusē pie sienas, un lai iekļutu atpakaļ savā vieta ir jāiet ar dibenu pret sēdošo. Vai arī jāpalūdz palaist garām. Viņš protams izvēlas līst pāri un pasniedz to tādā geju jokā. Nu nemāku es izskaidrot.
Esmu arī 1x teikusi dusmās, kad sirds bija pilna, ka es domāju ka viņš ir gejs. Tā vietā lai atbildētu ar humoru kā parasti apvainojās.
Varbūt vaina ir tajā ka viņam ir citādas seksuālās fantāzijas? Es teiktu, nedaudz slimas... Un tāpēc viņš neguļ ar mani, bet lasa erotiskus stāstiņus par incestu - tante pavedināja savu 16 gadīgo radupuiku, divas māsas kuras ot kā ir heteroseksuālas nododas eksperimentālajam vakaram, vai ka sieviete tiek iegūta ne gluži ar varu kā izvarot, bet viņa negrib bet viņu pielauž utt. Tas ir kaut kas ko es nedodu viņa fantāzijā, esmu garlaicīga priekš viņa? Es gribu saprast vienkārši.