Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Attiecības " par" vai - " pret"
Ķirši.
03.02.2015 22:14 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Vai draugu nesen izteiktu komentāru uztvert kā rādītāju kā kaut kam nopietnākām vai tvert to visu viegli?
Melones
03.02.2015 22:16 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Dzert zāles vai nedzert? Runa ir par kādu kaiti, kur var izvēlēties, vai ārstēties ar ķīmiju vai ar pozitīvo domāšanu utt.

Zemenes

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Iet studēt vai neiet

Arbūzs

Reitings 161
Reģ: 23.07.2014
Mīļākie augļi: mango

Jautājums: man ir potenciāls rakstīšanā vai arī tomēr nav?

Reitings 763
1. (72) hanna!

Tev uzrādās tā neviennozīmīgi. Šķiet, ka mūzikā tu noteikti varētu gūt panākumus, tomēr tādus pieticīgākus. Diez vai tu varētu "uzkāpt ļoti augstu" ar to visu, tomēr pietiekoši, lai tas tevi iepriecinātu un tu gūtu no tā gandarījumu. Bet ar literatūru - ja paveicas, tu vari gūt krietni vien lielākus panākumus, tomēr tur baigi svarīgi, lai sakristu apstākļi tieši tā, kā nepieciešams. Laikam teikšu tā, ka, ieguldot literatūrā daudz darbu un cerot uz veiksmīgu apstākļu sakritību, labākajā variantā iespējams gūt daudz lielākus panākumus, nekā mūzikā.
03.02.2015 22:24 |

Reitings 763
2. (73) arieta

Man tā grūtāk saprast, vai tu runā par konkrētām attiecībām vai vispārīgi. Tur noteikti atbildes varētu atšķirties. Bet man izskatās, ka turpinot/uzsākot attiecības tev var pavērties daudz visādas jaunas iespējas. Ja jau esi attiecībās, iespējams, ka jums būs jauns sākums, jauna elpa. Ja nepaliksi attiecībās/neveidosi attiecības, visticamāk, ka būsi vīlusies un šī izvēle tev nesniegs cerēto gandarījumu.
03.02.2015 22:31 |

Reitings 6245
Kailsals, paldies!
Jautāju konkrēti par pašreizējām attiecībām.
03.02.2015 22:34 |

Reitings 763
3. (74) DaYa

Tas gluži nav klasiskās izvēles jautājums, precīzāk laikam būtu bijis uzdot - kā uztvert draugu izteikto komentāru. Tāpēc jautājumu pārformulēju šādi. Ja esmu sapratusi nepareizi, tad atvaino.
Kārtis norāda, ka draugu komentāra mērķis bija vai nu norādīt uz to, ka tev vajadzētu pārvērtēt prioritātes vai arī viņi paši kaut kādā ziņā tevī ir vīlušies vai nedabū no tevis to, ko vēlētos. Man šķiet, ka tev tiešām vajadzētu izvērtēt vai nu komentāra jēgu un sevi vai arī savus draugus.
03.02.2015 22:36 |

Reitings 763
arieta, tad es ieteiktu pamēģināt visu no sākuma un nedaudz citādāk :) Potenciāls ir!
03.02.2015 22:37 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
Kirsi
Vai man ir iespeja atjaunot attiecibas? Vai labak nemeginat?
03.02.2015 22:39 |

Reitings 6245
Paldies :)
03.02.2015 22:41 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Ahh, man vienmēr ir neskaidri, bet laikam jau tāpēc, ka beidzot ir jāsaņemas un jāpastiepj roka pēc tā, ko vēlos.

Paldies, Kailsal, allaž novērtēju Tavas pārdomātās atbildes!
03.02.2015 22:43 |

Reitings 153
Reģ: 30.10.2012
Vai es palikšu mācīties tagadējā skolā?
Mīļākie augļi- banāni
03.02.2015 22:44 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Kailsals, pa lielam it kā jā - un katrai izvēlei jau pamatā arī ir viens konkrēts jautājums. Laikam tā pamatdoma vairāk bija, vai varu vai nevaru uz šiem draugiem paļauties, uzticēties, jo tas izteiktais bija tāds... pa počkām. Tāpēc māca šaubas - to uztvert nopietni vai laist garām kā "joku". Ātri centos noformulēt domu, lai paspētu pieteikties :D
Bet paldies par atbildi! To noteikti var atbilstoši sasaistīt ar manu situāciju, un ar šiem draugiem vairāk piesargāšos.
03.02.2015 22:47 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Vai,vai,piedod,Kailsals!
Es šo uzdevumu paņēmu ilgtermiņam nevis nedēļai. Patiesībā uzrakstīt uz lapas ir viens, sakārtot visu galvā pa plauktiņiem un saprast,ka tur nekā sarežģīta nav,lai kaut ko īstenotu, arī neko daudz emocionāli neprasa, taču paša darīšana, tā rīcība ir grūta. Ir grūti pārkāpt sev pāri, pārkāpt pāri tām bailēm "ko citi par mani padomās". Tur vajadzīga vairāk nekā viena nedēļa,jo apzinos,ka psiholoģiski neesmu tik spēcīga. Vienu punktu neizpildīju, īstenot to vairs nevar. Pašai žēl,bet nespēju pārkāpt pāri iekšējajai baiļu sajūtai. Šis mans punkts bija saistīts ar savstarpējajām attiecībām.
Taču,kas attiecas uz citiem punktiem- metu pie malas kaut kādas iekšējās iedomas, attaisnojumus un izsūtīju CV uz vairākām vakancēm, tas ir viens, kā arī iekšēji saņēmos vienai citai rīcībai, kura, ja tagad tā padomā, kaut kādā ziņā saistīta gan ar pirmo punktu(iespēju,rīcību),kuru palaidu garām, gan ar otro.
Rezumē- uz papīra viss izskatās skaisti, būtībā jau es varu izdarīt visu,ko vēlos, tikai jātiek pāri tai iekšējajai barjerai, kas traucē rīkoties, pat ja ir skaidri redzams, kā rīkoties un ko darīt. Tas mazais egoisms, kad nav jādomā, ko padomās citi, manī sēž un dažreiz izlien, taču tas, kā sapratu, attiecas uz man nepārāk svarīgiem cilvēkiem. Tuvo cilvēku domas par mani un manu rīcību man ir svarīgas, tāpēc reizēm vairos darīt ko tādu, ko no manis negaida.
Bet to,ka īstenošu atlikušās vēlmes, kuras,kā likās, paliks tikai iedomātu sapņu veidolā, tas skaidrs!

Cerams, nav pārāk nesaprotama pentere šeit sarakstīta. Jāuzklausa sevi un jāliek savas vēlmes pirmajā vietā. Paldies,Kailsal, ka šo atgādini un palīdzi tikt meitenēm skaidrībā ar sevi! Vismaz man noteikti :)
03.02.2015 22:56 |

Reitings 763
4. (75) OliviaP

Man parādās, ka tev no zālēm varētu rasties atkarība vai tās varētu ietekmēt tavu psiholoģisko stāvokli. Zāļu nelietošana būtu baigā laimes spēle, uz to tā īsti nevar paļauties. Bet tā tevis nosauktā pozitīvā domāšana šobrīd būtu tikai papildlīdzeklis, neivs pats pamats veselības uzlabošanai. Es teiktu, ka tev baigi jāizvērtē riski zāļu lietošanai, varbūt jāpaeksperimentē, lai tu atrastu īstās zāles. Par ārstu, kas viņas izrakstīja, man nekādu šaubu nerodās, tomēr, ja tu jūti, ka zāles uz tevi iedarbojas kaut kā pavisam ne tā, kā tu vēlētos, tad noteikti dodies pie ārsta un lūdz piedāvāt alternatīvas. Tātad, es teiktu, ka rūpīgi izvēlētas zāles + pozitīvā domāšana.
03.02.2015 23:06 |

Reitings 763
5. (76) wee

Tev man vispār neviena no izvēlēm neizskatās laba. Ja iesi studēt, nejutīsies labi, būs stress, varbūt pat depresija, visu laiku kaut kāda trauksmes sajūta. Ja neiesi studēt... hmm, vai gadījumā nav tā, ka tu studēt gribi tāpēc, lai parādītu un pierādītu kaut ko citiem? Man rodas sajūta, ka tev studēt gribās nevis tāpēc, ka tu pati to gribi, bet gan lai noslēgtu kaut kādus rēķinus ar pagātni. Man šķiet, ka šobrīd tev principā jānogriež kā ar nazi citu cilvēku ieteikumi, viedokļi, kaut kādas pagātnes šaubas un ēnas puses un jāsaprot, ko reāli tu gribi pati šobrīd tieši tagad un punkts. Un tas jādara, pat ja tas absolūti neiet kopā ar citu cilvēku uzskatiem un viedokļiem. Pieļauju, ka tad arī tā atbilde kļūs skaidrāka. Jo šobrīd tiešām tas mācīšanās jautājums nav emocionāli tīrs.
03.02.2015 23:13 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Jautājums: Man mēģināt saglābt esošās attiecības vai labāk šķirties?
Oga- zemene
03.02.2015 23:17 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Sveika.
Jautajums, ja vel varu paspet - man doties uz arzemem vai nedoties istermina?

Mango auglis.
03.02.2015 23:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits