Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 763
frivolous, pieteikšanās jau kādu laiku beigusies :) Meitenes parasti piesakās zibenīgi, tāpēc lielā mērā viss atkarīgs no veiksmes. Būs vien jāgaida nākošā reize :)
15.01.2015 15:36 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Kailsals - oh. Paldies par info :)
Būs iemesls biežāk ienākt cosmo, lai gan īsti nekorelē ar jaungada apņemšanos - vairāk satura, mazāk muļķību lasāmajā vidē :D
15.01.2015 15:38 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Es atnācu padalīties ar rezultātiem! Vispirms, sirsnīgi pateicos Kailsalam par veltīto laiku un atbildi! Tad nu tā, ja godīgi, man jau bija tāda nojausma, ka izklāsts varētu būt par šo tēmu. Iebilst man nav ko, teiktais uz visiem simts atbilst patiesībai. Problēmas ar komunikāciju un viedokļa paušanu man ir kopš sevi atceros. Jautājums sāpīgs, jo sagādā ne mazums raižu, bet jo vairāk cenšos lietas labā ko darīt, jo vairāk saprotu, ka šajā lauciņā aršana nebūs :D Ir cilvēki, kam nesanāk. Kas to zin’, varbūt tā arī ir labāk :-P
Vienīgais, kas mani samulsināja, bija tēmas par veģetārismu un Ēģipti. Kaut kā sanāca, ka dienu iepriekš tieši pļāpāju par sfinksām un gaļas nelietošanu uzturā. Tad nu nevarēju izlemt, vai mājā sienas tik plānas, vai arī Tu krāpies? (s)

Par uzdevumiem.. Man vajadzēja izlasīt kādu top grāmatu un uzrunāt 3 nepazīstamus cilvēkus. Ok, ja jau grāmata, skaidra lieta, jāiet uz bibliotēku! Starp citu, paņēmu arī grāmatu par dzīļu psiholoģiju :p Bet to otru, darba apvienošanas kārtībā(tiesa, vajadzēja gan drauga viedokli), izlēmu pajautāt svešiniekam, t.i., manā gadījumā, bibliotekārei. Gluži sveša viņa gan nav, tāds ”labdien” un “sveiki” variants, tāpēc ceru, ka tā neskaitās blēdīšanās! Labi, stundu tur gorījos un ņergājos, nevarot izlemt, ko īsti ņemt, līdz rokās man iegrūda visnotaļ pieklājīga izskata grāmateli. Mājās attapos, ka esmu to sajaukusi ar kādu citu, bet tas nu tā.. Uzsākot lasīt, gandrīz aizrijos ar tēju! Grāmata par zīlnieces pareģojumu!
Tātad īsumā – zīlniece īsi pirms Ziemassvētkiem (kad tad vēl?)pareģo Alisei brīnumainu ceļojumu, kura laikā viņai jāuzrunā 6 svešnieki(mhm, vēl tikai trūka 3), līdz viņa satiks vīrieti, kas mainīs visu viņas skatījumu uz dzīvi. Nu tālāk tur blah, blah, blah, līdz beigās veči veseli divi, viens par otru svarīgāks, visi laimīgi līdz kapa malai. Goda vārds, ja grāmata ir kāda zīme, es to tulkot nemāku! Ja man ir jāsalīdzina ar sevi.. Heh, dzīvē nav lēts mīlas romāniņs un es nudien neesmu piemērota galvenās varones lomai! Arī ceļojums un mīlestība man spīd pāris gaismas gadu attālumā. Principā, es šito visu uzrakstīju, jo iedomājos, ka varbūt tas stāsts nebija gluži man domāts, bet kā pavediens kādam citam. Varbūt te lasa kāda londoniete Alise, kura Ziemassvētkos izklaidējas atrakcijas parkos, uzklausot zīlnieku pareģojumus(ja nu kāds punkts sakrīt) aiz trejdeviņām zemēm jūs gaida mīlestībā(vai ir tepat blakus, bet jūs nemaz nezināt to)! O, uzrakstīju, un izklausās reāli ticami (l)
Ak jā, ar maniem svešiniekiem viss bija norm, neskaitīju cik īsti, bet 3 jābūt. Uzdevu vienkāršus jautājumus, piem., veikalā par maisiņiem, vetam par suņuku utt.
Paldies Tev, Kailsal, par dāvāto iespēju piedalīties! Bija ļoti interesanti un labprāt, ko līdzīgu atkārtotu vēlreiz! :-)
19.01.2015 02:00 |

Reitings 763
Paldies meitenēm, kas padalījušās ar savu uzdevumu izpildes norisi un pārdomām :)

quest, bija ļoti interesanti lasīt tavu pieredzi. Arī man pašai uzreiz daudz kas "saliekās pa plauktiņiem" attiecībā uz to, ko es daru un kāpēc :)

Bet laikam gan būs jāizvērtē pieteikšanās kārtība padomiem / uzdevumiem, jo kaut kā īsti nejūtu atgriezenisko saiti. Nu, uz pieteikšanos meitenes naskas, bet uz atskaišu sniegšanu tā pašvakāk. Jāpadomā...

Katrā ziņā paldies tām, kas piedalījās šajā diskusijā, pieteicās, padalījās, atbalstīja un veltīja labus vārdus :)
19.01.2015 13:32 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Kā solīts, atskaitos par uzdevuma izpildi. Tieši nedēļa pagāja, lai izmainīt ikdienu. Lai arī ne viss izdevās, par panākumiem esmu priecīga.
No brīža, kā sāku veltīt laiku sev, daudzas izmaiņas radās pašas, atrisinājās arī ieilgušās problēmas. Tiku pie dažiem jaunumiem garderobē (ne speciāli lūkotas, tā sakrita apstākļi). Atcerējos par kādas meitenes, kura studē kosmetoloģiju, vārdiem, ka viņai būšot vajadzīgi modeļi dažādām procedūrām. Sazinājos un nākamnedēļ gaidāmas divas tiešām ilgi gribētas procedūras!
Nolēmu arī sarīkot ģimenei kopīgu atpūtu. Svētdien ar vīru un meitu devāmies uz vietu, kur baudījām vēdersvētkus un vēlāk aizvedām bērnu uz atrakcijām. Vēlāk mājās kopā ar vīru sarīkojām mazu romantisku randiņu divatā (mana sena iecere, kuru nebija izdevies realizēt). Tas ļoti palīdzēja aizlāpīt robus attiecībās, kuri bija izveidojušies ārējo apstākļu iespaidā. Izrunājāmies mierīgā gaisotnē, radām kompromisus.
Vienīgais, kas palika neizdarīts, ir saistībā ar vaļaspriekiem. Diemžēl pašai nav iespējas pasirot pa veikaliem, meklējot vajadzīgos materiālus. Divu brīvdienu šai nodarbei izrādījās par maz, tādēļ gaidu nākamās.
Ar sevi gan vēl jāstrādā, jo iekšā es nevaru beigt šaubīties savos spēkos un spējās. Arī izmantot dzīves piedāvājumus tādēļ grūtāk. Es ceru to labot, jo esmu šo problēmu apzinājusi un pievērsusi tai uzmanību.
Paldies, Kailsal, par tik man negaidītu uzdevumu. Viņš izrādījās produktīvāks kā es sākumā domāju :)
21.01.2015 16:02 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man atkal tieši otrādi - zīlēt nevajag, bet tos uzdevumus gan gribētu pildīt. Varētu katrai nedēļai savus. No malas lasot, man tieši tā šķiet interesantākā daļa. (s) Kailsal, tu varētu atklāt kādu jaunu profesiju, piemēram, cilvēka dzīves kvalitātes uzlabotāja. :-D
21.01.2015 16:11 |

Reitings 763
Lalya, paldies par atskaiti! Ļoti priecājos, lasot to, kā esi pieķērusies uzdevumam un kādi jau sasniegtie rezultāti. Manuprāt, priekš pirmās reizes tas ir lieliski! Ceru, ka tev tiešām būs stimuls turpināt un dzīve pati tev sāks forši sakārtoties :)

Riot, vispār tev laba ideja! Varbūt tiešām jāuztaisa jauna diskusija, kuros varētu likt uzdevumus un saņemt uzdevumu pildītāju atskaites un pārdomas par tēmu. Par šito tiešām jāpadomā. Ja vēl kāds pieteiktos, gan jau es saņemtos arī realizēt, jo tas būtu interesanti un vērtīgi arī priekš manis :)
21.01.2015 17:03 |

Reitings 185
Reģ: 05.01.2015
Kailsals, es piesakos tai idejai par uzdevumiem (l)
21.01.2015 17:11 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Kailsals, atbalstu ideju par uzdevumiem :) varētu sanākt diezgan produktīva diskusija :)
21.01.2015 17:16 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nu re, forši! Vienīgais, vai to vienu kārti tik un tā nevajadzēs izvilkt? Jo citādāk pēc kā orientēties, kas konkrētajam cilvēkam vajadzīgs? Esmu PAR, gribu būt izmēģinājuma trusītis! ;-)
21.01.2015 17:31 |

Reitings 763
Riot, jā, es par to domāju - kārti vajadzētu. Bet principā var izdomāt arī citu sistēmu - sarakstu vairākus uzdevumus un tad lozēju kurš kurai. Tāpat jau sanāks sava veida zīlēšana, bet tas jau neskaitīsies :D Nu, katrā ziņā pie tā, kā to tehniski izpildīt, būtu jāpiedomā, bet tas nudien nebūtu kaut kas tik sarežģīts, ka tā dēļ viss apstātos.
21.01.2015 17:41 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Man arī ļoti patīk Riot ideja! :-)
21.01.2015 17:48 |

Reitings 30
Reģ: 17.02.2014
Es piesakos uz uzdevumu izpildi :) tas liekas tiešām interesanti
21.01.2015 18:02 |

Reitings 763
Tinkš!
Apdomājos un sapratu, ka uzdevumiem būs būt! :) Sakarā ar to, ka kārts tomēr man būs jāvelk, lai uzdotu uzdevumu, kas atspoguļos lietas katrā cilvēkā, ar ko viņam ir jāstrādā, sapratu, ka šī diskusija ir absolūti piemērota uzdevumiem un jaunu diskusiju netaisīšu.
Tātad šeit ik pa laikam būs gan taro kāršu padomi, gan arī uzdevumi. Viss kopā :)

Ja nu kādu ir ieinteresējušas taro kārtis un taro kāršu iespējas, atgādinu par savu fb lapu - https://www.facebook.com/baltaiskrauklis

Bet, sakarā ar to, ka man šitas pasākums prasa arvien vairāk darbu, es vēlos arī nelielu ieguldījumu no jums. Tāpēc papildus individuāliem uzdevumiem gadīsies arī "pieteikšanās" uzdevumi un tādas lietas. Nu, katrā ziņā jums jāgatavojas bardakam no manas puses :D

Tātad, šoreiz uzdošu uzdevumu 3 pirmajiem, kas pieteiksies un līdz rītdienas 12:00 uzzīmēs man mandalu (un ar roku uzrakstīs savu niku pie tās) un ieliks šeit. Mandalai jābūt ar roku zīmētai. Piemēri šeit http://www.pinterest.com/Francien2812/mandala/ , bet, ja nu kas, googli lietot mākat un idejas pasmelties varat arī tur. Varat arī nekur nesmelties idejas, bet zīmēt 100% pēc savām izjūtām. Pēc fotogrāfijas ielikšanas dienas vai divu laikā uzdodu uzdevumu. Bet, ja tiks iesniegtas mandalas ārpus kārtas (ne tās, kas ietilps pirmo 3 skaitā), tad pieļauju iespēju, ka izvēlēšos vēl papildus kādumandalas autori, kura būs mandalā attēlojusi kādu manu dvēseles stīgu. Ceru, ka uzdevums skaidrs :)

SAĪSINĀTIE NOTEIKUMI - pieteikšanās, mandala līdz 12:00 un pirmajā pieteikšanās tekstā jāuzraksta teikums, ka apņemies veikt uzdevumu.

Jā, šoreiz viss sarežģīti. Bet šitie mani uzdevumi vispār nav no vieglajiem :D Ja būs gribētājas, noteikti tiks galā :)
23.01.2015 22:59 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Apņemos veikt uzdevumu,bet mandalu varēšu ielikt tikai svētdien der? :-(
23.01.2015 23:02 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Gribētu, bet tā kā parasti guļu līdz 1-2iem dienā - tad šoreiz izlaidīšu :D
23.01.2015 23:10 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
O, es piesakos, tieši zīmēju mandalu un velku garumā. Būs lieliska motivācija līdz rītdienai pabeigt, jo process smalks un laikietilpīgs.
Uzdevumu apsolos veikt - tā taču interesantākā daļa! :)
23.01.2015 23:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Tik tālu esmu tikusi, līdz rītdienai centišos pabeigt :)
(niks gan uz atsevišķas lapas, orģinālu necūkošu)
23.01.2015 23:21 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Piesakos un apņemos līdz rītdienas 12.00 ielikt mandalu :)
23.01.2015 23:44 |

Reitings 763
bembijs##, bet uzdevumu izpildīt tu neapsolījies! :P
23.01.2015 23:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits