Es atnācu padalīties ar rezultātiem! Vispirms, sirsnīgi pateicos Kailsalam par veltīto laiku un atbildi! Tad nu tā, ja godīgi, man jau bija tāda nojausma, ka izklāsts varētu būt par šo tēmu. Iebilst man nav ko, teiktais uz visiem simts atbilst patiesībai. Problēmas ar komunikāciju un viedokļa paušanu man ir kopš sevi atceros. Jautājums sāpīgs, jo sagādā ne mazums raižu, bet jo vairāk cenšos lietas labā ko darīt, jo vairāk saprotu, ka šajā lauciņā aršana nebūs :D Ir cilvēki, kam nesanāk. Kas to zin’, varbūt tā arī ir labāk :-P
Vienīgais, kas mani samulsināja, bija tēmas par veģetārismu un Ēģipti. Kaut kā sanāca, ka dienu iepriekš tieši pļāpāju par sfinksām un gaļas nelietošanu uzturā. Tad nu nevarēju izlemt, vai mājā sienas tik plānas, vai arī Tu krāpies? (s)
Par uzdevumiem.. Man vajadzēja izlasīt kādu top grāmatu un uzrunāt 3 nepazīstamus cilvēkus. Ok, ja jau grāmata, skaidra lieta, jāiet uz bibliotēku! Starp citu, paņēmu arī grāmatu par dzīļu psiholoģiju :p Bet to otru, darba apvienošanas kārtībā(tiesa, vajadzēja gan drauga viedokli), izlēmu pajautāt svešiniekam, t.i., manā gadījumā, bibliotekārei. Gluži sveša viņa gan nav, tāds ”labdien” un “sveiki” variants, tāpēc ceru, ka tā neskaitās blēdīšanās! Labi, stundu tur gorījos un ņergājos, nevarot izlemt, ko īsti ņemt, līdz rokās man iegrūda visnotaļ pieklājīga izskata grāmateli. Mājās attapos, ka esmu to sajaukusi ar kādu citu, bet tas nu tā.. Uzsākot lasīt, gandrīz aizrijos ar tēju! Grāmata par zīlnieces pareģojumu!
Tātad īsumā – zīlniece īsi pirms Ziemassvētkiem (kad tad vēl?)pareģo Alisei brīnumainu ceļojumu, kura laikā viņai jāuzrunā 6 svešnieki(mhm, vēl tikai trūka 3), līdz viņa satiks vīrieti, kas mainīs visu viņas skatījumu uz dzīvi. Nu tālāk tur blah, blah, blah, līdz beigās veči veseli divi, viens par otru svarīgāks, visi laimīgi līdz kapa malai. Goda vārds, ja grāmata ir kāda zīme, es to tulkot nemāku! Ja man ir jāsalīdzina ar sevi.. Heh, dzīvē nav lēts mīlas romāniņs un es nudien neesmu piemērota galvenās varones lomai! Arī ceļojums un mīlestība man spīd pāris gaismas gadu attālumā. Principā, es šito visu uzrakstīju, jo iedomājos, ka varbūt tas stāsts nebija gluži man domāts, bet kā pavediens kādam citam. Varbūt te lasa kāda londoniete Alise, kura Ziemassvētkos izklaidējas atrakcijas parkos, uzklausot zīlnieku pareģojumus(ja nu kāds punkts sakrīt) aiz trejdeviņām zemēm jūs gaida mīlestībā(vai ir tepat blakus, bet jūs nemaz nezināt to)! O, uzrakstīju, un izklausās reāli ticami (l)
Ak jā, ar maniem svešiniekiem viss bija norm, neskaitīju cik īsti, bet 3 jābūt. Uzdevu vienkāršus jautājumus, piem., veikalā par maisiņiem, vetam par suņuku utt.
Paldies Tev, Kailsal, par dāvāto iespēju piedalīties! Bija ļoti interesanti un labprāt, ko līdzīgu atkārtotu vēlreiz! :-)