Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 763
bembijs## :)))

Tagad pārlasi visus tos ATTAISNOJUMUS, kāpēc tu nedari visas tās foršās lietas, ko tu varētu darīt! :) Vismaz 95% no tiem iemesliem ir pilnīgas figņas, kuras mierīgi var novērst. Uzdevuma otrā daļa ir tāda - tev ir katrai foršajai lietai jāuzraksta pretī nevis iemesls, kāpēc tu to nevari darīt, bet gan, kas tev būtu jāizdara, lai tu to varētu darīt. Punktu pa punktam. Un tad jāsāk meklēt iespējas, lai šos punktus izpildītu un tu varētu ar visu sirdi nodoties tam, ko vēlies :)

hanna!
Paldies tev! ^^
25.01.2015 00:45 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
mans uzdevums man pilnībā nesanāca, vajadzēja katru dienu veikt darbu sarakstu, izpildīt visu, nenovēršoties kam citam, saskaitīts stundas, kas palikušas pāri. man šobrīd ir pārāk daudz brīva laika, man šis uzdevums nebija īsti piemērots šā brīža situācijai. varbūt vajadzēja apspēlēt un radīt uzdevumu, kas būtu izpildāmāks, bet to līdz šim neesmu izdarījusi.
katru dienu meditēt - sanāca un domāju paturēt šo ieradumu :)
vēl uzdevums, ko "aizņēmos" - visus vērtēt vienlīdzīgi un nedomāt nosodošas domas par cilvēkiem, pie šī ļoti piedomāju katru dienu. protams, sanāk arī padomāt ko sliktu, cilvēki ir dažādi un ne visi rīkojās pēc manas skalas, bet cenšos!
25.01.2015 00:59 |

Reitings 763
TalisQualis, es pieļauju, ka uzdevuma mērķis bija vērst tavu uzmanību uz to, cik tev ir brīva laika, ko tu varētu kvalitatīvi izmantot :) Bet, ja tev tas uzdevums nederēja un nekādas pārdomas un secinājumi neradās, nu tad varbūt vienkārši tiešām nebija īstais laiks.
Prieks, ka vismaz kāds cits uzdevums tev šķita vērtīgs un interesants :)
25.01.2015 01:03 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
jā citreiz vajag kādu grūdieniņu no malas, lai atrastu veidu kādā sevi izaicināt :) tas noteikti izdevās, paldies!
25.01.2015 01:11 |

Reitings 763
3. (67) sophie

1. Uzdevums
Tev šonedēļ jāizdara vismaz viena lieta, kas saistīta ar riska uzņemšanos un adrenalīnu. Tā var būt gan kāda sportiska aktivitāte vai, piemēram, lekšana ar gumiju (šijā gadalaikā gan ar to varētu būt tā pašvakāk), tā var būt saistīta ar publisku uzstāšanos tādas publikas priekšā, kas tevi biedē. Katrā ziņā jāizvēlas nodarbe, kas tev pašai būtu kā liels izaicinājums.

2. uzdevums
Jāsaorganizē kāds pasākums. Tā var būt tikšanās ar draugiem, pasākums kolēģiem vai kursabiedriem. Tas var būt pārgājiens gar jūru, gan kopīga salsas dejošanas nodarbība ar draugiem, gan tematiskai galda spēļu vakars, gan ballīte bērniem ar klauna piedalīšanos. Svarīgi, lai tu izdomā nestandarta plānu. Nevis tā vienkārši "pasēdēsim bārā ar aliņiem," bet "ieradīsimies visi bārā zaļos retro tērpos!" Nevis "Aizbraucam, paskatīties uz jūru pa mašīnas logu", bet gan - "Ņemam termosus ar karstu tēju, maizītes, katrs kilogramu dārzeņu meža zvēram un desiņas, ko uzcept turpat mežā pēc pārgājiena." Nu, pasākumam jābūt tādam, kas iepriekš prasa sagatavošanos gan no tavas, gan varbūt arī no pārējo dalībnieku puses.
25.01.2015 16:22 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Kailsals, vai pie 2. uzdevuma pieskaitāms arī randiņš vai arī pasākums divatā ar draudzeni, vai arī tam ir jābūt daudzskaitlīgākam pasākumam?
25.01.2015 16:55 |

Reitings 763
sophie
Jābūt vairāk cilvēkiem, tikšanās divatā ar draudzeni īsti neskaitīsies :)
25.01.2015 19:47 |

Reitings 763
Izvēles, izvēlītes! ;)

Kā jūs domājat, kas tūlīt notiks ar pirmajiem trīs, kas uzrakstīs, starp ko viņiem ir jāizdara izvēle? Mhm, šķiet, ka jūsu aizdomas ir pareizas ;D Tātad, pirmie trīs, kas uzrakstīs, starp ko viņiem ir jāizdara izvēle, piemēram "Mācīties taroloģiju vai astroloģiju?", "Dzīvot Rīgā vai pārcelties uz Liepāju?", "Satikties ar Pēterīti un Jānīti vienlaicīgi vai pamest abus un draudzēties ar Ilzīti?" saņems manu taroloģisko skatījumu uz lietām :) Paroles vietā (jā, jā, atkal es ar savām parolēm!) jānosauc savs mīļākais dzīvnieka tēls no kādas grāmatas vai filmas.

Vēl šoreiz būšu ļoti pateicīga, ja PALDIES vietā jūs piezvanīsiet uz kādu labdarības tālruni vai ielūrēsiet savā bankas kontā un noziedosiet kādu kripatiņu savas naudas siltām suņuku guļvietām vai garšīgam kaķu konservam!
26.01.2015 18:09 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Mācīties juristus vai ekonomiku? Un varbūt varat izskaidrot kādēļ manai māsai sapņi nāk mirusī omīte ( sapnī uz slimnīcu nes augļus ?
Lācis no Doktors Dulitls
26.01.2015 18:14 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Vienkārši māsai ir augsta temperatūra un viņa visu laiku raud, kad ome mieru neliek. Visu laiku sapnī atrodas slimnīcā. :( un runā pa miegam ar viņu. Tāpēc tāds jautājums.
26.01.2015 18:17 |

Reitings 704
Reģ: 29.01.2009
Aiziet no darba vai palikt?
Vinnijs Pūks
26.01.2015 18:19 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Iet prom no darba vai neiet?
26.01.2015 18:20 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Nākamo nedēļu noballēt vai labāk atpūsties mājās?
Pifs
26.01.2015 18:21 |

Reitings 763
1. (68.) katry
Tev ļoti skaidri pie juristiem izkrīt vilšanās un pārdzīvojumu kārts, tāpēc šķiet, ka savu izvēli nožēlosi un gandarījuma nebūs nekāda. Par laimi pie ekonomikas tev parādās ļoti daudzsološa, enerģijas pilna kārts, kas norāda uz to, ka ekonomikas studēšana tev būtu kā jauns dzīves posms un ar šo zināšanu palīdzību tu diezgan daudz varētu arī pati sasniegt. Te gan arī parādās kārts, ka, jo vairāk ieguldīsi šo zināšanu apguvē, jo vairāk pēc tam varēsi sasniegt. Ja mācies, tad ne tikai obligāto, bet arī pati lasi un interesējies par attiecīgajām tēmām.

Par māsu - paskatījos dažādus variantus. Māsai tie sapņi rādās, jo viņa šobrīd ir kaut kādā ierobežotā stāvoklī, tā varētu būt tā slimība, ko tu minēji. Māsai nevajadzētu to uztvert tā baigi saasināti un, ja iespējams, lai aiziet uz kapiņiem un pati aiznes augļus, parunājas. Es nevaru saprast, šķiet, ka varētu būt, ka ome kaut ko no māsas nav dabūjusi, kad vēl bija šaisaulē. Vai nu ome aizgāja, kad māsa vēl nebija nostājusies uz kājām vai arī viņām nebija tādas izteikti ģimeniskas attiecības. Katrā ziņā, lai māsa viena pati aiziet, pasēž, parunājas tur. Lai atvainojas, palūdz piedošanu un piedod omei. Un augļi tā tīri simboliski. Dziļāk neskatīšos.
26.01.2015 18:23 |

Reitings 763
2. (69) Liana

Parādās, ka, ja tu aiziesi no darba, varētu būt baigā vilšanās, jo jauna darba atrašana nebūtu tik ātra, kā tu vēlētos. Tu no savas puses varētu visu izdarīt, lai atrastu jaunu darbu, bet baigi lielo lomu spēlētu tieši veiksmes faktors. Darbā arī parādās, ka tu nedabū to, ko vēlies un šķiet, ka tas ne tik daudz varētu būt saistīts ar materiālo pusi, bet gan ar vadības attieksmi.
Man parādās, ka tev šobrīd mazāk jākoncentrējas uz darbu, bet vairāk uz saviem draugiem un izklaidēm. Uz kvalitatīvi pavadītu laiku ĀRPUS darba. Gada beigās tev varētu būt kāds paaustinājums vai vadības attieksmes maiņa, katrā ziņā man parādās, ka gada beigās tu šajā darbā varētu justies pat ļoti labi, būtu pat sava veida autoritāte un iedvesmot citus. Līdz tam gan kāds laiciņš vēl jānodzīvo :)
26.01.2015 18:28 |

Reitings 763
Meitenes, ar paniņjautājumiem (kuras paniņas man labāk pirkt, kādu šnabi dzert un vai iet uz ballīti, labāk mani netraucējiet. To prasiet savam dietologam, draudzenēm vai pārdevējai).

Šoreiz izņēmuma kārtā paskatīšos Solo_, bet vairāk tādus jautājumus neizskatīšu!

3. (70) Solo_

Man parādās, ka tev varētu būt nosprausts kaut kāds mērķis. Nākošo nedēļu vari lieliski veltīt tam, lai šo mērķi sasniegtu vai vismaz pietuvinātu. Bet vispār man parāda tādu pasīvāku kārti, tāpēc es teiktu, ka labāk paliec mājās un dari kaut ko vērtīgu.
26.01.2015 18:32 |

Reitings 763
Varu paskatīties vēl 3, bet lūgums uzmanīgi lasīt noteikumus, lai pēc tam nav vilšanās, ka palaižu jūs garām.
26.01.2015 18:35 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Kailsal, privāti jautājumu var uzrakstīt?
Ēzelītis Ī-ā
26.01.2015 18:40 |

Reitings 262
Reģ: 09.11.2009
Kā lai tieku laukā no šobrīd ļoti saasinātas veselības problēmas?
Lūdzu pasaki man tas ir ļoti nepieciešams.
Ārsti un zāles nepalīdz. :'-(
26.01.2015 18:41 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Būšu laimīgāka, turpinot iesāktās studijas vai pametot tās?

Slavenais pīlēns Tims
26.01.2015 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits