Nesaprotu jūsu reakciju, cilvēks pie jums vēršas ar lūgumu pēc palīdzības, bet ko saņem pretī? Naidu, apvainojumus un zaimus. Man žēl, ka Latvijā ir tādas sievietes.
Man ir kandidāte, kura savu nevainību notirgos.
Ieguvēji būsiet abi.
Viņš ir tikai divas stundas šeit reģistrējies , ar Tullamor pudeli profilā un runā jau par pašnavību , taisīt to , jo ir nevainīgs. Tu pasaki, kā lai to tver nopietni ar asarām?
124.pants. Novešana līdz pašnāvībai
(1) Par personas novešanu līdz pašnāvībai vai tās mēģinājumam, cietsirdīgi apejoties ar cietušo vai sistemātiski pazemojot viņa personisko cieņu, ja šī persona nav atradusies materiālā vai citādā atkarībā no vainīgā, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu.
Man žēl, ka Latvijā ir tādas sievietes.
Ja tēma būtu nopietna, ok, tad arī būtu nopietni ieteikumi.
(1) Par personas novešanu līdz pašnāvībai vai tās mēģinājumam, cietsirdīgi apejoties ar cietušo vai sistemātiski pazemojot viņa personisko cieņu, ja šī persona nav atradusies materiālā vai citādā atkarībā no vainīgā, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu.
varētu puscosmo iemest cietumā.
Man ir saglabāti ekrānšāviņi ar jūsu komentāriem, ja tuvākajās dienās lasīšu ziņās par notriektu cilvēku uz sliedēm vai kādu pašnāvību. Un esmu gatavs vērsties policijā vai uzreiz prokuratūrā par jūsu cietsirdīgajiem komentāriem.