Nožēlojami jeb pilnīgi normāli?

Reitings 19
Reģ: 22.11.2014
Sveiki cosmo sievietes! Varbūt nekas ļoti nopietns bet man ir tāda situācija ka ir 19 gadi un nereizi vēl nav bijušas attiecības un sekss un gribēju zināt vai jūsuprāt tas ir normāli jeb nē? Itkā saprotu ka visam savs laiks, bet paskatos ka citi vienaudži manā vecumā jau veido ģimenes, kamēr man nav bijis pat sekss. Tad sājūtos mazliet nelāgi lai gan apzinos ka 19 gadi īsti nav tas vecums, kad par to uztraukties,bet tomēr...

Gribēju uzzināt jūsu domas par to un cik jums ir svarīga vīrieša pieredze jeb nav vispār svarīga? Pēdējā laikā esmu sapratis to ka ja meitene nevēlēsies būt man pirmā, tad man tādu meiteni vispār nevajag un tur nekas nevar sanākt. Izsakiet savas domās, bet vēlams bez stulbiem komentāriem,bet ar sapratni. Labrātu palasītu šeit gados vecāku sieviešu 25+ viedokļus.
22.11.2014 00:55 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Dreik, tas ka neesi ar to nodarbojies, nenozīmē, ka Tevi ir jāapmāca. Varu ieteikt jauku grāmatu, nejau kamasutru, bet vienkārši grāmatu, kur aprakstīts, kā sievietes uztver seksu un kā - vīrieši. Un nejau izmēram vai tam, cik Tev bijis partneru, ir nozīme. Tas pats ar skūpstīšanos - Tu vai nu esi labs vai nē.. Un tas ir atkarīgs no tā, kā Tu uztver otru cilvēku, par lietu, ko izmanto savām vajadzībām, lai apmeirinātu sevi, vai arī Tevī ir dziļākās jūtas. Zini, to ļoti labi var just. Man apkārt ļoti daudz seklu cilvēku atrodas, kam nav ne mazākā saprašana par to, ko patiesībā nozīmē sekss. Un tas nenozīmē kaut kādu sportu, dziņu apmierināšu vai tml. Tur tomēr, ja tiešām vēlies, lai tas ir kas izcils, ir jābūt arī savstarpējai sapratnei pāru starpā, dziļai cieņai un garīgai saderībai.
22.11.2014 21:03 |

Reitings 19
nu man vēl nav sanācis sastapt tādu meiteni ;/
22.11.2014 21:28 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Ieteikšu tev labāk gaidīt to īsto un vienīgo meiteni. Tagad tas varbūt neizklausās ticami, bet pienāks dzīvē laiks kad tādu satiksi un būsi priecīgs ka nebūsi seksojies ar visām meitenēm pēc kārtas un tad tev nebūs jānožēlo ka atdevi savu nevainību kādai vienas nakts meitenei;)
22.11.2014 21:44 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
es tev puika varu ieteikt vienu saprotošu, jauku sievieti - maksas, protams, viņu sauc Samanta. pats pie viņas dažreiz aizbraucu

ja vajag telefonu zuraksti man privāti, iedošu
22.11.2014 21:53 |

Reitings 19
bet vai nav tā ka pirmā rieze parasti ir galīgi neveiksmīga? ka pat nestāv vai nesanāk iebāzt no uztraukum? baidos ka man tā varētu būt...
22.11.2014 22:18 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Dreik, notiek visādi. Bet ja meitene ir mīloša, tad viss būs kārtībā, kaut kā taču bērni rodas, vai ne ?:)
Uztraukums ir visiem.
Un tādas meitenes pastāv.
22.11.2014 22:25 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Nožēlojami jeb pilnīgi normāli?

nožēlojami nav, pilnīgi normāli jau arī nē.
nelasīju visus komentārus, tikai dažus pirmos un pēdējos.. un ļoti iespējams skanēs raupji, bet īsto un mīlošo meiteni gaidīt gan neieteiktu. kas zina, cik ilgi vēl gaidīsi, ja jau šobrīd māc šaubas par to, ka kaut kas jaunībā palaists garām.
paļaujies un intuīciju un situāciju ;)
22.11.2014 22:43 |

Reitings 19
bet kapēc tavuprāt nav normali? tev liekas ka mazgadīgo drāžanās ir baiga laba un atbalsti to? man personigi liekas stulbi un par agru sakt nodarboties ar seksu atrak par 17-18 gadiem. Un man patik ta doma par isto un vienigo, es domaju daudzi piekritis ka labak gaidit un sagaidit,neka pa to laiku ar nezin cikam bezjega salaist...
22.11.2014 22:48 |

Reitings 2861
kāpēc tad jautā vēl kaut ko forumā, ja tik skaidra nostāja?
neliekas normāli, jo interese par pretējo dzimumu rodās daudz, daudz agrāk un pašai pirmās attiecības un viss pirmais arī sākās tikai 19 gados un atceros, ka jutos kā pēdējā no laikabiedriem.
daudzi var piekrist, bet daudzi ir vieni, vienalga, guļ apkārt, veido īslaicīgas attiecības, vai ietur pilnīgu celibātu un īstā kā nenāk tā nenāk.
22.11.2014 22:55 |

Reitings 19
nu un tas ka rodas intrese uzreiz nozime ka janodarbojas ar seksu vai javeido attiecibas? nevajag sasteigt lietas,bet tas ir manas domas. sekss tomer ir pieauguso nevis jauniesu lieta, tadel mani uzskati ir ka atrak par 17 gadiem tiesam ir daudz par agru. Ja tu ari 19 gados biji nevainiga, tad jau tev vajadzet saprast mani un to ka jutos.
Nu protams,es jau ari ja ir iespeja ik palaikam salaizu ar kadu,pavisam nesen vel sanaca, bet nekad nesank nonakt lidz seksam.Un vienas nakts sakari ar parastam meitenem ari neinterese, tad jau labak nemu prostitutu.

man personigi neliekas nekas ipass ari but bez attiecibam 30 un 40 gados. katra zinja tas ir daudz normalak neka ja pa to vecumu ja 4x esi skiries bet nu tas atkal ir manas domas. Iespejams tu doma savadak.
22.11.2014 23:03 |

Reitings 2861
bet tas rada tevī stresu par to kā viss izvērsīsies, par nākotnes attiecībām, sievietes attieksmi pret tevi, tāpēc jau ir šī diskusija.
būt bez attiecībām, protams, ir ok arī 30 un 40 gads, bet tas bija mans ieteikums speciāli negaidīt un paļauties uz situāciju.
ja būtu tik viegli, ka sākot pieaugušo dzīvi jāizvēlās a)gulēt apkārt vai b)atrast īsto, tad lielākā daļa atrastu īsto un dzīvotu laimīgi. bet tik vienkārši jau nav un varbūt tas, ko tu uzskati par "bezjēdzīgu salaišanu" ir citu mēģinājums atrast kādu, kam pieķerties.
22.11.2014 23:10 |

Reitings 19
un tavuprat ja ir ta pieredze, tad kipa nav uztraukums vai neizpratne? es domaju ka ir tikunta un iespejams pat lielaka.
Nu protams ka vajag skatities uz situaciju, bet es to domaju ta ka gaidit, kamer paradisies kada kas liksies tiesam uz visiem 100 perfekta, patiks izskats, sakritis domasan, nevis ar pirmo kas iepatikas uzreiz ko meginat.
Nu katram ta dzive ir savadaka. Es labak dzivoju tuksiti neka velti tereju laiku, citam varbut tas ir savadak. Tadel man loti svarigi ir tas lai sieviete mani saprastu un domatu tapat ka es. Tas ir gandriz vai svarigak par izskatu man.
22.11.2014 23:15 |

Reitings 2861
es domāju, ka pašpārliecība aug, noteikti. es tikai izsaku viedokli, kas nav tik rožains, tiešām novēlu, lai tev izdosies satikt sev piemērotu meiteni ;)
22.11.2014 23:19 |

Reitings 19
nu aug, bet tavuprat tadel visiem jazaude ta nevainiba atrak par agra veucma? Turklat 19 gadi ari ir agrs vecums. Vienkarsi ir tadi stulbi sikie, kas censas atri pieaugt un telot pieaugusos sika vecuma un tadel doma ka veidot attiecibas kaut kados 15 gados ir kruta, jo ta dara visi, bet man ta neliekas un daudz vairak reskpeteju tadsu cilvekus ka es, kuri spej notureties ilgak un nelaidis ar kuru katru lai tikai zaudetu to nevainibu,bet izdaris to ar to cilveku kuru taja bridi uzskatis par savu isto un vienigo.

tu jau pati tikai 20 gados, ka rakstiji zaudeji, tadel tu noteikti zini ka jutos es.

Nu un es izsaku savejo ;)
22.11.2014 23:26 |

Reitings 2861
tā cilvēki mācās veidot attiecības tēlojot pieaugušus, manuprāt visiem nav jāzaudē nevainība agri, bet neredzu neko sliktu, ja 16-17-18 gados ir pirmā pieredze attiecībās (protams, tikai ar vienaudžiem).
19 gados. pa to noturēšanos nezinu gan, nesen no 25gadīgas sievietes sarunas laikā izbira informācija, ka viņa nekad nav skūpstījusies, kur nu vēl attiecības, kur nu vēl sekss. un ne dēļ reliģiskās pārliecības vai taupīšanās īstajam. viņa tiešām to visu ļoti gribēja, bet likās, ka tas jau ir jocīgi 25 gados visu izbaudīt pirmoreiz un viņai bija kompleksi dēļ tā.
22.11.2014 23:39 |

Reitings 19
nu bet nevajag sasteigt lietas. Kada no ta ir jega? Vai tad cilveks uzreiz klus labaks no ta ka vinam bus ta pieredze? Nedomaju.
Nu tatad tev liekas ka viss ir jasak agri un tie kas negrib vai nesank agri, tie ir norakstami, nav virieisi vai kkas nav katriba ja? Atbalsti tikai tadus kas iegust pieredzi agri un tadus respekte vairak?

Nu man tas neliekas nekas loti nenormals, pats pirmo skupstu piedzivoju 16 gados, kas ari neliekas velu.
22.11.2014 23:46 |

Reitings 2861
Nu tatad tev liekas ka viss ir jasak agri un tie kas negrib vai nesank agri, tie ir norakstami, nav virieisi vai kkas nav katriba ja? Atbalsti tikai tadus kas iegust pieredzi agri un tadus respekte vairak?

nav jau jēgas izteikt viedokli, ja pēc visas lielās diskusijas šitādi secinājumi (pretēji tam ko es rakstu)
22.11.2014 23:48 |

Reitings 19
nu tad uzraksti velreiz to ko velies pateikt, jo pagaidam es tavu sacito saprotu tikai ta, ja atbalsti mazgadigo seksosanu.
22.11.2014 23:49 |

Reitings 19
enija-bet vai meitene vel vēlētos ar mani gulēt ja es pirmajā reizē būtu galīgi nekāds dēļ uztraukuma?
22.11.2014 23:53 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
nesaprotu šo pasauli
23.11.2014 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits