Vai FB ir iespeejams pilniibaa nosleept savu profilu no lietotaajiem, kuri nav draugu lokaa, taa lai ierakstot mekleetaajaa manu vaardu neparaadiitos nekas?
Manuprāt, tā nevar. Var uztaisīt, ka "nedraugi" neredz neko no Tava timeline un nevar atvērt profila bildi tuvāk, bet tā, ka vispār neuzrādā meklētāja, nevar. Kā tad Tevi atrastu "draugi", lai uzaicinātu?
Célfie, varbūt viņa sev izmainījusi savu vārdu ?
Es,piemēram, savu uzvārdu noņēmu nost un pieliku klāt tikai saīsinājumu, lai mani nevar atrast tie, kam nav jāatrod.
:)
Var gan tā būt. Vai otrs variants- ar manu profilu līdzīgs gļuks notiek. :D Jau vairāki cilvēki prasījuši, vai izdzēsusies no facebook esmu, jo nekādīgi nevarot atrast. Ne meklētājā rakstot, ne caur draugu draugu profiliem. Bet ne visu laiku, ik pa brīdim.
Par bloķēšanu taisnība, tā tiešām arī ir. Ja nobloķē konkrētu cilvēku,tad šis cilvēks neredzēs pat tavus komentārus pie jūsu kopīgo draugu bildēm. Tā it kā tu būtu spoks viņam :)
Varbūt es nevēlos lai mani atrastu jauni cilvēki ?
Ja kada persona ir nobloķēta, tad viens otru šīs personas FB neredz, arī meklētājā ierakstot nevar sameklēt. Tas ir tieši tas ko gribu- lai visi svešie tāpat kā bloķētas personas mani nevar atrast caur meklētāju. Ja kādai interesē kāpēc man tā vajag tad iemesls ir tāds, ka esmu soc. tīklos nostalkota un man pie durvīm klauvē svešinieks kurš uzdodas par brāli. Policija visu nakti un dienu brauka apkārt manai mājai.