Grutnieciba,nesaskanas gimene.

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Man ir radusies problema.Tuvojos grutniecibas finisam,bet mana gimene (starp viru un mani) ir radusas memormalas nesaskanas..Virs mani vispar nesaprot,liekas,ka pat neatbalsta,es vairs nevaru.Ja kaut kur ejam,vins doma tikai par izklaidi neis par to,ka taja vieta jutos es..Jus jau saprotat,ka es jutos,kad apkart ir daudz cilveku,bet man ir mizligs veders un visi blenz virsu.Del ta mums rodas nesaskanas,stridi..Virs grib izklaidi,bet man prasas miers. :(
19.11.2014 12:00 |

Reitings 171
čupakabra,mums jau arī nekas īsti nemainijas-brauc uz sacenem,iedzer ar kolegiem,braucam ari uz tusiniem pie draugiem,viss ka agrak.Tikai pedeja laika ta tusesana kaut ka pirmaja vieta..Ka ir izdeviba,ta gatavs uz visam 4 pusem skriet
19.11.2014 14:19 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
kampanella, un kurai pēc Tavām domām te ir labie attiecību piemēri?

Tas, ka reizēm meitenes pasūdzās vai izkrata sirdi nenozīmē, ka uzreiz ir sliktas attiecības. Galu galā cilvēki ir emeocionālas būtnes. Padusmojas, pasūdzās un atkal viss nokārtojas. Es, protams, te nedomāju par patiešām nopietnām problēmām.
19.11.2014 14:21 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Un es domāju, ka es arī pati nebūšu tas labākais piemērs, kad būšu stāvoklī, noteikti hormonu iespaidā vēl emocionālāka un neciešamāka kļūšu. Ceru, ka histērijas nenāks virsū :D Bet nu mans vīrs jau pieradis, ceru, ka viņš to pieņems un sapratīs. Bet es vismaz zinu, ka varēšu uz viņu paļauties tādā ziņā, ka tomēr mana un bērna veselība un manas sajūtas viņam būs pirmajā vietā, par to varu būt droša. Brīnos, cik daudz bezatbildīgu vīriešu pēdējā laikā savairojušies, un ne tikai šajā sakarā. Vīrs stāsta, ka arī darbā tas pats - daudziem viņa kolēģiem vispār nav atbildības pret darbu. No rītiem kavē, vakaros iet prom, kad grib, nez cik pīpauzes pa vidu utt.
19.11.2014 14:21 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Lapsenīt, nu mož tavējais tiešām tagad "izskrienās", lai pēc tam norimtu?
19.11.2014 14:23 |

Reitings 171
Nē,nepadomājiet,mans vīrs nav bezatbildīgs..Bet vot uznāk kaut kāds klīns ar tiem tusiņiem...
19.11.2014 14:23 |

Reitings 4320
Annie tieši par grūtniecību nezinu. Bet liekas, ka piparenei , čupakabrai un vēl daudzām citam te ir foršas attiecības, daudz esmu lasījusi un smaidījusi, priecājusies, ka tiešām vēl ir jauki vīrieši šajā pasaulē :)
19.11.2014 14:24 |

Reitings 171
čupakabra,vakarā parunāsim..Es vienkārši par to nebiju iedomājusies..Bet tagad,kad izlasīju to vienu komentāru,atcerējos,ka kādreiz viņš teica-piedzims bērns,nevarēsim vairs to un šito..
19.11.2014 14:24 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Nedomāju, ka wee un the one ir labākie attiecību / laulību piemēri pēc tā, ko viņas ir te rakstījušas par savām attiecībām.

++
Nesaprotu, ko visas sajūsminās par sievieti, kurai viss ir, atvainojos, pohuj. Aiz suņa nevāc, par apkārtējiem vai kādām vērtībām un pieklājību nospļauties, ka tikai dzert, pīpēt, tusēt, un vienmēr lepni paziņot, ka par visu pohuj.
Protams, varbūt realitātē viss ir savādāk, jo internetā var sarakstīt visu, kas ienāk prātā.
19.11.2014 14:25 |

Reitings 6263
Nu Lapsenīt, vrb nav tik traki,kā tev liekas...;)
Man pašai ir 2 favorītcosmomammiņas, par kurām lasot vienmēr liekas - eu, tas ir tik forši nu malači! :)
19.11.2014 14:27 |

Reitings 171
Varbūt arī nav..Mazliet emocijas arī jau norimušās :DLaikam tā kārtīgi jāizrunājas,tas arī viss..
19.11.2014 14:29 |

Reitings 6263
Parunājaties.;) Būs labi, citreiz dusmās viss kas ienāk prātā, bet pie skaidras galvas liekas,ka nav jau nemaz tik traki. ;)
19.11.2014 14:31 |

10 gadi
Reitings 5
Reģ: 23.03.2011
Neesmu bijusi šādā situācijā.
Uzskatu, ja pāris ir kopā un KOPĀ IZLEMJ par labu bērnam, tad abiem tajā ir jāiegulda laiks.
(Gadījumos kad meitene iekrīt un uzspiež puisim bērnu, manuprāt, ir zemiski, negodīgi un drausmīgi- tāpec lielākoties daudzas arī audzina bērnu vienas pašas)
Kur ir problēma? katrs, lai dara ko grib, iet paballējas, vai uz bāru iedzert alu ar draugiem. Uz priekšu, kamēr pati sieviete var ar draudzenēm iet pa veikaliem, taisīt meiteņu vakarus, iet uz ballītēm un dzert smoothies, doties uz kino utt.
Taču tā lai ir godīgi. Cik zinu pēdējie mēneši sievietei ir grūtākie un tad gan abiem ir jābūt kopā, savādāk tas jau ir nepareizi. Grūtniecībai nevajadzētu būt iemeslam, lai zaudētu draugus, sēdētu mājās un kristu depresijā. Tā norobežošanās no apkārtējiem ir ļoti izteikta, pēc tam daudz kārt paši pāri to nožēlo.
+ man arī būtu neērti, ja man būtu grūtnieces vēders un visi uz mani skatītos, tas ir pašsaprotami. Es to vairāk atlieku pēc 30, kad dzīvē būs citas vērtības.
19.11.2014 14:32 |

Reitings 171
Isteniba mēs tā no sirds jau sen neesam izrunājušies,varbūt viņam ir kas sakrājies,varbūt bailes,es nezinu..Varbūt es tiešām kā tāda egoiste domāju tikai par sevi,varbūt viņam kas sasāpējies,bet nesaka to man..

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kampanella, aizmirsi Favel:)

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Esmu autores puse un saprotu, kaa vina jutas. Saprotu ari to,ka ar lielu punci nekur baigi vilkties negribas,protams, katram savadak. Es pedejos menesus juru diskomfortu de liela vedera.
Viram tomer vajadzetu vairak palasit, kas notiek ar sievieti grutniecibas laika , kadas hormonu vetras utt., neba dusmoties uz grutnueci,ka vina redz izklaideties negrib.
Tapat ari nav forsi sedet majas un virietis iet biezi tuset,parvelkas no rita tik majas,piemeram. Uzskatu,ka grutnieciba un, kad bernins jau ir piedzimis, jamaina ieradumi abiem, nevis tikai sievietei.

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Lapsenite, iespējams, viņam arī sākas pirmsdzemdību 'mandražs', kuru mēģina noslāpēt šādā veidā. Jums jābūt atbalstam viens otram. Izrunājaties, mēģiniet saprast. Paskaidro, ka dzīve nebeidzas līdz ar mazuļa piedzimšanu. Domāju, arī Tu vēlētos ilgāk paballēties, bet ģimenes dēļ ir jāpaciešas. Arī viņš var paciesties miera vārdā. Tas ir tā vērts. Galu galā viss nokārtosies.
19.11.2014 14:41 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Foruma var iztaisities un rakstit ko nu grib. Tas nenozime,ja annina raksta, ka vinai viss forsi majas,tad ta ari ir. Varbut Peteritis slana Anninju ta ka nemetas,bet Annina grib but stiliga foruma.

Nu nespriediet kada mamma,sieva ir kada foruma lietotaja. Tas ir divaini.
19.11.2014 14:42 |

Reitings 4320
Favel ierakstus tiešām ir ļoti jauki lasīt. Jā, viena no manām favorītēm, mammām. Liekas ļoti pozitīvs un patīkams cilvēks un lieliska mamma :) Es jau tā uz sitiena visas neatceros, zinu, ka tad, kad lasu, tad smaidu, bet pēc brīža jau aizmirstu, niki man tā nesēž galvā visu laiku.

Labi, nav ko piesārņot tēmu. Lai autorei izdodas visu izrunāt un atrast kompromisu , turam īkšķus :)
19.11.2014 14:43 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
as nenozime,ja annina raksta, ka vinai viss forsi majas,tad ta ari ir. Varbut Peteritis slana Anninju ta ka nemetas,bet Annina grib but stiliga foruma.

Tā spriež tikai skauģes .
Kad es lasu kādas forumietes komentārus , es lasu , kas rakstīts - ja raksta , ka laimīga un priecīga , tātad tāda viņa ir . Kaut ko domāt un slepeni cerēt , ka viņa tikai tēlo vai izliekas un patiesībā ir nelaimīga .. nu nav ko skaust un meklēt zemtekstus aiz kādas dalībnieces ( kurai Jūs gribētu , lai neiet ), komentāriem .
Ja raksta , ka viss kārtībā - tātad viss ir kārtībā . Ja plēšas ar vīru - tātad plēšas .
19.11.2014 14:51 |

Reitings 4320
besame pašas jau meitenes izvēlas , ko uzsvērt un ko neuzsvērt šeit. Man neticās, ka kāda speciāli te kaut ko piepušķo . Es domāju, ka vienkārši tās lietas, ar ko mēs nelepojamies, mēs te nerakstām tik daudz. Man , piemēram, tieši patīk lasīt vairāk pozitīvo un es to neuztveru uzreiz kā kaut ko piepušķotu un neesošu, es vismaz neredzu iemeslu, kāpēc vajadzētu te rakstīt to, kas nav taisnība. Vismaz es daudz labāk lasu par kārtējām veiksmīgām attiecībām / laulībām / ģimenes dzīvi, nevis par negatīvo. Bet te jau laikam meitenes uzskata, ka, ja raksta, ko pozitīvu, tad tas ir izdomāts un izfantazēts, nu nezinu, cik tad slimam cilvēkam ir jābūt, lai to apzināti darītu :D
19.11.2014 14:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits